Min dag

Jag var tidigt i skolan (som jag sa att jag skulle) och gjorde klart det mesta av min artikel. Sen kom inte jag o jos någon vart med marknadsföringen så när vi fick lunch belönade vi oss med chicken. ÄLSKADE CHICKEN!! När vi kom tillbaka tejpade jos och jag dukar på borden för att impa på alla små, blivande ettor som kommer imorn fast att dom troligtvis inte egentligen vill komma fast känner att dom måste för att låtsas vara intresserade av sin framtid. Eller för att det finns kakor.... därför gick jag dit. Men på min tid fanns det inga kakor på kungsgård. Sen i alla fall satt jag o lina kvar till tre för att finslipa våra artiklar. 

Men det hade inget med o göra med min dag egentligen. Jag har blivit dumförklarad i onödan av två puckon till idioter på lagerhouse. Först dumförklarar dom mig personligen i kassan framför en 5 meters kö (när det egentligen var jag som hade rätt) och senare säger dom till min syster att jag inte fattar nått och dumförklarar mig en gång till. Jävla pissapor jag skulle kunna dränka er i er skit! Usch vad illa jag tycker om er! Jag ska föralltid bojkotta lagerhouse. Idioter!!!  
Jag löpte snabbt och bestämt på löpbandet på gymmet för att jag trodde det skulle hjälpa mig att komma på andra tankar. Men nej. Snacka om att paja mitt humör. Men tjejerna räddade mig med kanske en av de bästa filmer jag sett! Twilight! Jag önskar att jag hade en vampyr. Men Lina och Linnéa var inte nöjda och sa att jag skulle läsa boken istället. NO WAY!
Skäl nummero 1: JAG....läsa bok?!!
Skäl nummero 2: Börjar jag läsa så kommer det ta ett år för mig att läsa ut den.
Skäl nummero 3: Varför riskera att förstöra en asbra film?
Skäl nummero 4 (det bästa skälet): Jag är nöjd om jag slipper anstränga mig för att ta mig egenom något beundransvärt samtidigt som jag äter popcorn och dricker fanta. Jag har bara två händer sååå...sorry boken. There's no room for you! Dessutom ger du mig jämt nackspärr.

Jag måste ta något lugnande för jag hottar på allt och alla. Även det som inte änns är värt att hotta på. Så jag ber om ursäkt om jag fäller en taskig pik eller nått sånt, jag kan inte rå för det. Det är ett grönt, lurrvigt monster som sitter i min hjärna och pekar finger åt alla och jag brukar tyvärr lyssna på min hjärna. Om inte magen säger "jag är hungrig". Han flyttar ut snart hoppas jag. För jag tror han börjar göra mig blind och döv också. Men nu pekar han mot datorn och jag antar att det betyder byebye. 

(det äckliga med denhär texten är att jag skrev den två gånger. jag hottar på datorn också)

 

on my one

Jaha...då sitter jag här i lägenheten. Jag kan inte påstå att elementen stått på för jag sitter men köldskadede fingnrar, näst intill. Men eftersom det är jag som bor här nu är dom alla på högsta temp. Det är rätt tyst och ensamt. De mysiga knarren i väggarna som inte är jättemysiga håller mig sällskap inatt. Och inte har jag någon musik alls heller vilket gör mig grymt irriterad eftersom jag aldrig brukar sätta på musiken på datan annars men nu när jag vill så finns det inte en låt. Inte ens Basch som ska finnas i alla datorer. Jag skulle kunnat lyssna på Basch om det var så att han fanns, faktist. ikväll!

Jag har en planerad helg och gud vad det skulle vara skönt med ett körkort såhär lagom till då. Och imorn ska jag till skolan tidigt för att göra rätt för mig för att jag har bestämt så. Och jag tänker sova med både mobil och telefon under kudden inatt för jag måste medge att knarren skrämmer mig. Jag vill inte vara här ensam....men kommer någon/t skulle jag lätt kunna försvara mig! Så våga inte.
God natt

sant, väldigt.

Någon i min omgivning har sagt något mycket klokt, något som jag länge skulle velat säga men inte kunnat sätta ord på.

