Halloween

Ute ser det verkligen ut som halloween. Så som jag tänker mig halloween. Grått, gult, orenge, brunt, ruttna löv och kallt. Det ser verkligen apkallt ut. Hm..Nelia och jag får leka inne idag. Och jag tackar gudarna för att jag ska få leka idag. Behöver kasta av mig den allvarliga, tråkiga vuxenheten som jag inbillat mig att jag fått och leka av mig lite. Krypa på golv, snurra tills jag ramlar, skrika och skratta åt mig själv. Idag ska vi klä ut oss för alla barn som kommer och trick-or-treat:ar. ÄNTLIGEN får jag en maskerad. Ska nog gå ner och kolla lite disneyfilmer sen för att inspireras.

Innan jag blir barn ska jag nog städa min garderob göra en bokanalys och göra lite bilteori.
Herregud jag måste verkligen sluta!!

Hittat tillbaka

Min dag har varit sådär...började bra men slutade surt. Jag stängde därför in mig på mitt rum, tände lite ljus och doft, tog fram mina M&M's och  försökte lugna ner mig själv. Började ta tag i boggdesignen och tyckte det var riktigt roligt. Jag blev inte frustrerad en enda gång. Ovanligt nog...
Resultatet känns bra så nu kan jag gå och lägga mig nöjd!
GOD NATT

Jag går itu och isär

åååååååååååh. varför varför varför? Det är inte meningen att mitt hår ska bli snyggt. jävla jälva jälva skit. ååh. töntigt tjutfärdag är jag!!

snö...

snöblandat regn...
blask...
blött...
slaffsigt...
fan...

ska det va snö så ska det va snö!

avundsjuk, jag är så avundsjuk

Dessa två kan vara de ondaste människorna på hela planeten. Igår fick jag denna bild och de meddelade glatt att de skulle ut och parta på det vilda gran canaria.Och barbenta och solbrända ärom också...som att sprida salt i ett köttsår!! ÅH. DUMMA, DUMMA ER! :(:(:( Varför är inte jag också där??? Skulle göra ALLT för att hitta en biljett på marken som gick till Gran Canaria NU!

(fast visst tycker jag att ni är värda allt skoj)
 

HAHAHAHAHAHAHAH


Jag har visat denna förut, men ville bara informera om att
det kommer komma en ny version då jag sara och maria är huvudpersonerna.

N'joy

Verkligen, verkligen, verkligen längtat efter en sånhär kväll.

Vad fan snackar jag om?!

Det jag tydligen har längtat till är att rensa mina lådor.....
eeh what's wrong? Jag njuter av att sitta och bli av med
allt skit jag har som bara ligger där.Det kan inte betyda
något annat än att mina kvinliga instingter börjar växa till sig..
Vuxen...jag? Kvinna? Långt ifrån!! Okej att min bh-storlek
är en större och att jag någonstans på min raka kropp kan
 hitta en liiiten kurva men städa och tycka det är kul,där går
 gränsen fan!

lite fittost, tack.

Idag har varit den körigaste dagen i troligtvis hela mitt liv. Klockan 8 gick jag upp. okej jag snooza till 10 över 8. Gjorde mig redo för min dag som SÖT (skrämmande-överdrivet-trevlig) på Paus. Det började bra, Kocken va på bra humör..not. Meeen han tåls att driva med. Japp. I alla fall...
Det är ju som alla vet alla arbetandes favorithelg. Lönehelgen. Den helgen ingen kan säga "nej jag är pank", kort o gått den helgen alla älskar, förutom jag. Efter idag. Klockan 1 börjar kön sluta röra sig. Eller den rör sig men åt fel håll. Från klockan 13-15 stod Tina och jag ock öste sallad på sallad på sallad på sallad på sallad och kön var ca 15 meter lång. (fan vad vi är bäst!) Men som de flesta kan räkna ut tar det på krafterna att vara SÖT och säga tack 763612367 miljoner gånger på två timmar. Mot slutet svek jag mig själv. Istället för "lite fetaost, tack" hör jag "lite fittost, tack" och jag utbryter "VA?!". Kvinnan kollar på mig som om jag var efterbliven och nästan bokstaverar " F E T A O S T, T A C K". Jag känner hur någon tecknad figur ritar en "besvärad-droppe" i pannan på mig och jag vill gå under jord. 
"I nästa incident sviker min tunga mig. "cullullysåsen kanske? Nej fölåt! currarrysås...hm culally... MEN NAE!!" Kunden : "Jag förstår....jag provar nog den...currysåsen" .
jag ville skjuta mig själv.
Men å andra sidan fick jag ju fixa glassen och servera den berömda Babyface. Ojoj, detta har varit en händelserik dag.
jag ska jobba imorn..............

Sis n' Bro fo' sho'

<3

OJOJ

Nu är det såhär att min kära vän Felicia är en av Norrköpings lucior så bara så ni vet så ska ni alla rösta på denna fina ballerina! SÅ DET SÅ!
GRATTIS VÄNNEN!!
(hihi ÄLSKA google!!) 

you

jag vill springa till Kina och tillbaka NU. för jag kan kan kan!!<3


fan!!!!

Jag är fast! fast i ett spel. vet inte vad det heter men man är en pil som ska
akta sig för kuber. först går pilen rätt sakta och kuberna är färgade. Sen går
pilen snabbare och kuberna blir genomskinliga med gröna kanter och sen
 går det ännu snabbare och kuberna blir svarta på vit bakgrund. Sen har jag
 inte kommit längre. Undrar hur kuberna ser ut sen?

Det är såntdär som förstör mitt pluggande! Dumma, dumma min klass
som får mig till det!! But i do like yo dough..

 jag mår till och med illa av att spela det MEN JAG KAN INTE SLUTA.

