WE ARE THE CHAMPIONS

Igår var det avgörande semifinal i basket mellan Dolphins och Solna. Det stod 2-2 i matcher och den femte skulle bli den avgörande. Stadium arena hade tagit in 2860 personer. Jag har aldrig varit så nervös för mina hemmamannars skull. Satt på nålar och fruktade förlusten. Första minutrarna var långt ifrån ljuv musik. Dolphins missade alla skott och "NEJ" på "NEJ" hördes från publiken. Killarna var ivriga och fumlade. Gee Gervin (the magic man) tog tag i matchen och gjorde poäng efter poäng. Matchen var jämn enda till slutet på första halvlek, 48-40 till Dolphins. Väl inne i tredje perioden drar Solna ikapp och jag intar en mildare fosterställning. Men Micke Lindquist kommer igång med sina fabulosa tre-poängare och situationen är under kontroll.
Sista perioden var inte spännande, den var grym! 2840 personer (minus Solnafans) hejde fram sina representanter med applåder, trummor och tutor. De sista två minutrarna bestod av stående ovationer och coach släppte in matchens bänkvärmare Mikko Riipinen och Pontus Krantz som fick leka av sig. Dolphins vann mot Solna med 111-83. SÅJAH!!!