"Så det svåra tror jag inte är just det att finna sig själv, det svåra är istället att tillåta sig att vara sig själv i alla lägen, att inte låta sig påverkas av yttre faktorer som påverkar vår person."      Simone 

Jag vet inte om det bara är jag (och Simone?) men ofta händer det att jag kommer på mig själv göra nått som jag verkligen inte skulle göra. Jag gör det för att imponera eller helt enkelt tvärt om. Jag tycker att det har både positiva och negativa sidor iofs men hur ska man då ha chansen att hitta "stammen", sitt Jag, den man är i alla lägen, vad man står för? Ska man behöva vänta 72 år tills man känner "YES, nu är jag här!"? Är det det vi strävar efter? Är det det som ska hålla våra liv vid liv? Är det livets spänning? Tar spänningen slut om jag kommer på vem jag är imorgon? I så fall...fan!


gotya

Irene

Jag tänker på dig och önskar faktist att du var här nu. Varför inte för fem år sen, att vi skulle resa tillbaka. Önskar att någon hade märkt felet innan så att du kunnat slippa all smärta. Slippa allt vad den orsakat. Om du känner dig ensam så vill jag att du tänker om, för i Karstorp finns en familj som du räknas in i. Där du kan känna dig hemma även fast att det finns katter o kossor. Jag kan ha varit en liten liten ointresserad flicka i dina ögon för fem år sedan men jag kommer ihåg att jag tyckter det var roligt att ha en extra syster. En gång jag minns speciellt var när jag skulle på disco och du gjorde iordning mig, hela kvällen tjatade jag om min Irene som hade gjort mig snygg. Jag är stolt över dig så som du kämpar! Men om det händer något så vet du att din familj i Karstorp alltid finns här för dig. Krya på dig. Love F


enought

påtal om val. det är det som ändrar och bygger upp våra liv. allt utefter våra val. det är ofta man ångrar sig, man fattar att fel val blev fel handling n' so on. Det är då man inte räcker till för någon, speciellt inte sig själv...eller för en som står en riktigt nära.

som om jag skulle skriva en hel uppsats om val.........  



Vi har kul istället och litar på att ödet fixar resten
With love F

mässan som bara frågetecknade mig mer

Vad har jag för framtid i framtiden? Vad gör jag? Jobbar jag? Pluggar jag? Lever jag änns? Jorden kanske hinner gå under innan min framtid startat? Så lät det efter sacomässan i Torsdags. Jag har aldrig varit mer förvirrad. Maria hade ialla fall hittat något mönster i vad hon ville med sin framtid genom att se vad hon hade plockat på sig för information. När jag öppnade mina 71100 påsar med information om olika skolor hittade jag en hög med jävligt massa onödiga papper och några nävar med godis. Kan inte någon bara komma som från himlen och berätta hur det ska gå för mig. Fast ändå...det vill jag ju inte. Men ibland vore det så himla mycket enklare.
Självklart hade jag något nyttigt i påsen med. Det fanns en kvinna på mässan från CIA eller nått sånt, som peppade mig att åka till Australien.. jobba plugga softa...vad som jag känner för. Kanske är det vad Karstorpstjejen behöver? Komma ut och ifrån. Möta livet på halva vägen. Göra något med sig själv, av sig själv.

I'M DONE

Nu har jag satt punkt för vår vecka utan mamma och pappa. Imorgon kommer dom hem och oj vilket väldoftande och skurat hem de kommer hem till. Damsugat och skurat, rensat och putsat. Jag känner mig riktigt duktig. Jag har till och med stått på knä och skurat duschen OCH manglat lakarn. Om ni inte redan listat ut det så ska jag säga det rakt ut FAN VAD DUKTIG JAG HAR VARIT IKVÄLL! Hoppas bara att dom lägger märke till allt slit VI har lagt ner. För jag är ju faktist inte ensam om att ha varit ensam en vecka. Mina små puckon har ju faktist varit grymma och jag är stolt över er båda! I och för sig läser ni väl kanske inte min blogg...men ni ska veta det i alla fall!  Det ska bli skönt att dom kommer hem! Vem saknar inte mamma och pappa?! Speciellt i en så familjekär familj som min. Det enda som kan irritera mig är att dom kommer va bruna. som fan. Men vaaaaad ska jag göra åt det? Ett problem som jag faktist får skita i...
 
