SÅJA DOLPHINS

Blir det seger på lördag vinner vi SM-guld i basket.

Plannjas förlust idag i Stadiumarena kändes mer eller mindre som en korruption. Att skylla på att de hade en dålig dag när till och med Mc.Knight missade flertalet skott skulle vara en ren lögn. Dolphins vann med hela 101 mot Plannjas 79. Om det är så att Luleåboysen har något i kikarn så vet jag att lördag kommer bjuda på en galen match. Galen. Ses där!
GO DOLPHINS

PUSS

GREK

Jag hade kycklingklubbor med mig till lunch men det var så värt att ta grekiska biffar på Kina istället. Tänkte att ni ville veta!!

PUSS

SOM ALLA ANDRA


Idag såg jag ut som alla andra, betedde mig som alla andra, var som alla andra. Dock är jag långt ifrån många andra.
PUSS OCH GOD NATT

DOCK DESPERAT

Är det inte irriterande när man skickar CV till en miljon arbetsgivare utan att få respons? När man är sådär äckligt desperat efter jobb som en A-lagare är äckligt sugen på en bärz eller som när en dam är äckligt sugen på kaviar. Så sugen var jag på jobb när jag kom hem från Mexico. Not. Men jag hade lite framförhållning och sökte tills jag skulle bli sugen i framtiden. Det hjälpte dock inte och en månad senare var jag fortfarande arbetslös. Som tur är har jag en syster som räddade skinnet på mig. Där har jag jobbat tills nu. I förra veckan ringde Vagabond i city och undrade om jag ville komma på intervju. OM jag ville komma. Självklart. Dagen för intervjun kom igår och den ledde till att jag ska provjobba på valborg. Hur ska jag klara mig?! God help me. Jag ska stå och dregla över skor i två timmar. Kunderna är jag inte orolig för, mer hur mycket saliv som ska svabbas. Heheh, skämt o sido. Känns som det kommer bli två riktigt händelsefulla timmar och jag längtar.
Dock, mina vänner. Dock ringde Kricka idag och sa att de hade en plats för mig på Karamellkungen. Just nu?! Varför ska erbjudanden komma samtidigt? Jämt har det förmågan att hända mig faktiskt. Konstigt att det verkar hända alla andra också. Krick skulle i alla fall hålla på platsen ett tag tills jag vet säkert hur det blir med Vagabond.
Det tar dock inte slut där. Mitt i samtalet med Kricka ringer ett Stockholmsnummer. Jag svarar och i luren sitter "Johan Karlsson från blahablaha" och hade läst min ansökan som jag skickade för två månader sen. "Hej, vad trevligt" sa jag och tänkte samtidigt "vad i h-vete sa han att han kom ifrån?". Så jag ursäktar mig och frågar om han kunde upprepa vart han ringde ifrån. Till svar får jag något långt och osammanhängande men jag hinner snappa upp försäkring och telereserch. Då tänkte jag "HAHAH har jag sökt det?!!", berättade för Johan att jag redan hade erbjudanden och la på.
Komiskt att alla arbetsgivare är desperata just denna vecka. Jag är glad att Vagabond panikade först!

PUSS

LADY GAGA



OKEJ!
Som jag nämnde för hundra år sedan så var jag Lady Gaga på Nattas avskedsfest. Och jag måste erkänna att jag älskar att klä ut mig och verkligen göra det bra. I fredags gick det hem och jag vann det ärofyllda förstapriset som röstats fram av mänsklig suveränitet. Nöjd tjej!! 
Använde mig av en svart bomullsbody med spettsärmar från monki, nätstrumpbyxor från Åhlens, päls Ajas mammas gamla, skor från Monki, vantar från JC, 1 kilo godisnappar från ICA kvantum, glasögon från Butterix och hårfärg ifrån Bellox (eller vad det kan heta).
Sen letade jag fram lite fiskelina i Ajas föråd och sydde fast alla nappar på bodyn vilket tog ca 2 timmar. Rosetten är gjord av mitt eget hår. För att få till den fönade jag håret tills jag såg ut som en pudel och tog sedan hjälp av en guide på youtube. Någon japantjej - superbra. Sen vare klart!

