GLöMDE SÄGA

Hallå där alla glada. Jag och Lundin är på väg till peace and Love. Sitter nu i passagerarsätet i vita faran, karin har tagit över ratten. Befinner oss just nu mellan ett helvetes oväder framför oss och en härligt värmande sol som vi lämnar bakom oss. vi är nu i ciderns stad, kopparbergs. Killarna vi skjutsar kom nyss på att de glömt sina biljetter hemma i Norrköping så vi vänder...not! Får fixa det när vi kommer fram. Faan vad taggade vi är!!! Ganska soft att jag inte behöver tvätta bilen när jag kommer hem, den har blivit spolad av alla långtradare. Haha och nu vart Karin spolad pga nervevad ruta. Hahahahah känner i tårna att detta kommer bli en sjuk helg! PUSS

JUST HANGIN'


MIDSOMMARDAGAR

Sitter på altan med en Halmstad och bara njuter av en underbar dag i Arkösund. Igår var en dag med glädje, skratt och pyrromaner. Gud så kul vi hade! Midsommar är ganska fint ändå. Ikväll var det visst fest. Tackar vi nej? Nej. Bilder kommer att komma men just nu lockar ölen mer och så laggar blogg.se. PUSS

HÄSTBAJS


Rullade i lite hästbajs innan sängen. Bästa huskuren!
god natt!

IF I KISSED THE WAY YOU DO

Har lugnat mig lite nu. Hela den där mobilgrejen gjorde mig tokig. Bake a cake är mitt nya motto. Blir ganska harmoniskt nöjd när jag bakar. Förutsatt att det går bra vill säga! Men det gjorde det och jag tror på mitt bidrag till knytkalaset. Vi kan säga att jag körde på ett säkert kort. ; )
Lyssnar på en gammal vän på spotify, Maria Mena. Synd att hon hamnat i glömskan på äldre dar. Haha, tänker alltid på Alex Köning när jag lyssnar på Maria - Sorry. Det var han som fick mig lyssna på henne när jag var femton och ovetande om det mesta. Satte på lite Mena ikväll för jag hörde mannen på East fm tidigare idag.
Jag minns allt som igår. Det var jag och Klaralove på den tiden. Vi höll ihop, bytte låtar på våra walkmans, skrattade av panik och älskade varandras sällskap. Letade till och med fram min gamla walkman idag. Hon var den som fick in mig bland folk. Undra vad jag hade varit för någon om vi inte hamnade vid samma skolbänk? Det vart en liten, liten resa tillbaka till femton igen. Man skulle vilja se sig själv ur andras ögon och se om jag är lika dan nu som jag var då. Känns som jag ser lika dan ut i alla fall, jag sminkar mig lite bättre kanske. Men hur man var och är kan man inte se själv, jag tycker det är skitsvårt! Dock har jag alltid varit en carpe diem. Det kommer jag alltid vara. Inte bara carpe, det ska vara carpe diem, det ska vara allt!
För nyfiken för att motstå!
Trevlig midsommar mina kära vänner!

YOU STUMBLED AROUND


Jag vill ha den hårfärgen! Någon? :)

DÖD ÅT MOBILEN

Mobiler....fy fan vad jag hatar mobiler. Varför finns dom? Varför behöver man dom? Varför vill man ha dom? Varför kan de inte bara funka? Varför är det bara till jävla massa besvär? Är det bara jag som har problem med dessa jävulens påfund? Kan man tycka om dom? Förstår mig inte på er med Iphone som dreglar över dom som om de vore saftiga köttbitar med bearnaisesås!? Varför ska det vara så förbaskat svårt att inte ha problem med dom? Varför vill JAG ha en? Varför går de sönder av sig själva? Varför tål de ingenting? Varför ska det ta flera veckor innan man får den lagad? Varför binder man upp sig så man får stå ut med en skitmobil i två år? Varför går man på alla lögner om "detta är den nyaste - BÄSTA mobilen"? De är jobbiga! Man får ångest av dom! De gör en alldeles för ofta på dåligt humör!
Jag är så jävla arg och trött på mobiler som inte fungerar!
Varför kan de inte vara oömtåliga så att man kan slänga dom i backen när de inte fungerar? Skulle faktiskt hjälpa lite.

