resedagbok 29 januari


resedagbok 28 januari


resedagbok 28 januari

bilder från stranden igår.

När dom andra sover...

Lina och Andrea sover...vad tråkigt att dom gör det och att det vart mer morotskaka till mig och Matilda!!!

resedagbok 27 januari

vi har börjat lite smått på brännan...

resedagbok 26 januari


resedagbok 25 januari


Resedagbok 25 januari


Framme!!

vi ar framme i paradiset. nu ska vi gora stan! 34 grader och det ar underbart. horde att ni hade snostorm hemma? Ni far uppdate nar vi kommer hem. ni ligger anda och sover dar hemma
PUSS

Waiting in Phoenix

WE ARE ALIVE!!!! Just nu sitter vi i lobbyn på Crown Plaza i Phoenix och väntar på en flygbuss som ska ta oss till flyget sa vi nagon gang kan komma fram till Puerto Vallarta. Vart bagage ligger fortfarande pa flygplatsen sa vi kanner oss lagom fresh just nu. Jag kan tyvarr inte lagga upp nagra bilder nu for sladden till kamerna befinner sig sjalvklart ocksa i min vaska. Nu vet ni i alla fall att vi lever och jag lovar att vi ska holla er uppdaterade!

PUSS FROM PHOENIX

12 timmar.

Om tolv timmar är jag vaken. För då börjar jag och Lina vår resa till mexico. Det börjar med Swebuss Experss här från Norrpan.

PUSSPUSS

trust me

lita på mig...någon gång.

den bästa bilden


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ajasv90

Tack för en myskväll @ manesa!!! Jag tror dej!!! Du kommer sakna mej!!!
Gonna miss u to babe

Behandlad som en drottning

När jag fyllde 19 fick jag en spa-behandlig på Grand av min underbara mary. Den inkluderade jacuzzi 30 min, hand- och fotinpackning + massage till det och ansiktsmassage 60 min. Jag har aldrig njutit så mycket i hela mitt liv tror jag!! Var nära på att kidnappa den snygga/harmoniska/suveräna/lugna/pangbruden till massör.
När hon lämnade rummet hade jag och maria handdukar över ögonen. Vår konversation var avdankad och musklerna i munnen ville inte riktigt hjälpa till att forma orden.

-maiiia...äu vaken?
-aaaaaaa...
-hu känn de?
-a ve ine, känn om a e död.
-a me, a kan tanna hä föalltid. de hä va sååå könt! DACK!

läskigt vad lite massage kan göra.....
DACK IGEN MARY!!! love u

två mongopic en mongochick


girl's just wanna have fun!

pretty proud

Jag är med och tävlar..aldrig varit min grej va? Njeee. Men wow. big stepp. Om en jofama jacka. Kanske man vinner. Kanske man vinner inte... Hahah måste sluta stalka stackars Kenzi! Kanske lite. Men jag var fan fyndig, pretty proud!
Nu ska jag iväg och fota Norrköpings nya frisörer på trädgårdsgatan (om jag minns rätt), Norrköpings hairfashion. SeeYa

