och vi sa god natt


med något i behåll.
god natt

greenpeace

de där som går omkring på stan i blåa jackor och pärmar...ja, dom fångade mig. jag har altid sagt nej jag har bråttom och det har jämt fungerat. varför sa jag inte det idag? nej, istället stannade jag och sa neeeej jag orkar inte. oså var jag fast där med TVÅ i blåa jackor och pärmar. jag vart nog inte så övertygad. tycker faktiskt bara att det kommer bladder som jag inte förstår mig på ut ur deras munnar. MEN jag gick faktiskt med! ganska idiotiskt. för egentligen vad gör jag annars för att naturen ska må bra? men nu såhär efteråt känns det ganska bra. 100 kr och jag kanske räddade jorden! haha.

christmas is knockin' on the door


adam och ollebonk
foto: jag

vita fötter

nu hänger mina verk på tork. jag fick ett big problemo och en smutta panik ett tag. jag vart inte yr av all gas från färgen, den färg jag fick på mig var ingen fara, gick att ta bort med lite aciton. men jag undrade vad alla vita fötter kom ifrån....när det slog mig tänkte jag, "nejnejnejnej! frida, du är död". sprayfärgen flög iväg så långt att den landade som ett damlager utanför mitt papperstäckta golv. och när jag gick i det svarta vart det vita fötter överallt. det var inget annat att göra än o packa ihop, slänga ut det skitiga pappret, sopa, dammsuga, svabba, svabba igen och än en gång svabba. nu är det rent!
ibland undrar jag hur många skruvar som saknas...men oftast så löser jag det med eller utan rätt antal skruvar.

nu ska jag in till stan och träffa Elin. hon ska intervjua Mattias Holmlund och jag ska fotografera. nästa fredag (27/11) kan ni läsa ett härligt reportage om hur ni lyckas som egen företagare i FB (folkbladet). OCH GLÖM INTE ANMÄLA SINGEL HUNKAR OCH  PINGLOR TILL VÅRT REPORTAGE DEN 4 DECEMBER! KLICKA HÄR!!

pysselpyssel


är inne på min fjärde lediga dag. det är inte fel!! något går i släkten när vi blir rastlösa, vi börjar pyssla. på dessa dagar har jag stickat en halsduk, igårkväll fick jag för mig att möblera om och nu ska jag göra mera kul. vad säger jag inte men ni har en liten sneak peek ovan..

sister's day

jag har två systar. två av dom bästa! vi håller alltid varandra tätt och de ligger mitt i mitt hjärta. imorgon ska vi ha en riktig sister's day i Lkpg. jag ser mycket fram emot det! mina systrar, dom är bäst!

HEY YOU!!

idag hade vi redaktionsmöte på FB (folkbladet). jag tog mig dit trots att sju miljarder muskelgubbar drog, slet och möjligtvis bet i mina muckler efter träningen igår. annars mår jag bra! och mötet gick bra. vi är ett toppengäng som håller i FB:s ungdomssida. nu är vi bland annat mitt uppe i en jakt på norrköping kommuns hetaste singelhunkar och singelpinglor i åldrarna 16-25. ska bli riktigt roligt! men vi behöver er hjälp!! vi vet att det finns massa snygga hunkar och pinglor där ute men vi behöver hjälp att hitta de ensamma snyggingarna! så vet ni någon eller är du en singelhunk/pingla - lämna en kommentar, skriv och skicka bilder till min mail ([email protected]), på något sätt HÖR AV ER!

VI SKA GE ER JULGODIS AV BÄSTA SLAG!!!


air


i love my new shoes. air. nike air.

nu packar jag väskan och drar till basketträningen!
kommer jag dö? - troligtvis.. YEAAH!!!!

ge mig bara lite tid


Gisele Bündchen
oh yes, baby

bussy

jag är så fruktansvärt trött. olagligt trött. men med tre dagars ledighet kan det nog bli ganska bra. hoppas på långa dagar så att jag hinner med allt jag vill. träna.lägenhet.handla.träna.rensa.shopmedsissar.träna.mys.sömn.planering.besök.osv.osv.
sa jag att jag skulle träna? provade shortsen förut. backontrack!

när alla barnen sover


när barnen sover sitter moster med en skål cheesballs och bloggar ikapp. men det är OK för jag och barna körde tv-gympa förut. eller jag körde, dom satt på min rygg. "hejaheja" kanske bästa träningen jag haft på länge den enda jag haft på länge. nästa vecka hoppar jag i basketskorna igen!