TVÄTTA MUNNEN


och ja just det...jag ska försöka göra honom ren också...om det går.

SUPERSOFT

Helgen är snart slut och jag har klarat av den sista maskeraden på ett tag, hoppas jag. Inte för att maskerad inte är min grej, för det  är det! Men efter tre maskeradhelger är i rad är både jag och min ekonomi körda i botten. I fredags var det tema "oj jag har visst kommit fel". Jag slog på stort eftersom det var sista på länge, Lady Gaga. Gjorde en vit roset av mitt hår, köpte ett och ett halvt kilo godis till min outfit, det var spets, det var röda läppar och det var självklart nätstrumpbyxor. Jag gick in för att vinna och jag vann!!! Tyvärr har jag inga bilder själv men jag ska fixa snarast, jag lovar.
Festen var great! Hade askul med alla gamla godingar från förr. Det är något visst med basketmänniskor, ränder går aldrig ur. Det var Nathalies avskedsfest och nu pyser den tösen till någonstans i grekland. Tänker inte fråga för då kommer jag bara bli ännu mer avis. Men tack för en supertrevlig fest. Gonna miss u!!!

Igår får heta supersoft. Kvällen bjöd på väldigt god grillning hos min syster, supermätt mage, spikmatta och jag somnade före Adam. Innan jag somnade bad jag killarna om en sovmorgon och det fick jag! 08.20 ropar Olle "VAKEEN". Och adam satt uppe i vardagsrummet och sa god morgon när vi kom upp. Det är mosters killar det!
Nu är det dags att hoppa ur pyjamasarna och ut i solen! AAAH SOLEN<3

PUSS


DO YOU KNOW WHAT IT TAKES TO LOVE ME


GRAND OPENING


Idag ska jag jobba 11-15 på PAUS. Skönt men ganska ovärt pass. Men hellre jobba än att sitta i fönstret och hoppas att all snö försvinner om man glor på den extra mycket. Idag är det grand opening på Hageby - den nya gallerian i Norrpan. Ska dit med några fina vänner och frossa med blicken i de nya butikerna. Undra om de bjuder på snittchlar, det är ju därför man går på invigningar!
Nu fick jag bråttom! ciao!


SNÖ


Men det här var ju mysigt...NOT

WE ARE THE CHAMPIONS

Igår var det avgörande semifinal i basket mellan Dolphins och Solna. Det stod 2-2 i matcher och den femte skulle bli den avgörande. Stadium arena hade tagit in 2860 personer. Jag har aldrig varit så nervös för mina hemmamannars skull. Satt på nålar och fruktade förlusten. Första minutrarna var långt ifrån ljuv musik. Dolphins missade alla skott och "NEJ" på "NEJ" hördes från publiken. Killarna var ivriga och fumlade. Gee Gervin (the magic man) tog tag i matchen och gjorde poäng efter poäng. Matchen var jämn enda till slutet på första halvlek, 48-40 till Dolphins. Väl inne i tredje perioden drar Solna ikapp och jag intar en mildare fosterställning. Men Micke Lindquist kommer igång med sina fabulosa tre-poängare och situationen är under kontroll.
Sista perioden var inte spännande, den var grym! 2840 personer (minus Solnafans) hejde fram sina representanter med applåder, trummor och tutor. De sista två minutrarna bestod av stående ovationer och coach släppte in matchens bänkvärmare Mikko Riipinen och Pontus Krantz som fick leka av sig. Dolphins vann mot Solna med 111-83. SÅJAH!!!
We are the champion my friends!
Nu möter vi Planja i bäst av sju matcher. Första är hemma på fredag 23/4 klockan 19.04.

HEJA DOLPHINS


JÄTTE LEDSEN GUBBE


Den där killen sågar ner min barndom. Mina minnen. Vill gå ut och såga ner honom.

TITTA MAMMA

 
Din dotter kan! Till och med hon själv är impad. :)

ÖVER OCH UT

Sådär ja. Har gjort bloggrutinen, kollat facet och ska strax in i duschen. Efter det tänker jag vara okontaktbar via internet. Koppla ur och stänga av (allt utom spotify). Köra lite powerdans framför spegeln (med omnejd) med damsugaren och få klart på denna skit! Till och med tagit hem rosor till mitt köksbord!! Idag är dagen! Är ASmotiverad för imorn äre Dolphins och det missas inte imorn!!!!!!!!111

PUSS

Ormskinn i all ära...


