FRIDAS SJUKSTUGA

And here we are...drums please...let me present to you, the greatest, the smartest, the one and only that everybody likes...HÖSTINFLUENSAAAAAAAAAAN!

fan. Sjuk. Det kan nog inte komma som en chock eftersom den alltid kommer. Men jag är inte så gnällig! Det bästa är att man får sova nere i gästrummet så man kan bli ompysslad, mina bröder tycker alltid så synd om mig när jag är sjuk så de hämtar vatten åt mig och håller mig underhållen. Bortsätt från det är jag helt väck. Nackdelen med sjukdom - man orkar ju ingenting. Går man upp ur sängen blir man helt slut och får svettningar värre än tanter i klimakteriet, tittar man på TV blir man helt slut och ögonen svider. Allt gör en färdig!!! Äta nötter, gå till kylen, snyta sig, lyfta ett finger, vistas i solen, peta näsan, klia sig på benet, till och med ta tempen gör mig helt slut! Igår kom jag på mig själv med att ha somnat med termometern i munnen två gånger.

Men vad har vi våra kära piller till? Igår kväll letade jag förbrilt och nästan abstinensaktigt efter ipren eller alvedon när mamma hittar mig i köket
"Vad ska du ha, gumman?"
"TABLETTER!!!"
"Men vi har inga sånna"
"NAHE, hur ska jag då överleva??"
"Är det Alvedån du vill ha?"
"JAA!"
"Här, ta dessa två."
"Är det Alvedon?"
"Ne, det är starka grejer..."

Två timmar senare vaknade jag...och mådde bättre! Måste jag tillägga.


TRÖTTNA EN FREDAG

Hej Hopp! Det är så kul med löningshelg! Jobba, få pengar, ha tid och råd och lust för en afterwork eller fika. Jag hittade mitt solkort här om dagen också. Känner mig ganska tillfredställd. :)
Nu har jag framförmig 2 veckor av konstant jobb. Laddar ordentligt inför sjukskrivningen - rastlösheten. PAUS, mitt gamla hak kallar faktiskt lite denna vecka. Det kan nog bli kul med lite omväxling.
Diskuterade idag hur sura kockar är. Alla (med vissa undantag) kockar är alltid så bittra. Varför??Ni gör ju god mat till människor och gör dem glada! Och gör ni inte god mat så får ni väl faktiskt skylla er själva! Kockarna på PAUS är dock OK. Johan är ju norrlänning, det går inte att vara arg på en norrlänning....Leifa...mja, jag kan nog få honom att mjukna lite granna. Inget illa om kockar, jag älskar vad dom gör!

Operation om tre veckor...rädd. Inte rädd, men lite skraj. Alltså...det är visst samma ord men skraj är liksom lite mer...nervös och mindre rädd.För att bli rastlös alltså! Äh va fan. Det är nog inte så farligt...de ska ju bara slipa bort lite ben. Ordet slipa får mig att må som en gud på rosa moln. not. uäk.

PUSS


GUDS GÅVA

Lön...I LOVE.
Geson sa en smart grej idag (trotts allt för många cigg om dagen har killen ett och ett annat innanför pannbenet;) : vem sa att pengar inte gör en lycklig? Bullshit.
Han har rätt. Idag var folk lyckliga. Jag va lycklig över att se att jag hade mer än 11 kronor på kortet. Inre frid liksom. Najs. Och nu kanske ni tror att jag ska göra mig av med "lyckan" och den "inre friden" och det ska jag också! På bilreperationer, bilskatt och hyra. Jag skulle vilja kosta på mig en tandblekning och en kompaktkamera men det roliga får vänta...
Shit...det är vid dessa stunder jag känner mig gammal. 19 och gammal! Najs! Kanske borde jag istället köpa löständer och lavemang? Så kan jag vara ung när jag är gammal.
Alltsåååå, nu är inte ens jag själv med på noterna längre..nej jag ska inte ha löständer eller lavemang. Jag ska ha KUL!

GODNATT OCH PUSS!

JOSEPH VINCENT

Sök det på youtube och där har ni min underhållare ikväll! GUD!


WHAT YOU WANT


SIMPLY THE BEST

Ikväll har jag spenderat i en soffa någonstans nära trädgårdsgatan. Jag har pratat underbara minnen och skrattat tills jag gråtit. Jag är så glad att jag har dessa tjejer och att jag delade min gymnasietid med dom! Dom har allt jag kan be om! FAN, ni är för underbara! SIMPLY THE BEST





