PARIS

jag och mary var där och vi såg...


..Triumfbågen från taxin, Sacre Coeur och Eiffeltornet


..Moulin rouge och vi fick för oss att fransoserna gillar sex


..vi gick jävlans massa mycket!


...jah!! där har vi bevis på att VI HAR ÄTIT SNIGLAR. och en å en annan baguette.


...vi såg kärlek i världens romantiskaste stad.


...mary valde att ta ett modelljobb. kul!! på semestern o allt! SNYGG TJEJ!

paris var fint och dyrt. skulle kunna åka dit igen. NÄR jag har opererat mina fötter!!


Remember all the things

All I know
Is everything is not as it's sold
but the more I grow the less I know
And I have lived so many lives
Though I'm not old
And the more I see, the less I grow
The fewer the seeds the more I sow

Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try

I wish I hadn't seen all of the realness
And all the real people are really not real at all
The more I learn the more I cry
As I say goodbye to the way of life
I thought I had designed for me

Then I see you standing there
Wanting more from me
And all I can do is try
Then I see you standing there
I'm all I'll ever be
But all I can do is try
Try

All of the moments that already passed
We'll try to go back and make them last
All of the things we want each other to be
We never will be
And that's wonderful, and that's life
And that's you, baby
This is me, baby
And we are, we are, we are, we are
Free
In our love
We are free in our love

Its not the end, its just to be continiued..

ajaaaaaaaaa svensson! no stress.! :)

Pari

imorn klockan 11 åker jag och min bästa maria till Paris. jag kan inte riktigt vänta.. det första jag tänkte på när jag vakna vad "shiiiiiit, måste packa". nästa problem "shiiiit, har inte växlat pengar" och slutligen "shiiiit, hur ska jag hinna!". men nu är jag coolugn, jag sa till mig själv, "skit samma, du hinner". upp till bevis.

august

solen är underbar. varför hatar man den ibland? nu är det slutet på augusti, vilket här i norrpan innebär augustifestival. kanske det största som händer här på hela året. det och den ständigt påtända halmbocken i söderköping...vilket inte är norrpan i och för sig. close enought. ska ta mig en sväng till stan och göra den en fikatjänst. kanske om marknaden öppnat ta en sväng där. köpa ett par häxvrålsremmar. det enda riktigt vettiga.

för tre år sedan (när jag var on top of the world, trodde jag) skulle vi ut och ragga stan vid dethär laget. jag puttrade med min fiiiiina moppe till stan och träffade hela gänget. fina tider. jag hade flätade hängslen och inbakad fläta som jag hade lärt mig göra på mig själv. jag levde livet, skrattade och åkte osäkra karuseller, helst virrvellvinden till "maaaiiahiii maaaiahoo" och kolla killar. vi visste att vi kunde få vem vi ville! hahah, skapliga huvven. jag älskade det. hade velat vara där lite längre. utforskat lite mer än vad jag gjorde och tagit lite fler chanser. men de som inte var oss hade så mycket tråkigare! jag ångrar ingenting. miss u guys!


r.u.n.

inatt var jag ute och sprang. jag vet inte vad jag sprang för eller mot eller ifrån, men jag sprang snabbt som blixten. det blåste massor, som om vinden ville viska i mitt öra "spring snabbare så lyfter du". så jag sprang...
men det var bara något jag drömde. för genom att avläsa vart mitt underlakarn var när jag vakna, så måste jag sprattlat mer en än fisk på land som försöker ta sig ner till havet igen.

bröllopsmässa på g

min älsta syster @ akleja ordnar och styr med det mesta. nu är hon för sjätte året i rad igång med söderköpings bröllopsmässa. eftersom jag är syster är offer är lite hårt att säga...det är väldigt roligt! idag fotade vi inför affischen. frisör-helen gjorde mitt hår till en sagoprinsessas och min syster gjorde mig snygg med hjälp av sina sminkskills. fler behind-bilder och annat kul hittar ni på syrrans jobb-blogg som finns aqui

