och så kom telefonräkningen...

  • och jag väntar med spänning på mobilräkningen.
  • imorn blir jag sambo och skaffar hund. hahah!
  • "ska bara hämta tallrikar...ja, det går ju lite lättare att äta då. HE HE" Jag är så trött på mina dåliga skämt , ursäkta..mitt enda skämt som jag drar mins 10 gånger per arbetsdag.
  • jobba imorn.
  • näääääär kommer jag få mitt körkort? Troligtvis inte på ett tag. Är det inom synhåll? NÄ! Kanske behöver jag glasögon för att se't.......?
  • frisyr saknas.
  • mitt golv är kladdigt pga Maria som ville lacka om det med äppeljuice.
  • mina ben är olagligt håriga.

Så vad ska vi göra åt dessa vardagsproblem?

  • Ge mamma pengar i förskott eller låta henne behålla dom jag får i födelsedagspresent.(om jag får några)
  • problem och problem. Hunden snarkar så den får inte sova i samma rum som mig och snarkar eddi så sover han i samma rum som hunden.
  • Jobba lite på skämten kanske.. jag hade en shysst idé om att sjunga till kunderna en gång. uppiggande för både kunden och mig som får lite omväxling.
  • gå till jobbet - bli hämtad av min sambo - däcka.
  • Skaffa glasögon eller leva på hoppet
  • Drar fram saxen och fixar en frisyr.
  • Svabba.
  • Oh vax, oh vax avlägsna min päls som liknat strävhårig tax.

Gott Nytt År  ^^,


Torsdag kväll

fem i tolv.. Jag kunde lika gärna varit ute och svirat med mina bästa nu. Med dom flesta här i den lilla staden Norrköping. Men näh! Jag sitter hellre här framför min dator eller lyssnar på pappa som snarkar nere i soffan. Naat... Men ibland blir det såhär (flytta inte till karstorp). Hade taggat inför juldagen faktist men för mammas skull tillbringar jag kvällen hemma. För hon fyller faktist år imorn (GRATTIS GRATTIS GRATTIS).

Sitter o funderar på vad ni alla gör nu. Dansar ni loss? Jag vet att Lina gör det i alla fall. Sitter ni och myser med den ni tycker om mest i hela världen? Super ni nu? Svettas ni ihjäl i ett annat land? Sitter ni ensamma vid datorn...som jag? Sjunger ni till en håkanlåt? Är ni stolta över er själva? Undrar ni hur ni kommer hem? Tänker ni på någon? Tänker ni på mig? Det är mycket man vill veta som man inte vet... Men that's part of life. Eller? Det vet jag inte heller. 

I och försej är det rätt skönt att inte veta vad ni gör för antingen skulle jag tycka synd om er, vara avundsjuka på er, vela va med er eller vara orolig för er. Töntigt sant. Man bryr sej rätt mycket i onödan ibland. Men om vi inte gjorde det vem vet vad som skulle hända? Och där har vi det igen...ingen vet. Ni kanske inte ens har kul ikväll? he. he. he. he...

Ibland blir man så överraskad...haha och jag tänker inte säga varför men det gjorde halva min dag. "Man vet inte vad man har förns man förlorar det". Not true. Klart man vet det. Jag vet vad jag har och jag tänker inte förlora det. För när jag tänker efter så vet jag faktist. Jag vet väldigt mycket då. Jag vet att jag tycker synd om alla som inte har pappas långkalsonger en dag som denna. Jag vet att Mitt liv flyger förbi och jag tänker inte sitta där i en eldriven gungstol i framtiden och undra vad jag gjort med mitt liv. Jag vet att jag har alla mina söta nära att tacka för att de är bäst, bättre än alla andras bästa troligtvis. Att det kommer vara grymt smärtsamt att vaxa benen i veckan. Men ändå gör jag det..puckat. Allt för dig eddi...hahaha nejvars mest för mig faktist. åh..fortfarande puckat. Jag vet, faktist, vad maria gör ikväll..om jag inte misstar mig. Att min födelsedag är om 6 dagar (men vem vet inte det?! för erkänn nu att ni kollar min bloggs nedräkning bara för att kunna skicka grattis sms på rätt dag!) och på tal om det så vet jag att jag inte kommer ha körkort tills då... men jag kom inte ihåg hur jag fixar det. Vet också att DU klarar allt för jag vet att DU vill! Se på den. Jag vet ju rätt mycket ändå! 

Igentligen har jag ju inte tid att sitta här..(jag är ju en sån himla upptagen kvinna menar jag) men för er. Vad har jag gjort år 2008? Fyllde 17 när alla andra fyllde 18, struntat i att jag inte vart 18 och krökat en del ändå. Jag har varit i USA! Och det känns bara som en dröm. Jag var med om så annourlunda saker där så jag vet inte vart jag ska börja. Eddi och jag har träffats i snart  1 år och jag kan säga hur bra det känns. ASbra! Jag är på rosa fluffiga moln...hahaha. Och då måste det vara bra, för det "skriker" inte direkt rosa fluffiga moln om mig. Spmp 3a har uppfunnit K**fredag. Vilket jag vill informera alla om att det är nästa fredag...om sex dagar...you get it. 