VINTAGE


Jag har hittat en sån sjuk sida med apsnygga vintageplagg. Jag skulle vilja säga en sak: varför kostar saker pengar? Varför inte sten? Jag har massor av sten! Eller kottar? Kottar skulle ju vara toppen. Visst skulle det!

DAGENS OUTFIT


Dagens outfit är ju lite oväntat. Nåväl. Syster-mamma&pappa, Olle-Linda&Patrick och Herman- Tess&Robb. Tycker det är en underbar, spännande och färgsprakande blandning!

KÄRLEK I MÅNGA HJÄRTAN



COME AWAY WITH ME

Alla säger det här och alla menar det säkert, jag menar det så jävla mycket;
VILKA VÄNNER JAG HAR!!!!!!

IT'S A BEAUTIFUL DAY

Kan inte riktigt beskriva hur bra dagen varit. Det är en sån dag man lägger i "spara-mappen". Jag älskar mitt jobb på Vagabond och mina kollegor. Börjar komma in i allt nu. Jag är Vagabond, som det står på toadörren innan man går ut. Jag gjorde två kunder supernöjda och det värmer så i hjärtat. I mitt huvud gör jag "YES-minen" och i verkligheten ler jag (för att jag tänker på YES-minen).
Karin Lundin ringde och glassade till med att vi inte behöver betala ett öre för vår P&L vistelse. Varken festivalen, boende eller resan. *YES-MINEN*
Jag går till banken och blir oerhört väl bemött av Alfred som ska slå sig ner med mig och diskutera fonder på måndag morgon. Omtänksam kille där!
SLITAGE mina vänner, supertuff butik på st.persgatan i Norrköping. Där har vi också många trevliga killar!!
Åkte till skarphagens spel och tobak, hjälpte chefen med lite odds och så inför kvällen. Jag är en fena på det där med fotboll. Många som inte tror! Englad-Algeriet ikväll 4-1.
Pappa serverade god mat och nu väntar jag på fab 5 minus Linnet tyvärr.
Dessa dagar vänner, ta vara på dem!

YES ALLTSÅ! :)

VI KALLAS CHARM


I tisdag/onsdags var jag utanför Ringarum med min vän. Bara vi två, grillat, solen, hawaii deep taningoil, loka och tjejsnacket. Ni vet det vanliga.

BABY


Thunderbugs - friends forever
Efter jobbet åker jag med min kärleksärta svensson till landet. Skönt. Åka båt och grejer. jag känner mig ganska nöjd!
Vi hörs väl imorn kanske? Puss på er. Njut av livet!

THE SOUND OF MUSIC


Lyssnar på Norah Jones. Hon har en läkande kraft den där kvinnan. Jag mår bra idag! Bitter på ytan men full av härlighet inuti. Typ som en risenkola. Jag har alltid tagit livet och dess allvar med en klackspark, varför sluta klacka för ett litet missöde som gick på 3200 kronor. Vi visste alla att det skulle komma, vi visste bara inte när! Livet går faktiskt vidare :)
Nu ska jag skina som en sol på Vagabond 14-17. Köpa en triss också!

PUSS

THE CAMERA DON'T LIE

Where is the moment we needed the most
You kick up the leaves and the magic is lost
They tell me your blue skies fade to gray
They tell me your passion's gone away
And I don't need no carryin' on

You stand in the line just to hit a new low
You're faking a smile with the coffee you go
You tell me your life's been way off line
You're falling to pieces every time
And I don't need no carryin' on

Because you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day
You had a bad day

Böter.fan.shit happens?

SÄG MIG, ÄR DET VACKERT I HIMLEN?



Jag saknar dig.

