Min mamma är av guld

Hon är fin, min mamma. Hon är vacker att se på när hon ler, underbar på sätt bara min mamma klarar av att vara underbar på. Hon har hjärta av renaste guld. Hon tänker på mig och mina syskon, före sig själv, jämt. Vid ett stjärnfall skulle jag önska att hon alltid skulle se efter mig. Om hon såg ett stjärnfall skulle hon inte behöva önska att jag alltid ska se efter henne. Det skulle vara en bortkastad önskan.
Jag kommer alltid se efter dig, mamma. ♥


systeryster

Min syster har fest. Hon fyller 30 framöver. Hon har ingen kris. Jag älskar henne och jag tänker njuta av kvällen, vart den än bär. Önskar alla en fin kväll med vänner av guld och himlar fina som glas. Vart ni än befinner er. Jag har vänner av guld. Jag älskar livet!


DOP







OPERATION

Den 18 oktober förlorar jag min förmåga att gå. För ett tag i alla fall. Ska ligga i högläges position i två veckor. Är det rätt beslut? Inte en fetaning! Just nu är jag bara nervös. Jättenervös!

LOOKIN GOOOOOOD


Dehär var ju bara ett år sedan och utan att låta kaxig så var jag så snygg!! önskar man hade sånna dagar all the time!

Sthlm

Tågresor är en tortyr i sig. Men jag kom ju fram till stockholm och hade en fin lunch med en mycket saknad vän, Lolo! Såg så många turister att jag tillslut kände mig som en, jag själv. I mitt eget land! Jag hittade i alla fall till älvsjö och det är just nu min position. Rica Hotel. Flott som tusan men det är vi värda efter dagens finish inför mässan imorn. Annika, en tjej i teamet berättade att hon hade snytit smuts pga allt bygge. Ja va tvungen att testa och hon hade fan imej sant!
Med det sagt önskar jag er en god natt! Imorn vaskar jag byxorna av alla stockholmare.

PUSS

DETTA J*VLA PACK

Åker iväg ett par dar. Önskar det vore till Hawaii på semester men det är till Älvsjö och på jobb. Inte så pjåkigt heller. Lite miljöbyte behöver jag nog. Jobba med syrran! Men jag är så dålig på att packa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utan att överdriva! Hur svårt kan det vara rå? Allt ska vara svart typ... men sen ska vi ju gå ut...vad fan ska jag ha på mig då!? Ilandsproblem gånger 1000. Jag har i alla fall tvättat!
Varje gång lägenheten luktar konstigt ska jag tvätta och hänga upp tvätten fördelat i alla rum. Nuuuuu luktar det gott!
Shit, packa skulle jag göra ja.....

Laura

De som börjar skolan börjar om två veckor. Lyllos!! Jag vill med. Vill träffa klasskompisar varje dag, sitta i korridoren och titta på alla nya ettor som går förbi som om vi är detas kungar. Jag vill träffa lärarna till och med. Eller...jag vill träffa Laura! Ha graf med Laura! Saknar grafen med Laura! Såg en bild på Laura på face, nu saknar jag henne ännu mer!! Jag är nog rent utav inte hel utan Laura! Lite besatt i lagom dos. Stackars Laura.
Fast med att börja skolan igen innebär även skolmat, värdelösa temadagar och håltimmar. Så jag är nog nöjd över att vara klar. Men lite graf med Laura skulle inte sitta fel!


AD

IF YOU WANT TO DO MY LAUNDRY TOMORROW YOU CAN CONTACT ME ON MY CELL OR MAIL. I WOULD BE VERY HAPPY AND RELIEVED! OK AMIGO??

JAG KLAGAR INTE

Jag har ett litet vad med mig själv..att sluta klaga. Jag har nästan gått och blivit bitter, börjat tycka synd om mig själv för töntiga saker som skoskav! Pff, larvigt. Dock vet alla att skoskav är det mest irriterande skavet som finns (speciellt när de förekommer både på OCH under fötterna SAMTIDIGT). Men mina kära vänner, kompisar, kamrater; jag klagar inte!
Imorn ska jag lyfta luren och göra ett väldigt avgörande samtal. Boka tid för operation ska jag göra imorn. Mina fötter ser hemskt onormala ut. Ser ut som att mina stortår har varsin hjärna, thank god thats not the case! Jag lider utav hallux valgus, vanligt förekommande hos kvinnor över 50...tja..och hos mig, tydligen. Fruktansvärt nervös. Gillar inte riktigt doktorer, slipmaskiner eller uggs. Vilket är en snabb sammanfattning av min operation och rehabilitering. Men det ska nog gå bra! Jag har redan börjat planera vilka serier jag ska titta igenom! Ally McBeal ligger högt. SOFT!

EN ANNAN DEL AV PARADISET



Bilderna är tagna hos morfar. En plats där alla trivs och njuter. Ingen kan slå morfar på fingrarna!

Colorice

Uppe tidigt. Skönt! Ska med Svensson och färga håret. Kommer bli najs med lite förändring på na! Sett lika dan ut år ut och år in! Hahah :D Kiddin love! Sen har jag utan undantag bestämt att vi ska äta frukost på bagarstugan!! Nu måste jag åka..

PUSS

You aint geting me

Ikväll har jag sett "the last song" med Aja. Jag har gråtit som ett barn och aja har skrattat åt mig. Trots att det enda hon ville göra var att gråta med mig, det vet jag. Den handlade om cancer. Jag hatar cancer och vill aldrig någonsin ha något med det att göra! Aldrig. Den skadar, förstör och sårar. Den är inget att leka med och speciellt inget att använda mot någon.
Har inget mer att säga.

RSS 2.0