Nu vart jag panik trött. Så ni får inte veta mer. Men jag vet ju att ni vill, men nej, i can't do it. God natt!  

Goood morgon

Hahahah jag och mina bröder städar...hahaha. Frosty the snowman spelar och George ser ut som någon från that´s 70s show. Han tycker inte heller om musiken....nu får Akon fira jul med oss.
Gooooood juuul


shower shower shower

Jag kan nog inte riktigt beskriva hur mycket jag älskar att bo här i karstorp när det är vinter. På sommarn är allt jättefint och grönt och härligt men på vintern har vi så mycket varmvatten så att det ryker från min kropp. Och det slår sommarn! Ni stadsbor fattar nog inte riktigt hur mycke ni egentligen borde uppskatta erat varmvatten som aldrig tar slut. Egentligen är det ni som borde få ta över vårat shaskiga vattensystem som inte håller värmen. Fast egentligen är det ju ingen som har klagat och jag har fått detta att låta som att jag är största bonden i sverige... jag skulle lika gärna kunna säga att vi inte har el eller toalett heller men det har vi ju och nu förstår jag inte alls varför jag fortsätter.....



Jag har massa grejer uppe på datorn men jag vågar inte stänga ner nått för jag vet inte vad jag kan/får röra. Ibland räcker inte min tekniska kunskap till...men det här tar priset, hur svårt kan det vara och hur fel kan det egentligen bli?! meeeeeeen jag väntar på första bästa mr. teknisk. Men inte finns denne i karstorp i alla fall och inte heter den andersson. Hoho?

Student

I onsdags provade vi våra studentmössor..det är så nära nu!!! Eller nae, det är det faktist inte men det kommer gå så sjukt snabbt som all annan tid gör. För ca 12 år sedan var det den här tiden jag längtade till mest i hela världen. Att sluta. Men nu vill jag inte. eller JO! Klart jag vill. Jag vill leva loppan, ta min låååånga semester som jag lääääängtat efter, snooza hur länge jag vill, njuta av att inte känna den press för att komma ihåg allting som jag alltid får innan skolan börjar igen. Jag vill allt det. Men det är ju för tusan mitt liv. Jag byter bassäng, fritt fall från 10:an. Hur ska jag låta bli magplask när det enda jag kan KAN är skolan. Skolan har liksom blivit home sweet home. Även fast att kungsgård varken är sweet eller ger mig hemmakänsla. Klassen, allt. Jag har världens bästa klass och jag vill inte att mitt sommarlov ska vara föralltid. Jag vill komma tillbaka till Mattias skåp utan lås, elin och simones roliga samtal, linas snuskiga idéer och utgångsplaner, linnéa som skriver ner ALLT så man inte missar nått....och så vidare. Måste det ta slut?

Men slut på klagandet. För jag ser sååå mycket fram emot mitt liv. Jag är fruktansvärt nyfiken på vad jag ska göra med mig själv. Någon gång, kanske när jag pensionerat mig ska jag i alla fall ha ett fik, på den finaste plats jag kan hitta. Men för det måste jag se världen först. För jag antar att den har många fina platser att erbjuda mig. Ge mig allt!

På tal om studenten....OJOJOJ!!Jag vet att jag ska ha väldigt kul om 5 månader. Jag vet att jag ska fira mina 12 år av slit! Frågan är; hur jobbit har det varit egentligen?! Ge mig 5 år till, jag klarar det lätt. HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


som att bli sparkad av en ko i magen

Nu struntar jag i vad någon säger. Jag ska se världen. och jag gör det själv om jag måste. för jag tror faktist jag skulle klara det. Men är det någon som vill spendera pengar med mig på världen, let me know!

!

kom hem!!

The student became the master

Kul att jag låter som en farmor. Askul.
Men jag är ta mig fan rätt stolt, inte över farmorgrejen då rå men över mig själv! yesyesyesyesyesyes

landet utomlands


JA TACK. GÄRNA NU.