NENE & RUMPADANSEN


Älskade unge<3

CRAZY ÖNSKAN

Min storasyster ska ut. Min 36-åriga storasyrra ska parta ikväll. Jag önskar det var med mig! Med mig och min andra syster. Det skiljer 17 år på mig och Linda och 11 år mellan mig och Tessan men jag börjar komma ikapp. Trotts att dom kanske inte förstår sig på mig så börjar jag förstå mig på dom sakta men säkert. Skulle bara vilja go crazy med mina systrar på ett dansgolv! Har hört att de var kungar på både det ena och andra i sina yngre dagar. Det skulle vara grymt. Som sagt Linda ska ut ikväll...hade nästan börjat tro att min önskan var körd. Men?!? Vågar jag hoppas eller önska när en stjärna faller?

DRESS UP


Klänning : Vero Moda 299.95 svenska kronor

Öppnade på Vero idag för första gången. Jag är grymt imponerad av min extremt slöa damsugarförmåga, annars gick allt bra! Har aldrig vart en vero moda tjej men gud så många guldklimpar man hittar när man står där och pillar! När min lön kommer kommer den ta slut på skor från Vagabond och kläder från Vero Moda (och just det, hyran först). Kom in och leta, glöm inte att ta med tålamodet!!
Idag hade jag en klänning på mig från jobbet. Jättefin på! Träffade söta Michelle på willys och hon sa att jag liknade någon från SATC. Mjau, det gjorde mig inget! :D
Dock skrattade mamma åt mig när jag kom hem. Men vad gör de om hundra år??

PUSS

I FEEL GOOD


GENUINT LYCKLIG


(bild lånad av nt.se. Bästa lyckliga Nelly!)
Vilken dag det var igår...Eftersom två av tårtorna jag skulle baka till klara bara bestod av en kexbotten igår morse så var jag tvungen att gå upp tidigt och koka ny mjölk. Grejen var ju att jag försov mig. Och av erfarenhet kände jag att dagen skulle gå mer eller mindre åt helvete. Jag gör i ordning mig själv, racerkör till coop för att köpa kondenserad mjölk, racear till Klaras hus, hittar ingen kastrull, väcker en bitter danne för att få en kastrull, börjar koka mjölken, dötid i två timmar. Eller, nja. Klaras mamma kom hem så jag  hjälpte henne att andas och från att inte få ett nervöst sammanbrott. Det gick bra gjordere. Och kolan vart kola. Nu har familjen Jonsson kola i en månad (kokade några extra burkar för att va säker). När jag senare kommer till utspringet iförd idiotiska (supersnygga!!!!) skor, sätter jag på kameran och på displayen blinkar det "minneskort ej isatt". Gah! Frustrerande. Det satt hemma i min dator. Fast efter det så gick det mesta bra och idag vaknade jag på en bra sida.
Kom fram till att jag inte är bitter åt alla studenter. Jag blir bara lycklig av att se dom. Men man vill ju vara där i deras skor! Så ja, jag skrattade lite onskefullt när ni fick ganska tråkigt väder. Men vadå då? Ni var ju lyckliga ändå! Och jag var genuint lycklig med er, som Millan skulle sagt. ;D

BANNE MJÖLKEN

Har bakat till Klaraloves student imorn. Hur svårt ska det vara att få kondenserad mjölk att bli kola!?? Jag har en lång dag imorn kan jag lova!!

(Klaralove, om du läser detta. INGEN PANIK! Frida fixar!)

PUSS

VERO MODA BABY

AOUTSH! Mina fötter idag är som att ligga på en sträckbänk med fyra Magnus Samuelsson i var sin ende. Om ni förstår...det är jobbigt äre!

Vero moda gick jätte bra. Jobbar redan på lördag igen. Jobbigt för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Äger inte ett enda plagg där ifrån. Ajjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? Hehe. Dock är det nog inte så svårt för jag har hittat massor idag som jag vill ha. Tråkigt att jag är pank till den 25.
Gud jag gäspar så jag gråter nu. Supertråkigt inlägg men tänkte att ni undrar ju säkert hur det gått för mig idag på min första dag på andra jobbet...allt för er! XD))))
HEHE.
PUSS