SÖNDAGSMÄNNISKOR

Jag jobbade 12-16 igår. Söndagar är liksom okey, shjysst OB och tid för att fixa iordning butiken. Men så finns det sånna söndagsmänniskor som förstör njutningen i att jobba en söndag. Söndagsmänniskor. De är dom som är trötta, sura, irriterade eller bakis. De går på stan för att de måste, lovat någon eller inte har något bättre för sig. Vissa jobbar också och slösar en fjuttig rast till att vandra genom centrat som en zoombie och andas ut "jag är trött, sur, irriterad och bakis".
Ofta ser man vilket tillstånd de är. Männen är oftast trötta och sura för att de måste följa med sin kvinna som smaktåd eller rent utav offer för alla pmsutbrott kvinnan behöver lägga på någon. De säger att allt deras kvinnor provar är fint i hopp om att de ska få åka hem och avnjuta söndagen på hemmaplan eller få sin "belöning"...
 Män är dock sällan irriterade! Det priset tar kvinnorna hem. Ofta de som skaffade sig en attityd imorse för att våga reklamera varor som igentligen inte är så mycket fel på. Irritationen kommer när de inser att jobbat upp en attityd helt i onödan. Oavsett om butiken tar emot reklamationen eller avslår den så hänger många gånger mungiporna i knäväcken. Jag förstår, skulle också tycka att det var jättejobbigt!
Surhet, är något båda könen visar på en söndag. Minsta lilla och bekymmersrynkan sitter som ett plåster i pannan. Varför stannar man bara inte i sängen hela dagen då?
Bakis...haha. Snälla ni vad gööööör ni på stan dagen efter? Är det ångest eller bara ren vila som får er att vilja visa er, att ni hade "askul" igår? För, oh lord, det syns! Är det inte på klädvalet så är der på sminket som fortfarande sitter från gårdagen. Frisyren...den går inget att göra åt. Ni skulle se bakis ut hur ni än gör. Och andedräckten...never mind. Kan ni inte bara vänta med fikan/ärendet till måndagen? För er egen skull.

Söndagsmänniskor. haha, jag gillarer. Ni är för roliga och underhållande, som ni märker. en helt vanlig söndag mitt i veckan.
Idag-LEDIG!
PUSS


DIOS MÍO


Echo de menos todos!!!!!

BY THE WAY

BORÅS, kära vänner, det var toppen! TACK FINA, RARA STINA!
(Med hänvisning till inlägget under ber jag om ursäkt för inga bilder. Men bästa Matilda som by the way fyller år idag (GRAAAATTS), fotade loss. Så, be prepared! (Matilda ladda upp på fejjan dåååå)


SHIT, VA JAG ÄR TRÅKIG

Satt och kollade på en massa bilder, facebookbilder (vad vore vi utan facebook???). Och någonstans emellan alla jättefula och asroliga festbilder kommer jag på att jag är inte ansvarig för något av dessa. PINSAMT! Vad har jag att kolla på när facebook läggs ner och jag blivit socialt handikappad för att jag skaffat Iphone och mina vänner lämnat mig pga det? VAD SKA JAG LE ÅT??? Inte ens minnena. Så nyss bestämnde jag mig, jag ska skaffa en liten, smart, fin, BRA kompaktkamera! Den ska jag bara med mig jämt och fånga allt på bild! Alla kommer hata mig och min nya karriär som wannabe paparazzi. Men vet ni va?? Då har jag något att skratta åt, för alla är då fula när de hatar någon!! ;)



LIFE COULD NOT BE BETTER


Nu åker jag och Matilda till Borås, kräftor och de goa dealekterna. Vi är i alla fall glada och det är vad som räknas! Ifall ni känner för mycket saknad så kan jag trösta med att vi kommer ju faktist hem imorn!!
Life could not be better!

ASTAGG

Sitter fortfarande med jacka och skor på, astaggad! Stinis från Borås frågade om jag var sugen på lite kräftskiva..OH YES! Trots att jag inte äter kräftor eller kan sitta bakom en ratt i mer än en timma så är jag astaggad! Jag hoppas att jag har två fina kompanjoner vid namn Lina och Matilda bredvid mig i bilen som lyfter mot Borås om några timmar.
Lediga helger är ju suveräna! Helt underbara! BORÅS BABY!


ROADSHOW

Heeeeeeeeeeeej!
Kom hem för ett tag sedan från Vagabonds roadshow i Linköping. Väldigt inspirerande och kul att få se alla man jobbar med. (BÄST AV ALLT....HOTELLFRUKOST!!!!!!!!) Snappade åt mig massa information och hoppas kunna ge med mig av den till er och alla kunder till Vagabond. För er som längtar efter modellen NICO (bloggarnas och tidningarnas toppfavorit)kan jag hälsa att den inte kommer komma till Norrköping :(. Buuu, jag vet! Var själv nyfiken på den modellen! Istället får ni hålla ett öga på vagabond.com och beställa där ifrån när lagret fyllts på (29 kronor i frakt och gratis returrätt!!).
Nä ni, nu ska jag ner till stan och göra lite nytta innan jag börjar halv 2. KOM IN VETTJA, PÅFYLLNING OCH NYA MODELLER HAR KOMMIT IN IDAG!! :)
NICO
PUSS

RSS 2.0