  

jäd

det finns en panik som ingen annan. skulle kalla den något i stil med den-man-absolut-inte-vill-känna-paniken. hemsk och ond. framför allt gör den ont. den håller fast i den känslan man är svagast för, klistrar ord man inte ville höra på näthinnan och sätter på repeat. river på ditt hjärta. den pissar dig i ansiktet, så att säga. och den släpper aldrig taget. den älskar dig. ibland är det som en lätt "kyss", ibland som något som älskar passionerat.

hatart.
jag är ledsen, men nu är det såhär. sorry


olw

ok...sovrummet ser värre ut än någonsin. do something women! men garderoben är snygg i alla fall! nästan så snygg att jag vill ta dän dörrarna. men jag känner mig själv och behåller nog dörrarna på. jag tar hand omet när jag kommer hem ikväll. för nu ska jag till nattapatta och äta min tredje chipspåse på fyra dagar. jag är besatt...eller så tröstäter jag. jag vet inte. kanske bara för att det är gott! OLW sourecream & sweet chili, blir arg när affärerna inte har den. kanske börjar jag gå överstyr? im of hur som hellst. måla ska jag göra när jag kommer hem också. ett prov. hoppas turen står på min sida!

puss


hahaha!

ledig

tänkte att jag skulle göra nått vettigt när jag var ledig. jag tänkte ta hand om tvätten...det var ju en dum idé. jag har redan tröttnat! hur (!?) kan det ta en sån aplång tid att tvätta en maskin? ...jag som har fyra. menee, jag har ju börjat så varför inte avslutat. efter nästa maskin åker jag och handlar färg till köket. det har jag lust med! tänkte mig en ljusgrågrön färg men vi får se vad som erbjuds. ledig, vad är det?

puss

Nu kan jag inte sova...

..innan jag verkligen tagit tag i min garderob. hälften ska fara åt helvete. sova blandett kommer jag i alla fall inte göra. drastiska åtgärder!


allt

min kudde, en lukt, ett plagg i garderoben, soffan, spegeln, tandborsten, personer, korten, rosen, lampan, datorn, nacken, kramar, blickar, musiken, hjärtat...
överallt


because of u

beslutsångest, i de mesta. men mest springa, eller inte springa? liksom sovmorgon eller inte sovmorgon? platta eller inte platta? allt består av beslut. kan inte allt bara vara lätt ibland?


sum

har haft tre-dagars semester med mitt hjärta på västkusten! love

"kom ihåg"

det finns inte förklaringar till allt


städa,städa,städa

och jag är väldigt dålig på det... så nu har jag tagit till drastiska metoder. nu har hela lägenheten tapetserats med "städlappar" som ska påminna mig om hur viktigt det är att jag städar. förhoppningsvis ska de få mig att må dåligt över att jag aldrig tar tag i det och tillslut kommer jag bestämma mig för att bara görat! jag hoppas de kommer till användning imorn. det första jag kommer se när jag vaknar - en lapp. det ska bli spännande. kanske att jag uppdaterar med resultatet.

(jag behöver bra musik när jag städar, tipsa!!!)

sum 05


Lady blind

mina ögon spelar mig ett spratt. jag ser mer det jag vill se än det jag faktiskt ser. exempel 1, jag såg ett par tjejer på otten som stod och prata. efter att ha stirrat ut dom och var bombsäker på att det var bland annat madde, milla och anna från min gamla klass, så går jag fram och precis innan jag petar "madde" på axeln ser jag att "anna" inte är anna och "milla" är verkligen inte den milla jag vet. hela mitt huvud skriker stoooooooooooooooooooop!!! men jag petar ändå på "maddes" axel, fullt medveten om att det kan inte vara hon. jobbig situation. jag tog mig ur situationen, dock gick jag den pinsamma vägen. exempel 2, jag torkade bord igår på jobbet och ser en gammal kompis stå i salladskön. inte nog med att jag ser honom, jag "ser" också att han har en fläta i luggen. jag tänkte till och med "han skulle faktiskt kunna gå omkring med en fläta". så jag går fram och säger "när började du med fläta?", kollar upp mot luggen och ser att det är hans lockar som såg ut som flätor från mitt håll. då ler jag och fnissar, utan att bekänna min miss...
ibland skulle jag vilja gömma mig under min kudde! nu ska jag gå till jobbet och hälsa på alla som om de vore kunder, vet inte ens om jag vågar dra ett skämt.

seeya

RSS 2.0