...Men va fan??? Sitter på Akleja och bläddrar i "allt om kök och bad". Inte nog med ormskinnsväskor, skor och leggins så har det även lanserats en kollektion toalettstolar med ormskinnsmönster. Kollektionen kallas Jungle. Jag är så galet trött på allt som har med ormskinn att göra. "Tyvärr" aldrig hajat grejen. Men jag kan inte låta bli att tänka tanken på Bec med sina ormskinnsleggings sittandes på en sån. GUD, vilket foto!!!!

FÖR MIN VÄN


GRATTIS MIN UNDERBARA VÄN! (i know u looove the pic! i do, u're hot!)

REGISTRERA ETT FEL

Ett lite argt meddelande till högre makter.
Varför gjorde du såhär mot mig? Varför är jag helt okapabel till att städa? Helt värdelös på att känna orken att ens hämta damsugaren som står i mitt eget kök. Förstår du hur min familj drabbas av detta?! Hur Jag drabbas? Du måste missat ett kapitel i din bebisskapar bok den 2 januari för 19 år sen. Den som handlar om egenskapsutdelning!! Men ett dåligt samvete kunde du ge mig va?! Anar du hur dåligt jag mår när min mamma kollar på mig med den där blicken som betyder "hur kunde jag uppfostra dig såhär" eller när pappa ser ut som en arg spikmatta?? Då ska jag tala om för dig att det är skitjobbigt! Men du vill väl att jag ska tacka? Tack så jävla mycket..
Idag lärde jag mig hur man registrerar ett fel i kassan på PAUS. Kanske skulle du också leta fram manualen och lära dig registrera ett fel. Min städförmåga.


MIN CORNELIA


Igår hade jag kvalitetstid med världens bästa Cornelia. Vi var på stor-tjej-dans, åt hos Victoria på Waynes, målade naglarna och pratade killar också - sånt som tjejer gör. Skrattade mycket! Sen sov vi en stund på soffan tillsammans. Hon och jag, vi, oss. Jag älskar henne!

SÄG VAD NI VILL, MEN KUL VARE!!!



Jag vill tacka Emilia Öhrberg för en grym insatts! Sen vill jag tacka alla andra som gjorde allt så grymt bra igår!!
MANIAC

PUSS

M SOM I MASKERAD


April verkar bli en maskeradmånad! KUL! Förra veckan var det tema blå hos Linnéa, idag är det inflyttningsfest hos Maria med tema M som i Maria, nästa vecka är det avskedsfest för Natta med oj-jag-har-visst-kommit-fel tema. Idag är jag inte blå som en avatar idag är jag grön. Vill ni veta mer får ni titta hit imorn!

PUSS

AJA SMSAR

"Du är så otroligt långt över gränsen nu.. Men vet du vad jag skulle kunna tänka mig att göra!? Dra ner till mitt land någon dag lite spontant, då kan vi gå stavar för då ser ingen mig! Vi kan åka ner du jag och natta kanske sova över tända brasa dricka vin och grilla! Låter inte det finte elr vaaad!!"

NU VET ALLA ATT AJA SVENSSON SKA GÅ MED STAVAR!!


KINDER SUPRISE


En historia om hur artighet lönar sig.
Som ni vet är jag tillbaka på PAUS. Just nu älskar jag det. Har saknat att vara trevlig mot dryga kunder. Helt seriöst. Sätter upp ett mål för mig själv att jag ska få alla surpuppor att klämma fram ett litet leende under tiden jag betjänar dem. Ett pytte smile och jag är nöjd. Det låter töntigt men det är mycket roligare än att irritera sig över de som inte är värd en gnutta avet. Dessutom brukar det vara ganska uppskattat. Men idag hände något oväntat. En ganska ung kille som brukar handla hos oss, alltid hämtsallad, kommer med blytunga steg mot salladsbaren. Skämdes nästan för att jag var på så bra humör men han var en bricka i mitt dominospel. Jag var sådär trevlig som bara en bakom en salladsbar kan vara, skämtade och gjorde bort mig. Det brukar hända, man lär sig skratta åt sig själv. Jag lyckas få honom fnysa fast då på en positiv nivå. Men inget leende. Innan han gick lyckades jag ge honom fel växel och jag vinkar febrilt efter killen med hans tjugolapp. Han skrattar åt mig, tar tjugan, tackar och säger hej då. Jag fortsätter med mina kunder. Två minuter senare när jag lyfter blicken från all sallad har jag en hand med ett kinderägg framför mig. Killen skrattade men sa ingenting. Han gjorde min dag och jag tror jag gjorde hans.