Nu när jag städat klart tänkte jag attackera mina naturkunskapsböcker. Lite eftersom jag har prov på onsdag och för att jag vill göra eddi lite stolt över sin flickvän som faktist kan hur man löser salt och om glykol är lösligt eller inte och hur många OH det behövs för att klorväte ska bli alkohol. Men för att kunna göra det måste jag läsa lite nu. 

BE PROUD
Love F 

A bunsh of luck

Är det inte underbart när andra vet vad man behöver höra och bara förändrar ens dag snabbt. Jag är helt amased av min omgivning.

God morgon sis

Tess sa att detta var din morgonrutin så jag tänkte ge din dag något. Saknar dig sis. Länge sedan nu. Önskar det var lite oftare, nu när jag växt till mig lite och har något vettigt att komma med. Som sagt så vill jag tillföra din dag något.
Du ska få några uppdrag som får din dag att bli mindre tråkig, kanske mer rolig?

Uppdrag 1. Under dagen ska du sjunga på minst 3 låtar från "din tid"....med rörelser. Blunda gärna om du vill drömma dig bort.

Uppdrag 2.  När du kommer ut från toan på jobbet ska du säga något bra om dig själv. Egenskap, utseende eller vad som hellst. bara det är positivit. Just det, du måste förvränga rösten också så det låter som att någon annan säger det. glöm inte att tacka

Uppdrag 3. Ge mina trollungar en bamskram när du kommer hem och kyss din man, FRÅN DIG!

Det ska du väl klara av? Ha världens bästa dag! Lav ya!
        
love them


Verkligen fuck them.

Nu misslyckades jag med att koka makaroner också! Åt skogen länsstyrelsen!! Allt är deras fel!

Jag är sååå ledsen

Inte bara för att det regnar hela tiden eller för att jag känner mig lite bortkommen på gymmet men för att jag idag mottog mitt brev från länstyrelsen (SOM JAG FÖR ÖVRIGT VÄNTAT PÅ I 3 VECKOR). I står det "för att ditt ärende ska prövas i länsstyrelsen krävs att du betalar en avgift i samband med att du lämnar in din ansökan. Först när avgiften är betalad kommer Länsstyrelsen att påbörja prövningen av ditt ärende".

JÄVLA JÄVLA JÄVLA DOM. Dom skrattar säker åt att dom förstör mina planer och mitt hopp om ett körkort. "åhå jippi vad kul det är att förstöra Frida Anderssons liv. Mouhahahaha!" Idioter.

Fuck you länsstyrelsen! Vilka fan är ni egentligen? ingen vet....ingen bryr sig.

Livets romantiska stunder

Idag har jag haft den mest romantiska kvällen i mitt liv, med min underbara vän Maria. Det var trerätters at her place och ett bord för två stod dukat på ovanvåningen. Ljusen va tända, bordet dukat, tyst musik löd från spelaren och som grädda på moset lös månen in igenom fönstret. Det var verkligen det vackraste någon gjort för mig!! Vi serverades och jag kom på mig själv med att jag konstigt nog vart hemskt generad över att sitta där mitt emot Maria, som jag kännt i 8 år. Jag vart fnittrig och töntig och när jag tror att jag nuddar hennes fot ( som egentligen var bordsbenet) ber jag om ursäkt 100 gånger och känner hur öronen på mig blir röda... herre gud. Det var som en dejt. Men vart efter släppte nervositeten och allt blev som vanligt igen. Lite mindre organiserat och oflickigt vill säga...
Tack Maria för mitt livs hittills bästa middag. Jag har inte en chans att klå dig i detta! Du är bäst!
  