Förbannad.....not

Jag ska skriva en krönika...(ja jag har text A igen). Men mitt humör ser bara fler anledningar till att sjunka till botten. Så... det går alltså åt helvete. I en krönika måste jag verkligen tycka nått men just nu tycker jag ingenting. Jag hittar inget i mitt huvud som är värt att ta upp. Dessutom så går det inte att komma fram till nått när 24 händer knäpper på sina tangentbord hit och dit. Hur i hela värden ska jag kunna göra något när tangentborden knäpper som de inneboende i mitt skåp?! irri irri irri!!!! Lina skriver om sig själv. Ska jag skriva om mig själv? "Flickan som inte kan skriva en krönika för hennes hjärna är i bahamas." Bokstavligen.... 
Jag tycker eller undrar verkligen ingenting just nu...eller jo. Julkalendern suger! Jag saknar snön. Körkortet borde gå snabbare att få! Min mobli borde funka som den ska. Religion borde inte vara något problem! Vart är min chokkladkalender?! Varför går ingen av skönhetsdrottningarnas önskningar in om "worldpeace"? Varför kan vi prata och inte apor? Skolans gardiner är sååå fula. Jag vill inte veta om Kenza sitter och räknar sin vovves tänder, men ändå läser jag det när jag "inte har något annat för mig". Jag blir så irriterad när jag tänker på att många "känner mig" via min blogg men samtidigt, vad spelar det för roll? Känn mig som du vill liksom. Varför tar min hjärna semester utan min tillåtelse? Vad skulle Lina göra om hon inte gick ut på helgen? Varför är alla pengar slut lagom till jul? Ser Gud ut som tomten? Vem kom på att tomten skulle vara tjock? Varför är det inget som gör mig arg och diskussion sugen?

Krönikan kommer inte bli klar idag. Kommer jag bli arg...troligtvis inte?

      

polarn'

Jag har gäster. Dom låter mig inte läsa eller skriva eller tänka eller plugga eller konsentrera mig på något annat än dom. Mina gäster. En död och en levande. Dom bor i mitt köksskåp och tror att dom får bo där. NEJ, NEJ, NEJ! Det får ni inte råttjävlar!!! 
Och som på beställning....nu är den levande där igen.  fyfan

me like

mina nya sovvanor. mmmmmmmmmmmmmmmmhmmmmmm!
god natt<3

I'm drivin'

Just det! Idag hoppade jag in bakom ratten för första gången, eller inte första. Men den riktiga första räknas inte för då va jag chicken och vågade inte växla själv. Ialla fall så var jag bäst!! Förvånade mig själv, faktist. Kändes som jag inte gjort annat än att köra bil i hela mitt liv. Born to be a driver! haha. Ja jag fick motorstopp några gånger men det får man. Alla får det. Det är som en oskriven lag. nästan.
 
Jag har varit på dolphins också. Dom sög och jag var trött. Men jag började längta lite efter basketen. Eller nae det gjorde jag inte. Bara dom aggressationsattackerna man kunde få på planen och ge allt för att göra motståndarna ännu argare. Saknar att vara riktigt jävlig och spela fult. Vill möta "kinesen" från Gotland och knuffa ner henne, skrika och svära åt henne när hon river sönder mina armar. Bästa känslan! För längst ner i magen ligger jag och garvar åt allt, åt alla som vill krossa mig.

 

Min nattliga gäst


(som nyss skrämde livet ur mig med sitt slickande....)

Huvudvärk/ångest/stress/nada

Jag har fortfarande ångest...som övergått halvt till stress...som gett mig huvudvärk. och jag har ingen aning om varför jag har sån jävla ångest. det är som hundratals små varma igelkottar käkar mig inifrån i magen och i huvudet. Det sticks och kittlar och brinner och gnager i mig. frustrerande! Sitter och tänker på om det kan vara kaffet jag drack med hanna förut, bara för att jag sa att jag inte får ont i huvudet utav kaffe. skit. (Och nu nös jag så att min läpp sprack.) Undra  om jag är hyper för att vi inte har nått i skolan. Så jag har inga läxor som jag inte kan göra, för det brukar ju faktist annars kunna roa mig...att inte göra mina läxor. ALDRIG mer ska jag dricka kaffe. PUNKT.

ångestattack

precis nu vart jag så stressad att jag fick ångest. jag vet inte ens varför. pissit


idag är ingen vanlig dag

för idag är det 1 månad kvar tills jag fyller 18! (och jag känner mig såå töntig som håller räkningen, men...det är ju once in a lifetime). Och idag känns det som mina hjärnceller börjar sträcka lite på sig och visa vad de kan, att de kan. Finaly! Eller så är det bara det faktum att jag blev en dag äldre. Gammal och klok, som man brukar säga.
 
Förövrigt är jag trött på att sitta i en äcklig polacksoffa och kolla på en dammig tv som har massa ljudteknik under sig men som inte funkar. Jag är trött på fläckten i badrummer och att det är gulblekt, på kylan som aldrig blir varm och på att scartkabeln till tv:n ligger där nere. Jag längtar tills jag får göra det till mitt! Och det innebär utan polacksoffan och gulblekta väggar. Jag har inte sovit såhär bra sen jag vet inte när. Underbart skönt. Och så drömmer jag så mycket att jag glömmer allt innan jag vaknat. Det är skönt, det känns som att min sömn gjort någon nytta och tänkt igenom allt åt mig som jag inte hunnit tänka igenom på dagen. 

need something...one  

RSS 2.0