Me n' my best idea ever


Äventyr





Dom dagar det bara slår en, att man verkligen måste
göra något. Dom dagarna som man bara vill ha så kul!
Dom dagarna man verkligen vill ut på äventyr. JAG VILL!
Vill balla ur och bara göra något oväntat. Känna blodsmak
efter att ha skrattat så mycket att mungiporna spricker!
Vara busig, känna pirret, vara olaglig. Leva på känslan.
JAG ÄR FETT PEPP!













Torsdagar.

<3

Hon är så grymt jävla apbra!

Hon i idol. Fattar du inte vem jag menar så är du en idiot! HON!

omotiverad - mindre motiverad - frida

Känslan av att vara sjukt omotiverad. f u c k

Jag har pratat med mig själv om att detta läsår ska bli det bästa och jag ska vara bäst på det jag gör. Allt jag gör! Men jag missade tydligen att informera motivationen...
Samma sak år efter år. Att just nu, denhär tidpunkten på året dör den bara, motivationen. Gone.
Låt oss alla höja långfingret åt höstens skyar och spottat i ansiktet och skylla på det, skrika påt. Höstens mörka dagar. Inte för att vi tycker illa om hösten utan för att det bara är såhär. Grått. Platt.
ÄLSKAR när ni peppar mig, helt omedvetet!
Bokanalys - bit dig i läppen, cuz here I come!!!

LALALA

Move.

Idag knäckte mamma en nöt. A BIG NUT!
Jag ska flytta hemifrån. Eller....en bit. Okej,
en våning upp. Passar mig perfekt - jag bor
nånannan stans men jag äter fortfarande
fruktansvärt god mat och betalar ingen hyra.
TASTE THAT NUT!!
YES!

Cykla

Jag älskar att cykla!!!
Det måste man nog göra för att kunna cykla till skolan, när man är framme komma på att man glömt något hemma, cyklar hem och hämtar det och sedan tillbaka. När det är 4km åt ena hållet. Jag älskar't. Jag låter ironisk men nej.

Vad ska jag med körkort till???!?!?..................SKOJAAA!!! 

Iiih!!


HAN GÖR MIN DAG GALET BRA!

Grafisk kommunikation

Min insperation är död. död,död,död. Jag har skissat och är klar men nu dog min förmåga att jobba i illustrator (fuckin' illustrator!!!!) Jag vill vara smart! Så smart att jag kan lära mig allt jag vill. Men istället sitter jag här på grafen. Vet inte varför jag klagar, Jag tycker om grafen!

Ägnar en tanke åt Sarisen som inte orkar med sin lektion med Bosse. HÅLL UT!

Dagens.


I Afrika är snön svart.      Albert 5

Jordens undergång

Sitter sjuk hemma i soffan och väntar på jordens undergång. Helt ensam. Funderar nästan på att följa livesändningarna från Cern och se om dom sugs iväg och helt oförklarligt är borta. Och sen kommer TV:n att bli svart. DÅ vet jag att jag kommer dö. För jag har ju sett det och det måste åtminstånde ta några microsekunder för "det svarta hålet" att nå mig. Jag menar Schwize... massa mil här ifrån, så jag måste ju hinna tänka jag kommer dö, minst.
Jag tror det skulle låta som att ett elverk stängdes av. Ett stort elverk som bara dör och sen evig tystnad. Tyst och svart.

Varför måste människor vara så idiotiskt nyfikna. Jag menar lev nu!! Spela roll hur jorden skapades för 2356473463973742875403 miljarder år sedan. Vad planerar dom att göra? Skapa ett nytt universum och bli stenrika? Varför inte plasera en Eva och en Adam där också. Eller varför inte skapa två nya universum där man i den ena lägger dit massa dinosaurier och apor. Och aporna går igenom olika mutationer så dom blir människor tillslut. Medans man i det andra universum placerar Adam och Eva i centrum och låter dem leva enligt läran. Då har vi 2 universum med två teorier och vetenskap och religion behöver inte tjafsa om vem som har rätt. Herregud, dom borde anställa mig! 

Men säg nu att det går åt helvete...vart landar vi? Eller kommer vi sväva omkring tills vi bara dör? Och när vi dött, vad händer med kropparna? Ett svart hål = massgrav. och för att fina till det så kanske våra själar blir stjärnor på himlen. Vad vet jag? Ingen vet ju egentligen ingenting. 