VACKERT

Leave Me from Daros Films on Vimeo.
Källa:http://tips.ackerfors.se/


MER JOBB

Det vart mycket update ikväll. Mina fingrar blöder. Dags att sova loooong time ago men jag sitter som vanligt uppe ett par extra onödiga timmar. Nu tänker jag somna till nya avsnittet av GLEE, bästabästabästa! Imorn provjobbar jag på Vero Moda i Hageby. Kom dit!! Har hört att de inte har så mycket att göra på Haggebygden.... kom förbi och vinka lite mellan 13-20 så är jag supernöjd.
PUSS


TACK


Jag är så glad över de som gör det så lätt för en hela tiden. Jag är världens virrpanna och skulle virra bort mig utan alla som varit så underbara just denna helg! Stort tack till Sahra Erlandsson på Mist som gjorde mig perfekt till balen. Gudars tjejen, vad hade jag gjort om inte du funnits där?! Rekommenderar henne varmt! Tack kära syster Linda och svåger Patrick för att ni ställde upp när jag hade panik. Det gör ni jämt och jag kommer alltid stå i tacksamhetsskulld till er! Tack familjen Arvefors som är så underbara och gulliga hela bunten. Tack för inbjudan till balen Axel, hade en underbar kväll trotts att jag klagade på fötterna!! Emilia, jag hade inte varit helften så fin utan din vackra klänning, tack tack tack. Alla i vinkällaren innan balen, tack för att ni är så gästvänliga! Tack bästa taxidriver!!
Jos, som satt och hjälpte till med tvinnadet av mitt hår inför brännbollen, TACK. Tack Bobby´s hårspray!!!! Tack lag captain morgan. Lotta och Bosse, hur underbara är ni inte som kommer med mat till två virrpanner på Himpa?! Tack! Aja Svensson...behöver jag säga mer? Jag ska tatuera "bäst" i pannan på dig och "tack aja" på min högra skinka! Så tacksam är jag!
Många nämnda och säkert många glömda. Men hur som hellst vill jag att ni ska veta att jag är tacksam. TACK<3

GO CAPTAIN MORGAN


Helgen är över. Den bästa helgen ever! Studentbrännboll mina vänner, det är grejer det! Nej, vi vann inte trots fjäsk som nästan kunde jämföras med välgörenhet. Dock har jag ett Fett blåmärke i handen, säkert en lätt hjärnskakning efter en grasiös flygtur som slutade i krashlandning (och pluspoäng!!!!), en fruktansvärd träningsvärk och underbara minnen. Synd att mina välgjorda dreads var ett minne blott i samband med ett dopp i himpapoolen.
Jag säger bara en sak GO CAPTAIN MORGAN 2010!!!!

PEAAAAACE


VILKA TVÅ KLOCKRENA BRUDAR HAR NYSS FÅTT FOTOPASS TILL PEACE AND LOVE?!!!! FRIDA ANDERSSON OCH KARIN LUNDIN SÅKLART!!! :D


BURN BALL

Pepp som f* på student-brännboll. Ja, jag vet jag är största inbillaren som lever kvar i det förgångna. Men veeeeeeeem bryr sig???? Nu mina vänner nu smällere!!!

/CAPTAIN MORGAN

PEOPLE DON'T GET MA STYLE


Dreads, vare någon som sa dreads eller vavava?

BAL PÅ LOUIS DE GEER


POLLEN I MITT HJÄRTA.NOT

Usch vad pollenallergiska jag äääääääääääääär. Ska inte klaga, men jag känner mig som en förkyld kille!!! Stackars mig!!!!

ME, MY BOYS AND THE SUN


Killarna och jag chillar i solen efter ett mästerligt mellanmål bestående av pannkakor och fattiga riddare. I morse stod det i tidningen att det skulle vara 12 grader och regn hela dagen...and were did that go? Känner liksom "inte ett moln så långt ögat kan nå". Lite senare ska vi ta oss till IP och lira lite boll. Har lovat killarna det. Tur att bara moster duger som lagkamrat. :)
Har en asrolig sak att berätta men den tänker jag banne mig hålla på ett tag. HEHE.
PUSS

RSS 2.0