PUSS


cut a color, cake and Glee ofcause

 
STRESSIG DAG! Uppupp klockan tidigt. Men kvar i sängen ligger min sovbuddy, the topless one - aja. Vaknade inatt när hon skulle gå och lägga sig. Kisade lite med ögonen eftersom jag egentligen sov och "tuttut" rakt framöver. Nice!Låtsades sova och vände mig om lite diskret och sa ingenting. Somnade, trots chocken, om för er som bryr er om min psykiska hälsa. Efter att Aja hatat mig och min stämma en stumd går hon upp, tar morgonciggen, sminkar sig, kommer ut från badrummet och intar klassikern, fan-vad-jag-är-trött-jag-orkar-inte-bry-mig-åh-vad-hopplöst-allt-är-posen. ALLTID.
När Aja gick fick jag andas i två minuter sen ringer Karin. "Vi är här nu". Jag drog en vit lögn om att jag stod och borstade tänderna och sa "jag kommer snart", jag la på och gick ner för att borsta tänderna. Yes! Där sparade jag lite tid minsann!! im gonna eat you nyårslöftet!!
Sen bar det ut för att fota Emma. Dagens bilder hittar ni på kajjan.blogg.se!
Det vart kallt och vi blåste av dagens photoshoot med många fina bilder i bakfickan. Så tog jag min vita pärla till stan för att uträtta de sista detaljerna innan mexico. Jag ska påpeka min uppvärmda vita pärla! Tack pappa du är bäst!!!!!!!! Vad skulle en bil vara utan värme? En hög med skrot inte värd ett öre. Tur att jag har min pappa som ser till att min vita pärla är en varm vit pärla!
På stan så går jag i säkert en timma och bara glor. Jag var i någon typ trans som sa "se ut som en zombie". Jag visste vad jag hade att göra, hade skrivit en lista..men jag ville gå som en zombie. Två timmar senare hade jag gjort allt förutom en punkt där det stod "hår?". Och va fan. Ytterligare två timmar senare var jag snygg i håret också. Gosh, man kan bli lurad och tro att jag har cashflow...
Det bästa med hela dagen var nog att en liten Emilia satt i min soffa när jag kom hem. Vi åt, bakade och såg på världens bästa Glee. Så bra att vi letade upp nästa avsnitt på internet. Och NU kommer vi till dagens imponerande. Jag hade inga högtalare till datorn, lite tråkigt att titta utan ljud. Men eftersom jag är så genial så kommer jag på att det fanns ett par högtalare till min gamla dator. Snabb som blixten in och ut, kopplar i, men det är bara en sladd som får plats. Den strömförande passar inte på min nya dator. Här hjälper min interligens mig ännu en gång och jag hämtar min gamla dator. Sätter i sladden och trycker på. Voila! Whos your dady?!! Jag kan om jag vill!
Slumrar till en film nu. Gnatt

PUSS

mornmorn.

Jag är bäst på att uppdatera! Jesus! Kanske har jag en gnuttas resefeber..jag blir helt galen när man ringer resepolarn och hon har stängt av mobilen för att hon sover. Tråkigt för mig! Skulle kännas bra om lilla Lina drog till med en liten suprice och hade satt på mobilen någon gång. Då skulle jag inte bete mig som en nervös, hispig kärring..för det är ofta där jag slutar nu innan resan. Ha lite respekt för kärringen! Nu tänker jag ringa Lina! :)

min syster är tjock


Fotografi: Jag
(mina bilder är skyddade av upphovrättslagen)

kom ut nu klumpen!!! moster är meganyfiken!

underbara älskade


snälla underbara älskade var totaly clean när jag hämtar er i tumlaren om 3 minuter. Var strålande, var lika sköna som ni alltid varit, ok var lite hårda i kanten om ni vill. Jag kan leva med det. En liten fläck gör inte heller så mycket. Och Höger, jag lovar att fixa det bästa lim jag hittar för att göra dig hel igen. don't hang up on me, i love you to much!!

Om någon av er tröttnar på mig...

Tyvärr är jag inte lika rolig som jag var förr..uppenbarligen. Sitter och läser way back i min blogg. Typ 2008 inlägg. HAHA! Jag dör. Kanske bara jag som rådiggar min humor då. MEN jag råder er, kolla in de senare kapitlena i min blogg.

ollebonk<3


the laundry monster


Jag håller på att tvätta. Det luktar tvättmaskin i hela huset och min lägenhet ser ut som om en hund levt loppan i min garderob..Det är sjukt hur många svarta strumpor jag tvättat. Men när jag tar ur dom ur maskinen är där bara hälften kvar. Kommer ni ihåg monstret som bodde i tvättmaskinen och åt strumpor till frukost, lunch och middag? He's back!! Hittade tio strumpor, ett par var komplett men resten var singlar. För resten av deras liv, men de har ju varann.  