HELADO EN ESÖDERKÖPING

Igår var andra soliga dagen jag var ledig och då ringde jag Jack som alltid ställer upp och frågade om han var sugen på glass. Han var sugen på glass! Vi försökte få med oss lite människor men skola och jobb var tydligen viktigare (jaaaa, det är viktigare. tyckte bara det var jättetråkigt att ni inte kunde följa med). Kempe var en kämpe och trottsade alla. Så jag, Jack och Alex åkte till fina Söderköping för att uppnå den ultimata glassensationen. Källarens glass in my <3
Vi satt på en bänk i solen och log sådär nöjt mot solen som svenskar gör, förundrades av den vattentoma kanalen. Jack och jag frågade ut stackars Alex som om han kunde allt om Söderköping..vilket han i och för sig kunde.
Dessa två killar är såååååå gulliga som tog hand om en ensam själ som jag. (I know you löööv to be gulliga)


TISDAG

NUUUUUUUUUU BLIR HON GLAD!


mamma alltså. städar så det dånar omet!

TRAINWRECK


Jag ser just nu ut som ett trainwreck med pollenallergi (det orangea håret är min snälla blixts förtjänst, så tänk bort det - tack så mycket). Denna sjukdom är hemsk! Jag säger inte att den är hemskare än alla andras sjukdommar för då lär väll alla hoppa på mig som alla mammor hoppade på MIKA när han sa att väntan på hans första album kändes som att vara gravid. NEJ jag vet inte om det finns någon "mildare sjukdom" som tar kol på en precis som pollen gör med mig. Men jag känner att jag har all rätt att klaga! Mina ögon just nu ser ut som pingisbollar inpressade emellan en amerikans lårvalkar (de liksom hänger över varann) och de kliar som i hjärnan på en rabiessmittad hund. För att inte tala om niagarafallen som fallit way to much idag. Sen att de röda blodkärlen syns något extremt är bara en liten ovärd detalj. Jag är inte okej med det här. Ser så illa ut just nu att jag lika gärna sulle kunna ta en påsklilja och gnugga i ögonen för att se hur långt det kan gå. Skulle kunna bli en spännande dokumentär eller ett het reportage i Folkbladet?! Jag ställer upp på allt! Ni såg väl Påskreportaget? Kan jag ställa upp på att vara hare så kan jag ställa upp på nästan vad som helst va fan...
Ska blunda och glömma att det kliar nu. Imorn kommer jag möjligtvis se ut som godzilla!

PUSS

SOLEN LER


Hallelujah! Solen är framme, jag är framme, puffen är framme, balkongdörren är öppnad. Nu tar vi och ler litegrann! Som jag har längtat efter vårsol. Liksom det som gör mig lyckligast på jorden. Och det är väl inte så mycket att begära? Det är faktiskt typiskt oss svenskar. När vi ser solen slänger vi upp dunjackor och långkalsonger på vinden - vi klär av oss och sitter mot en vägg och ler mot solen. Ser sådär nöjda ut. Det spelar ingen roll om det bara är 10 plus. Jag kan stolt erkänna att jag låg i sport BH och mjukisar där på balkongen. Det var skönt. Sure, jag har inga läskiga grannar som vill spionera på hud, så jag har väl fritt fram. Men är det inte så att alla blir lite huddesperata till våren? Alla är trötta på att se tjocka dunjackor, halsdukas och vantar. Folk vill ha hud. Varför fattar man ju inte eftersom vi svennar oftast är bleka som döda fiskar just runt april. Men det är något med sol, hud och vårluft som får en att inse att det är vår. Nu tänker jag bränna min dunjacka tror jag.