HAHAAHA<3

Idag är vi påt igen

Svepte nyss det sista av kaffet och är så irriterad på mig själv för att jag skjuter upp ALLT. Jag skulle kunnat sova nu! Men det går inte att hjälpas, it's me i guess. That sucks.. Anyhow så har jag börjat komma någon vart. Och det bådar ju gott såhär sista kvällen innan provet. Har en bra början, ett bra slut men inget mitten. (jävla text). Det är ju så mycket. Jag behöver ett pepptalk!! Klara vart är du när jag behöver dig?! Du behöver göra mig lite klok.

Och nu undrar säkert ni varför jag sitter och skriver här när jag har så mycket att göra......det undrar jag med.


Om jag lever imorn.....på återseende. eller nått.

saturday at 10

Nu har jag kollat igenom alla våra fotoalbum sedan 1970. Mamma och pappa kan ha varit de snyggaste personerna alive då (dom är snygga nu med fast på andra sätt..mm). Meningen var att jag skulle hitta inspiration till mitt nationella tal men jag fastnade helt i tiden de levde i. Alla softade omkring och var dom de var. Dom var coola! De semestrade i en folkabuss i europa, dom hade höga tajta utsvängda jeans, ja till o med pappa. Känns fel att säga pappa var het i tajta utsvängda men shit han va heeeet. Men inte okej att han hade speedos. Verkligen inte. Mamma var vacker som en dröm. Jag tror jag nästan hade blivit lesbisk om jag såg henne. Och allt var 100% DOM. Och här sitter jag med min malibu-latte i mina (pappas) långkalsonger med en knut på huvudet och känner mig 100% jag. Fan vad skönt.

Så 1900-tals visiten gjorde mig klokare inför mitt tal..? Nej. eller jo. men jag vill byta ut texterna i häftet. Jag vill ha en text som förklarar vad jag menar. En text med massa bra ord och betydelser. En text som kan förändra världen. HAH okej nej. Men jag vill verkligen kunna beskriva det jag känner när jag kollar på bilden. Jag vill ha en text som har mer än 1000 ord för bilden säger verkligen mer än 1000 ord. För mig. Och jag vill ha en till latte. Natten är ung kära vänner, natten är barnet.

Nationella prov i åk 3

Intryck och avtryck.
.
.
.
.
.
....fan
Jag vet inte vad jag ska prata om och jag ska prata i fem minuter. Texterna i häftet är de konstigaste och segaste och passar inte alls in i mitt liv och vad ska man med nattionella prov till? Jag svämmar över i bilder som jag skulle kunna tänka mig att prata om men då är jag begränsad till de texter som finns i ett bestämt häfte. Handlar typ om klimat, religion och demokrati....vafan?! 

Alla människor sätter ju avtryck i världen bara olika stora och deras avtryck ger folk olika intryck. Min farmor gjorde ju ett avtryck i min värld...

ALLTSÅ FAN! !!
SKJUTMIGMERÄNNÅGONSIN

Natt

Jag är dålig på att sova. nu för tin.

Var det någon som såg hur himlen sprack på två ställen idag och halvmånen var mitt i mellan? nja, det var nog bara jag. 

Puss 

KÄR

Var på High school musical 3 på bio idag och jag dog. Herre min gud vad sött och gulligt och vackert och mysigt och dömskt! Jag blir helt varm och KÄR av allt töntigt. Placera mig i en high school film och jag kommer föraltid vara lycklig. Men jag är ju lycklig. För jag är så kär kär kär i världens bästa Eddi. PP, något att hänga i julgranen! 

With LOVE / F

To sexy for ya

Jag har lite börjat jobba på nått nytt. Sexigt. Sexiga tjejer kan vara det snyggaste, next efter sexiga killar förstås. För sånt är inte o leka med!! Och eftersom jag nu motiverad o sjukt taggad gått och skaffat mig medlemskap på nautilus och har en makeover på onsdag har jag laddat för ett mål. På min 18årsdag ska jag vara den sexigaste tjejen walkin' this planet! Watch ooooooout!
 

sweetheart

Jag vill vara maria. Hon är bra på det mesta!

frida enligt maria

Don't worry be happy now

I give you my phonenumber
when you're worried call me
I'll make you happy

Tråkmånsaaaar

är såååååååååå tråkiga. vart har alla helgalna peppgalningar tagit vägen?? typ som om alla gått o dött.

RSS 2.0