Marry me, i've allready bought the flowers


fotografi: Linda Johansson
Jag vet att det kanske inte är så många av mina läsare som tänker gifta sig till våren. Eller det vet jag kanske inte..nej, jag har ingen jättekoll på det. Anyhow, måste jag bara tipsa er om min syster! Hjärtat som är ovanför har hon gjort. HUR FINT ÄR DET INTE?!! Hon jobbar för Cesar Collektion som designer och montör men hon driver också en blomsteraffär i Söderköping som heter Akleja. Är det någon som skulle rocka kronprinsessans bröllop så är det ta mig fan hon! Kolla in henne i alla fall på aklejatrend.blogg.se

Jag ska vara lycklig, jag ska genomgå prövningar, jag ska sörja med dig och jag ska älska livet, ödmjukt


Girly


Kände mig jävligt töntig när jag tog kort på mina egna naglar. Ännu töntigare när jag redigerade bilder på mina egna naglar. Men jag är ju lite girly för en gångs skull. Rosa. Och tjejer är lite töntiga.
Gelé för tredje gången i mitt liv. Tredje gången gillt. Jag gillarom. Säg att jag är töntig..men dom kommer matcha min bränna i mexico! HAHA, YEAH!

PUSS

damn spotify!

VAR ÄR ALL MIN MUSIIIIK?!?!?!?!?!?! VAR VAR VAR?!

Pucko

Hej jag heter Frida och har trott att jag och lina har 50 minuter på oss att hitta rätt gate när vi landat i Chicago. Men OJ! Det var visst när vi landat i Phoenix som vi hade 50 min på oss. Lite skillnad.
Jah..ja jag hette frida...


chokladbollar

in my refrigerator. i löööv!

whitetrash


Igår vare någon (kommer inte ihåg vem) som sa att mina kläder såg lite "tacky" ut, men att på mig var det snyggt. Jag undrar om de sista orden var något hon släppte för att kunna hoppa ur gropen hon grävde jävligt djupt på 2 sek.. hum

m.y.s

MYS! Hemma nurå, efter en najs kväll @ karin som sjävklart dansades in till Otten. Det var inte kul men det var mys! Hade en bra känsla redan från det att jag fick en underbar tacopaj i min mage hos karin. Jag stod för bilen kvällen till ära *suck..*. Jobbet kallar med sin ljuva stämma imorgon. Kul! Kul och se alla bakfulla gäster som jag mötte på Otten ikväll. HAHA, in your face.

PEACE AND LOVE


bad dream

idag är lusten att gå till jobbet lika med noll! Andra dagar har gått bra. Men inatt drömde jag mardrömmar som jag inte kan släppa.

Om tre minuter ska jag sitta i min bil påväg till jobbet...nu vart det 2minuter.

PUSS

HEJDÅ!!!!

för dig emy!<3:)
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

slit

Vem skulle inte uppskatta två slitande tjejer i köket? Två omtänksamma och snälla tjejer som gjorde det bekvämt för dig när du kom hem efter en slitig vecka. Lagade trerätters. Baguetter med röra i ugn, plankstek fast på tallrik med en hemmagjord pepparsås och baconlindade smörstekta sparrisar, sist men inte minst smörstekta äppeltärningar med kanel och socker serverat med äkta vaniljglass. Vem skulle inte vilja ha det så? Den som har det så måste vara lyckligt lottad...

dileva


KUL att mamma och pappa säger att jag liknar Dileva! KUL att jag tycker det samma! Lite utav en arrangerad bild här då. Kände att när jag var lite extra fettig och platt och dilevig skulle jag visa er de slående dragen. Sen att jag försökte se helig ut är bara lite utav en bonus. Om jag lyckades eller inte kan vi hoppa över. Nu återstår bara frågan...VARFÖR JAG?!

u

Värt risken. Jag känner mig lycklig och väldigt glad. Det gjorde mig lycklig och väldigt glad:)


Ajs


AJA...min pärla! Har vart och rensat hennes garderob på sommarkläder OCH ett stycke bikini!! YESSSS! TACKTACK! Fit for fight! Nu ere bara planering kvar!! 12 dagar folks! Sen är ni av med mig. But ill be back, mouhaha. Har köpt en bok, en fin bok. Ingen att läsa i (brukar inte vara min grej..) utan en att skriva i. Dagbok skall föras och om jag kan ska jag försöka hålla även er uppdaterade! Ska nog spegla mig lite till i alla sommarkläder och öva på alla mexico-poser. Gotta have some of those! (så ni inte tröttnar juh). Ursh vilket rörigt och jobbigt inlägg! menmen.
MEXICO BABY!