PUSS

BEL ARABI - WARRA WARRA


sitter och lyssnar på lite soft musik. ;D
 WARRA WARRA WARRA WARRAA

PAUS

Imorn tar jag på mig en för kort, urtvättad piké som det står PAUS på. Ja, det var ju så att jag hade sagt upp mig men man är ju inte den som är den. Så jag erbjöd mig hoppa in vid kris. Imorn är det kris!! Det ska bli skönt att komma dit. Har nästan saknat det lite. Men det är en hemlis förstås!! Det känns bra att vara behövd! Bakissallad på PAUS serveras imorn a la Frida. :)

MIN LIVSFILOSOFI


GOTTEGRIS


hittade bilder från förra veckan. jag lär honom allt jag kan<3

STUDERA.NU

Jag har suttit på studera.nu hela kvällen. Irrat fram och tillbaka mellan utbildningar och fristående kurser. Kände att nu är det dags att få arslet ur vagnen. Hittade fyra möjliga val och tänker hålla resten osagt. Säger jag för mycket kommer jag banga. Ska ta en stund för mig själv att fundera för ovanlighetens skull. Bara jag och mitt huvud. SEN ska jag dela med mig. Dags att börja ladda.

PUSS

LÅDOR ÖVERALLT


Akleja imorn klockan 8.00. Har lite att stå i. Tur att man är frisk!!


SVALAN


den som typ hela stan äger...

IT'S ALL IN MY HEAD

Sitter på min trästol och känner mig sjuk. Försöker övertala mig själv om att jag inte är det för imorn måste jag hjälpa min syster på akleja! Jag tror sjukdom sitter mycke i huvudet. När jag var liten exprimenterade jag när jag hade 39 graders feber med att göra situps och armhävningar på vardagsrumsgolvet. Det gick bra, tills mamma tvingade upp mig i soffan igen och la mig under 17 täcken. Hon la till "är du inte klok" också, det kommer jag ihåg så väl. Jag tror man klarar sig från sjukdom om man bara slutar tänka på att det kan hända. Varje gång jag hittar ett lypsyl i någon av mina lådor så slänger jag det. För jag tänker att om jag skulle använda det kanske jag skulle få blåsor eller något annat smittsamt. Vem vet vem som varit framme och slickat på det? Men om jag mot någon förmodan ändå skulle använda det så får jag en blåsa. Alltid! Bara för att jag tänkte tanken. Allt sitter i huvudet.
Fick antibiotika idag på vårdcentralen. Mot urinvägsinfektion som jag inte ens känner av (pepparpeppar). Femdagars kur. Sköterskan kollade allvarligt på mig och gav mig en läkartid på tisdag. Kändes konstigt att hon var lite hemlighetsfull, eller så var det bara jag som inte frågade något. Hajade inte varför jag skulle till läkaren helt plötsligt. Inte nog med att jag fick antibiotika mer eller mindre utan anledning, det kanske är allvarligt. Det var inget hon kunde svara på. Mängder med vita blodkroppar. Jag som inte ens känt mig jättesjuk.
Ska ta en dusch, tänka att jag tvättar av alla bakterier som försöker krossa mig. Imorn mår jag bra igen!!

PUSS

SO BEAUTIFUL

Jag berättade om en blogg. LE LOVE. Den är underbar. Jag kan varken sluta läsa, titta eller rysa. Den är så fruktansvärt underbart kolosalbra! Texten här under betyder inget för mig men den är bra, riktigt jävla bra.

We were my dream.
You saw me that first day of 6th grade, when I came for pictures, and your mind was set. You chased me through junior high until I caved in 8th grade & we became inseparable. You were my only one. We made it through high school; through the games with your number on my cheek, through dances, through homecoming court together, through changes in friends & family, we made it through it all.
We were different.
We fit together like God had carved us out of the same stone, only to find each other when the time was right. People knew. They could tell the depth of what we had. Evan after years, we never grew tired of each other. It was like I looked in the mirror & you were always by my side. You picked me up, cared for me, when my family fell apart. I picked you up, cared for you, when your plans & life fell apart. We had each other. High school sweethearts? No, it was long before that. College happened, you gave up your baseball scholarship to be closer to me, though I would have gone anywhere for you, and you knew it.
We grew together.

and then we grew apart.
When you left me, my body broke. It wasn't just a heartbreak, it was almost 6 years together, gone. And you found her. Two days after we broke up, you were on a date. My world was broken. I wish I could say that I went into 'girl power' mode, but that didn't happen. I dropped weight, I dropped classes, I dropped self-respect. You gained friends, you gained freedom, you gained her. Compare or contrast, I lost the battle either way.