Nu ska jag ta en kopp kaffe mot min vilja för att orka gå på en handledarkurs i tre timmar.
HEJDÅ

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart


PEPPKÄNSLA


buuuh!!

Dagar som dessa ska man bara göra smeten, inte hela kakan. Blä

Jag sitter verkligen själv..

..framför min dator och skriver med min bror på andra sidan väggen.
ÅH, vad löjligt!
Jag hatar internet!


PUSS OCH GOD NATT

confession

Mamma har inte fått min adapter och jag tänker nog inte ge henne den heller...

Igår.

var jag med om något konstigt. N' I can't stop think about it

Onsdag...

..alltså text A.
Text A = en kurs som är obligatorisk för samhäll/media. En kurs som handlar om att skriva artiklar notiser och nyhetstexter. En kurs som bara kan gå och dö!
MEN IDAG ÄR DET JU FAKTIST EDDI'S DAG! Så vi ägnar ett par extra tankar till pojken idag.
GRATTIS! GRATTIS! GRATTIIIIS! 
<3<3

i can can can can can

Jag vet vad jag vill göra in my future. Jag vill göra mig själv riktigt jävla stolt över mig själv! Lita på att jag kan och göra det. För jag kan. Bara det att ofta stoppar jag mig själv och säger "äh, jag behöver inte kunna". Men jag tror jag måste kunna för att bevisa för mig själv att jag kan och när jag vet att jag kan så har jag bevisat för alla andra att jag kan. Eller jag vill. Har massa vilja. Bara för lite beslutsamhet för att hålla viljan vid liv. En som jag tycker väldigt mycket om sa till mig är om dagen "med din vilja kan du komma vart du vill" och det satte igång en process i mig. Mina två hjärnhalvor debatterar i mitt huvud om vad som ska hända med mig, vad dom ska göra med mig, om dom ska spräninga mig i luften för att jag tänker så mycket och dom orkar inte med mig längre. Jag vill lyssna på deras plan, men tänker inte. Jag har en alldeles egen plan som jag vill fullfölja. Och den planen är en fullständig plan med delmål och ett slutmål. 
      Yeah, that's my plan. Startin' now.

Ge mig kreaktivitet

Jag har hittat en tjej som är så grymt kreaktiv och begåvad. Jag vill verkligen ha hennes talang!

.

Människor är sjuka i huvudet, bara att inse. Helt jävla totaltomma i huvudet. Gah! Jag kokar!!

feel for u

kär i en ängel


Deal med mig själv.

Sista inlägget på ett tag, om jag inte tar mig tid i skolan på något tråkigt som texten eller nått, men annars, Auf vieder sehen! (stavning enligt mammas knackiga tyska). Deal:en är ett projekt jag startat med mig själv för att jag ska göra mina läxor ordentligt och sluta sitta klistrad på nätet (istället för att gör mina läxor). Min plan är att slita ur min adapter, ge den till mamma som får gömma den, säga till mamma att jag inte får den förns jag varit duktig. Jag vet att jag sätter mig själv i träskmark men ändå....fan va skönt det ska bli! Jag menar om jag inte viste att det fanns så skulle jag ju inte sakna det och skulle jag inte sakna det så skulle det inte finnas. Så alltså kommer jag ungefär inte sakna något som finns eftersom det inte funkar-alltså finns det inte. EXAKT. (Den meningen var bara till för att övertyga mig själv om att det här är en bra idé). 

så HEJ DÅ internet. HEJ svenskarapport. HEJ naturkunskapsrapport. HEJ analys. HEJ religionsprov. HEJ naturkunskapsprov. HEJ projektarbete. HEJ psykologiinlämning. HEJ 3 styck fotorepotage. HEJ Mediakunskapsinlämning. HEJ folder. TACK för mig! 

sakna!!!

När jag åkte hem förut så åkte jag förbi en stor parkering där det stod massa moppepojkar. Nåra åkte omkring, nåra bara chilla. ÅH! hah, Jag saknar't!!   Hahah Åh min pärla gav mig många fina minnen!! Jävla Navestatattare som tog ditt liv. R.I.P


Nails

Idag har jag spenderat 3 timmar på "finn din stil" och fått gelé på naglarna...redan här, HUR JAG LÅTER DET?!
Tre timmar. Tur att tjejen var pratig, men ibland vart det tyst och det var jobbigt tyst. Efter 2 timmar vart jag trött och ögonlocken hängde. När det var klart var det ju faktist apsnyggt, men....hur jag är det med fransk manikyr? Jag skulle behöva en helt ny garderob för att matcha till mina naglar. Gah!!! Nej det är inte jag! Men det är roligt att prova. Och jag kan inte sluta ta på dom, pilla med dom. Jag kan inte skriva normalt på tangentbordet heller för den delen.
Det är inte jag! Jag vill bryta av dom!

Om vi var bara konturer


Text A

Sitter på texten.  Känns verkligen som jag bokstavligen sitter på texten som jag skriver för jag kommer ingenstans.  Istället åker jag runt på min stol, kollar på Alexandra som redan redigerar i Indesign, hjälper henne, suktar efter att få sätta ihop mitt eget  i Indesign, men jag måste först få ihop min text. Min jävla,fuckin,piss,idiot,blä,äckel,aptråkiga text. Oh vad jag har tråkigt! Och Eddi flyttar idag. O o o ooh, viiilken trååkig daag!

LÄÄÄÄÄNGTAR efter att äta med klarisen sen!!

(Och just det! Maria undrar om jag vill följa med henne och hennes mum till utomlands på lovet och sara och hennes familj ska också till utomlands på lovet. Så jag undrar varför undrar hon?! KLART JAG VILL!!!!)


RSS 2.0