PUSS

Bikini


Mexico om 13 dagar
och jag har ingen bikini!!!! Vilket ilandsproblem. Hittar inte heller någon sajt som pleasar mig med sitt utbud. Denhär är snygg fan...men 500 lappen vet jag inte om den får. Från NELLY.SE by the way. Tips tack!! (typ...Becca!!!!!)


spot i fy

Jag trodde aldrig,never, någonsin att jag skulle sakna spotify så mycket som jag gör nu. ALDRIG. aldrig. aldrig!!!!!!!

Värme


När det är kallt ute måste man tänka på sina nära. Så att de håller sig varma och så man slipper läsa att ännu fler förfryser i snöhögar. Jag har stickat halsdukar fulla med kärlek och värme till mina systrar. And i think they like them! Ta hand om er!

PUSS 

HAHA

supersugen! rädda mig


obsessed

Det är lugna dagar på jobbet. Folk har inga pengar så vi chillar ganska mycket. Fyller lite dressingar typ. kan inte komma på nått annat vi riktigt GJORT på jobbet idag. När jag kom hem stickade jag färdigt mina systrars halsdukar och drog mig till Carro för att se på film med mina fina classmates och köpa lösgodis för 75 spänn. Crazy film..obsessed. Tjejer är crazy. Sjuka i huvudet. Tycker inte om tjejer, så jävla töntiga!!! Helt seriöst.
Jaja, imorn back to work.

PUSS

lovade bevis!!


Här är vi! Heta och totalt iskalla;) nyår 09/10

flikar in

ska bara....innan jag går. Om ni någonsin i framtiden ser mig med ett par benvärmare...SKUT MIG. Tack!

lillebror bapapaaaaa

Skulle kunna knyckla ihop lucas huvud just nu!!!!!



sådär ja! Nu har jag hoppat på honom, skakat honom, nypt honom, fått honom att börja hicka - vilket tyder på rädsla! Men tro inte att jag är ett hjärtlöst monster..han låg på mjukt underlag. MAKT<3
Jag älskar min lillebror. Och nu ska jag nog gå till hans rum och försöka mig på MW2. Aldrig vart min grej dock....men jag var grym på att hjälpa honom idag!

PUSS

TÄVLING VAR DET HÄR


Karin, min duktiga vän, har lagt ut en feeet tävling på sin blogg! Checka den! Om inte ni är med tänker jag nästan ta det för mig själv! Pretty najs pretty nice. Och pretty nice att jag är musa!

PUSS

läskiga tanke

Nu, alldeles nyss, för 13 minuter sen, kl 10 vaknade jag. Jag hoppade upp ur sängen och letade snabbt som fan upp min mysdress. Under den tiden hann jag tänka på allt jag måste göra idag. Men jag hann också tänka "vilken dator är snabbast" och utan att blinka så sitter jag vid mammas dator. Helt ovetandes om vad jag egentligen skulle göra. Undrar om det var något viktigt? Hoppas det var något viktigt. Annars...annars är jag jävla rädd för mig själv just nu.

supersugen


Lina, vet du vart vi ska!?!? I belive in paradise!

funfunfun


Typiskt mig..

peter pan

Hade jag träffat Peter Pan när jag var yngre hade jag definitivt fallit. Vilken drömprins!!

physalis


Fotograf: Frida Andersson Kamera: Nikon D60 Objektiv: Sigma 17-70/2,8-4,5 DC Macro Blixt:SB 600 nikon
Inställningar: f/8,  1/200,  ISO 100

Den är inte bara god, väldigt fotogenique också!