Then I moved.
I'm a storybook character. I dropped out of school & I moved 2000 miles away. I deleted you from my phone, from my facebook, from my life. I moved on.

You found me.
In my dreams, in my nightmares, in my morning runs, you were there. You are embedded in my soul forever, the first love I ever felt. It rocked me. A storm had come, eroded away my being, and left me a ghost town of the past.

We found our friendship. Maybe it was the distance, maybe it was the time, but we grew close again. She's still there. "I have a crush on her, but I love you," is what you told me. You did exactly what I hoped you'd do. You confessed that you still loved me. I confessed I still loved you.
Stand still.

Now I'm coming back. I'll be home in a month, you asked to be the one at the airport waiting for me. I hope you are. It's never going to be the same. We're not going to be together. You've strung me along for too long. She's still there. I won't be second best. What you don't know is I have everything you ever wanted, and you took advantage of it, then dumped me for something that didn't last.

I will always love you. I will melt when you say my name. I will fold under your pressure. I will cry when we separate. But I will leave.
You will not leave me, not again.

Have heart, my soul has mended. I will find my love. Not my true love, that was you. You gave it away. But, I will find happiness.
Love scares me.


Why'd you have to make me fear such a beautiful thing?

DAGENS OCH MORGONDAGENS

Har idag invigt Marias lägenhet med lite ballerina och mjölk. Jag tänker smygbo där tills drottningen i boet kastar ut mig. Vilken våning säger jag bara! Där kommer det hända roliga saker!! HEHE!

Ikväll har jag sett på Dolphins. Faan så grymma dom blivit! När hände det? När jag gav upp hoppet? Vilken adrenalinkick jag hade och Aja drogs nog med lite i min känsla för basket. Jag satt på nålar. De har till och med tagit in riktiga dansare. Jag tappade hakan i backen och bugar för Dolphins. Wow!

Efter åkte jag till KJ och kolla på fotboll. Min grej - not. Men jag hängde med tillräckligt för att tappa hakan för andra gången idag när Messi stod för alla Barcas mål. Vilken kille. Eller var det bara så att Arsenal sög? Detta kan säkert bli en het diskution om på Lisa Fridaströms blogg! Jag hänvisar nog dit eftersom jag själv bara tycker som alla andra när det gäller fotboll.

Nu är det dags att hitta till min säng för ett antal timmars sömn innan jag ska stoppa mina nya naglar i ett par handskar och planterar om alla påskplanteringar som inte sålde i påsk. Akleja, it is! Alla är hemskt välkomna! (Fråga efter mig i kassan, jag står i källaren)

PUSS och god natt

FÄLLER EN TÅR


Fylld med minnen, glädje och massa längtan. MEXICO LOVE

REKLAM


Jos, min vän. Hon är en grym nagelskulptör här i Norrköping! Ny på marknaden men kommer knocka ut ALLA! Jag är hennes kund för all framtid, I promise! Josefine Engman!

LE LOVE


Jag har bara en sak att säga LE LOVE! Riktigt fin blogg. Punkt.

LEDSEN GUBBE

Jag fick lämna festen... jävla urinvägsinfektion ska man få. Kommer det med hela avatargrejen? För i så fall ska jag nog aldrig mer anstränga mig för att bli en snygg varelse.

Blä, ville gå till trappan, festa med fab five som återigen blivit 5, se allas miner för att jag var blå, jag ville allt ikväll trots att jag var helnykter. Men nu sitter jag här och pajade kvällen lite för min andra halva, Lina. Hon ville inte gå ut blå själv. Och Maria blev den enda riktigt utklädda kvar. Varför ska det hete maskerad om ingen går in för det. AStråkigt. Vi var roliga - dom andra sög!