olika toatidningar


sitter jag på toa så är det väldigt sällan jag läser något. men jag tycker det ser väldigt hemtrevligt ut att ha en prydlig hög med tidningar på toaletten. MEN, jag förstår inte er män. detta är min svågers översta toatidning. iställer för att kolla det hetaste sminket och klädernasom oss tjejer så kollar ni.....de hetaste verktygslådorna? jag tycker det är konstigt. men smink kanske är konstigt för er?

one piece, eller två

                                                 












han lade märke till alla mina fel och 
                                                
  brister men gjorde det till något vackert..












klaralove


foto: jag

hahahhahahahahah


denhär får mig aldrig sluta skratta!! hon är sjuk. hahah riktigt sjuk!
"ser gott ut själv åt jag tacos a la aja specialité"
HAHAHAHAHAHAHAHAH
:) love

fortsättningen...

...på min dröm är igentligen inte så intressant. eddi kom in i bilden, bad mig lägga mig på en tjock man. helt plötsligt var vi i central park men jag trodde det var kvarteret klingsberg. karin tog över rollen som utvald och vi värvade massa människor till vår armé. sen vaknade jag.. jävla tråkigt när det inte blir färdigdrömt!

HighDefinision

nu är jag på g till jobbet men jag måste hinna dela med mig av min HD dröm jag hade inatt.

Det var jag, Elise, Sofia Bratt och Karin Lundin. Vi skulle övervinna spökvärlden. Vi skulle få dem alla att övergå och sluta plåga mänskligheten. Sofia hade nykeln till spökvärldens port och Karin visste precis hur vi skulle gå till väga, hon hade en punktlista...
Det jobbigaste av allt var att Karin trodde jag var den utvalde, den som skulle prata med och övertala alla jordens spöken om att sluta driva med oss. Hon visade mig punktlistan flera gånger och jag försökte lära mig den utantill.

  1. värva (jag skulle värva människor så vi hade en armé om spökena inte ville ge upp)
  2. kommunicera
  3. ställa krav
  4. vilkor

detta skulle jag göra. jag hade ingen aning om vad alla punkter betydde men det gjorde karin. hon förklarade precis vad jag skulle säga och hur jag skulle avsluta allt. hela tiden gick jag och tänkte "gör det själv, jag är ingen förbannad utvald". men hon envisades.
nästa problem...sofia berättade att porten låg vid havets början där havet och gräset möts. när jag vänder mig om så är det ett hav på min gräsmatta...haha. problemet i det var att jag kunde inte sluta tänka på.. hur ska jag kunna andas under vattnet och hur tusan ska jag kunna göra mig förstådd med "blubb blubb bluuuubb". så jag gick och började leta dykarutrustning. när jag kom tillbaka iklädd neongula simfötter och zyklop stod alla redo. karin hade en vit klänning och såg ut som en ängel, sofia såg lite ut som någon hippie och elise.. hahaha! hon hade på sig en björnfisk- kostym. hahaha. den såg ut som en björndräkt fast med fjäll. vi ställde oss framför havet på min gräsmatta och tog tag i varandras händer, sa ett magiskt ord och där, där stod dörren...

fortsättning följer, nu måste jag till jobbet! 


pics


Äntligen!!
bilderna från mässan finns på giftaoss.nu :)

uppdatering av förra inlägget

okej, det var ett hinder så att inte bilar skulle åka där. okej, jag missade skylten. men so?! fortfarande en idiotisk idé. det var tydligen andra som åkt ner i det där hålet, andra BILAR och moppedister. jag tycker synd om dom! det är bara idioter som gör hål i vägen!

hole in the head

jag åkte hem från aja nyss och var med om en smärre chock. till alla er som tänkt köra i borgsmoområdet den närmaste tiden - ta en omväg! det är några puckon som gjort ett farthinder i form av ett hål i vägen. ja - väldigt effektivt, gissa OM jag saktade ner! men....jag vågade ju knappt  köra förbi. snösormen hade lite med svårhetsgraden att göra men ett hål?! kan inte bara vara jag som tycker att det var den dummaste idén i norrköpings trafikhistoria!


jag önskar...

nästa gång klockan är 11.11 eller 22.22 så ska jag önska att jag bara behöver jobba när jag själv vill.
lyckligledig!

lördagspartey


igår firade vi mill. hela stan firade mill. mill var het som f.. och alla andra också! jag drivea och hade sjukkul!!!
nicenicenice

RSS 2.0