Snaaaart bonita


see ya soon baby!!!


Mexico calli'n


Bokat och klart! Den 25 har Lina och jag 18 timmars härlig flygresa framför oss, sen landar vi i paradiset och stannar i fyra veckor. Idag handlade om pengar, planering och sprutor. Två rackare för min del. Lite öm i musklerna nu. Jobbigt när det kliar på ryggen för jag når inte riktigt. eller jo, jag når men inte utan att se dum i huvudet ut. Nu kan jag inte sluta längta!!!! Men samtidigt fattar jag nog inte riktigt att jag ska iväg. Att jag äntligen bryter mönstret. Nu börjar det och jag tänker leva fullt ut! Ingenting ska stoppa mig nu. Hur låter en mopedtur längs Mexikos västkust?! Fatta alla fina solnedgångar!! Waaaaah! Måste avreagera mig lite, är så lycklig att jag har spasmer. Jag återkommer!

PUSS

Komsikomsi

PALLRA ER HIT!!! Jag har MASSA kakor och gott kvar!!! Och jag, trot eller inte, vägrar ätat till frukost, lunch och middag. Det har varit många sötnosar och dom åt och åt och åt. Men jag hade tydligen gjort för mycke...såå kom hit och få en kaka!! :)

Birthday!

alla släktingar har flytt fältet. Bunkern är tom och tyst. Nu då? Kör vi en utgång?! Vet inte....









eller va fan!!! KLART VI GÖR!!! DET ÄR JU MIN B-DAY!!!
Ses @ Hugo!

PUSS

2

en kyss i nacken, grattis gumman.

1 januari snart 2

Nytt år, nya tag...eller? woiii! Jag vaknade lagom sent idag, men ganska välbehövligt. Taxi är ett jävla påhitt. Ska bojkotta dom, dom bojkotta oss enda till halv 6 imorse. När vi väl fick en så tjurade chaffisen sönder. Taxibojkott. Kul att jag i just detta nu sitter och pratar med becca om att åka taxi imorn... NEJ hellre går jag! För det är så kul!! :D:D (internt, jättekul!)
Nu är det 1 timme och 5 minuter kvar tills den 2 januari 2010. Ulala jag fyller 19. STORT! ehm...eller?!:P

Nu måste jag upp o göra nått åt mitt hår, ser ut som Tompa Dileva fan!

PUSSPUSS


09 blev 10

Min nyårsmiddag spenderades hemma hos Klaralove. Vi bastade så att svetten rann, tyvärr var det inte lika sexigt på oss som när killarna på fest hos Klara kommer ut i små höftskynken till handdukar. Så vi gav upp sexigheten och sprang ut i snön. Millan var taggad och fick med oss alla på ett snöbad. Och där låg vi, fyra halvnakna brudar med rumpan i vädret och ansiktet i snön och Klaras mamma som stog för fotobevisen säger med hennes alltid lika lugna röst "nej, nu vart det fel. Jag stängde nog av..." Vi fick ett bildbevis tillslut och det kommer komma upp! I promise! Sen lagades en underbart god trerätters och jag tror alla vart mätta och tjocka. Jag vart tjock. Kunde inte andas med alla specialgrejer på mig. Vi körde en julklappslek som urartade. Mina trosor var det alla pinglor slogs om mest! yeah!

Firade tolvslaget hos sebbe med vänner och slutade hos Dimell i stan. Vad lärde jag mig? Att ignorera idioter som är impulsiva och vidriga!! Oh ja! MM! YES! För er som känner till min f.d. fobi för den södra regionen på Norge (om sverige är tjej) kan jag meddela att den nästan vart återfunnen. Jag talar nog för alla på festen när jag säger yeak.


ord

Mina systrar har så många fina ord att säga om mig. Kanske ska ta åt mig av det. Jag älskar er! 

RSS 2.0