Tråkigt att åka hem i hopp om att må bättre när man inte lyckas. Eller jo..lite bättre mår jag men jag vart trött när jag lämnade en "full" lägenhet för min tysta och extremt stökiga lägenhet.

Är lite intresserad av att se hur lätt färgen går bort. Och så undrar jag hur länge jag kommer ha en nyans av blå? Men jag rekommenderar verkligen att gå in för att styla sig till en avatar! Har aldrig kännt mig så nöjd med min utstyrsel som jag gjorde ikväll. Dock var nog Lina halva min utstyrsel och tacka fan för det! Hon lyftet hela grejen och gjorde de 4 timmarna framför spegeln kolosalt roliga!
Så, för att bli en kick ass avatar behövs : en vän av bästa slag, teatersmink/kroppsfärg (något av det, vi använde både och), glittrig grön ögonskugga för att fixa skiftningarna, blått nagellack, någon som kan freestyla lite med flätor, kulor till håret, färgglada smycken. Kläderna får man vara lite kreativ med eftersom de i filmen bara har höftskynken. Var modig - välj höftskynke! Hahah! Har jag glömt något? Självklart går de att avancera, så var inte bittra över en lame guide. Jag tycker vi lyckades oväntat bra och det var allt som behövdes.

Nu ska jag tvätta bort mitt slit och vänta på att Maria ringer. Ett löfte är ett löfte! Jag tänker skjutsa hem henne vare sig hon vill eller inte. Trams att gå själv! Och så vill jag höra kvällens skvaller, förstås! Kanske ska jag äta lite "påskmat" i väntan på detta samtal? Hoppas de e scrubsavsnitt!

PUSS


YOU CAN'T READ MY BLUEBERRY FACE



LINDA JOHANSSON

-min syster. Hon gör gudomliga cupcakes som jag proppat i mig två av såhär innan klockan 10. Det är ju Påskafton för guds skull!! Glad påsk på er alla!

PUSS

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Så jävla tråkigt att ha en blogg va!

MEN ÅH, DU ÄR HEMMA OCH JAG FATTAR INTE RIKTIGT!!!!

MATILDA ÄR LIKA MED SVERIGE


du är så extremt välkommen hem!!!!


DISKAD

Jag är urusel på att diska. Helt hemsk. Jag gör det med glädje hos andra (när jag har humör fört). Men själv kan jag låta det stå. Ganska snuskigt. Och varje gång jag ser högen så tittar jag bort och försöker glömma att jag såg den. Samma sak med kläderna som har en förmåga att ligga överallt. Jag är kanske aningen bekväm med diskmaskin. Måste finnas en dit jag flyttar, annars skulle det hända hemska saker som jag inte ens vill fantisera om. När jag kollar på vad jag diskar så inser jag också att hälften är mammas och pappas. HeeeeHeee. Då är det bara att ställa ner hos dom och de skulle aldrig få veta och jag fick vipps ingen disk kvar.
Jag skriver om disk....otroligt.
Nu ska jag gå och torka min avrunna disk. Just for your information.

PUSS

THE BOYS AND A DOG



COOL KILLE


Idag har jag hängt med en cool kille. Han tycker att moster är lite cool också innerst inne. Det är mycke slit att komma ihåg att bulbasur är en gräspokémon och hur man räknar stritspoäng på bakugankorten. Men all slit är värd för att få honom att råka säga att han hade kul med mig. Även om han tar tillbaka det direkt så märks det när han är lycklig och jag skulle offra allt för att föralltid se killen lycklig!
Vi var och såg draktränaren i 3D. 3D är coolt tycker Adam och jag! Vi skriker lika mycket när det ser ut att något ska krasha på oss. Vi tyckte det var lite konstigt att popcornen försvann så snabbt också. När lamporna sattes på såg vi vart de tagit vägen. Vi kan säga att Adam har lite svårt att träffa munnen när han tittar på film...
Han är en av pojkarna i mitt liv, absolutely! För mina troll kommer jag alltid räcka till!

VOY A SURVIVE


Igår vare Onzda goes Mexico. Tack för en drömbra kväll alla underdunderbara! Voy a survive! 

RSS 2.0