Om vi slukas idag vill jag hinna säga hur mycket mina nära och kära betyder för mig! För det gör dom. Även de dagar jag är sugande på att visa det. mamma jag älskar dig. pappa jag älskar dig. SisLinda även fast du hoppade mig i magen när jag var bebis och tyckte jag var en bortskämd snorunge så är du den jag ser upp till, den starkaste människan jag känner. Jag är stolt att kalla dig min syster. SisTessan du är underbar. Min räddare i nöden, jämt! Vet inte vart jag hade stått utan dig. Tack räcker inte. Du får mig att känna mig viktig. BroGeorge my star. Finns ingenting som skulle kunna få mig att tycka illa om dig. Du är en insperation för så många utan att du vet det. Du ställer alltid upp. Skulle jag gå ensam i mörkret en kall regnig natt vet jag att du skulle möta mig. LillLuce charmtroll. Ingen kan göra mig så glad som du (eller så sur) och jag vet att livet kommer gå toppen för dig. Du kanske inte kommer på meningen med livet men jag kommer alltid finnas där för dig som du finns här för mig. Svåger 1&2 jag vet att ni alltid menar väl och jag uppskattar det och tack för att ni gett mig mina troll som jag älskar mer än allt. Ni förgyller mina dagar små troll och ni får mig att tänka på hur lycklig jag är. Plus att ni ger mig chansen att vara barn igen. mormor jag är föralltid ditt lilla hjärta. morfar du är min idol.
Maria om vi sugs in så kommer vi dö samtidigt, jag visste det! Det jag menar är att vi är likadana. Du förstår allt vad jag menar och säger. Du inspirerar mig till livet och får mig att se saker på olika sätt. och du låter mig skratta tills jag dör! Tid med dig vill jag aldrig missa, för då känner jag att jag lever. Klara min vän, jag säger vän för jag vet att du verkligen är en. Och du får mig att känna mig uppskattad. Vi vandrade på de där gatorna tillsammans tillslut, vi kan fixa allt!! Pepparn' det är du min vän! Eddi jag kan inte berkriva det på ett bättre sätt än som från ingenstans kom du och bara förgyllde ALLT. Jag kan må piss men så ser jag dig och mitt dåliga humör är som bortblåst. Det finns bara otillräckliga ord när jag pratar om Dig. Sara underbara, rara jag älskar att bara va med dig. Mina magmuskler har kramp efter en timme med dig för vi skrattar så. Galna minnen, sara&frida= äventyr. Så kommer jag alltid se oss. Feli OTH är våra liv haha. Det jag har med dig är framförallt minnen och softa förfester med OTH. Men kvinna, så kul jag har med dig. "one two three four, five six seven n' eight" en dag kan vi det! Nathalie min galna pingla. HAHAHA jag skrattar bara jag tänker på dig. inget negativt om dig tjejen, alltid positiv. ajas land.....HAHAHAAAA! Klassen ni är amasing. Utan er - ingenting. Jag ryser av pirr när jag tänker på studentveckan! Vi ska balla uuuur. Ingen har någonsin eller ska någonsin ha så kul som vi kommer ha!!
Alla ni får mig att skratta och le och det betyder att NI gör mig lyckligast på jorden(som snart kanske går under)
Jag älskar er alla.

Kram Frida


solskenet själv


Om ni bara hade en Maria varje dag!! Då skulle ni sluta klaga på livet. <3

Till Maria!

Jag vill träffa dig snart och leka elefant! Kram Cornelia

:)


Oh boy you make feel like,
 oh boy you make me feel like,
no boy can make me feel like you 


Nyttig

Svenskt uppslagsord
nyttig [²n'yt:ig] nyttigt nyttiga adj.
som man har nytta av (allmänt "positiv")

Jag måste påpeka att just nu är jag inte "allmänt positiv". Jag äter en nektarin istället för en köttbulle med majonäs. Inte riktigt min stil....

Att busa med mina trollungar är bäst!

Nelia min nelia.


f k.

u














c










Listan

Punkt 2. - CHECK
Punkt 1. - är det fan dags för!!


Herregud!

people or people

Det här kommer bli rörigt för jag själv får inte ens ihop mina tankar. vet inte vad känslan vill men den är annorlunda hitodit, tillofrån. som mig själv, något med beslutsångest. skulle jag tro. ena dagen känns vibbarna som ett hat. ett hat utan förklaring (fast jo det finns det nog...?) och andra dagen är motsattsen. Vilken dag kan jag lita på? LITA på att den är "okey". läs en blick, det går inte här. ticktack, är det en bomb? 

för idag förstod jag, att hon är ju en människa.....


(ingen depp, bara djupa tankar. Ja, såhär ser mina djupa tankar ut..) 

RSS 2.0