spegel, spegel

sådär ja! hoppas ni har lika kul åt oss som vi hade!


tack söta söta ni för att vi fick följa med! hoppas på mer äventyr! Malmö kanske?!


en undran.

vad saknar du mest?

btw

vad gör man åt tandvärk? varje gång jag sluter tänderna biter jag i mitt svullna tandkött runt min nedre visdomstand. fruktansvärt ontont!
hjälp?!

hej och hå

jag har fullt upp med roliga och avslappnande saker och skriver därför inte så mycke. och abrakadabra så är jag ledig nästan hela veckan också. känns lite konstigt eftersom jag har jobbat häcken av mig de senaste veckorna. eller nja, hela häcken mot vad jag har jobbat innan. nu känns det skönt med lite ledigt. "tyvärr" missar jag ganska många tider nästa vecka också eftersom jag och edmundo letar sista minuten till det o så varma utlandet. man kan hoppas, man kan hoppas! jag ligger faktist efter med brännan och mister med för den delen. och vi känner oss lite värda den trippen. vart det blir kanske ödet får bestämma.

som jag sa känner jag mig ganska bussy just nu. igår var jag på liseberg med eddi, emil och linda. vi vart blöta, svettiga, frusna, skräckslagna, roade, frustrerade och fattiga.  MEN, vi hade väldigt trevligt hur som hellst! (hur stavas hellst?) spegelhuset var höjdpunkten, emil såg roligast/dummast ut i varenda spegel! jag har inte så mycket att göra på f.m imorgon så då lägger jag in lite bilder.
idag var jag och bigbigsis +troll i söderköping och åt lunch och glass. glassen var inte så matchande till vädret men däremot funkade kameran och värdet bra ihop så jag kanske bjuder på ännu fler bilder, imorn. jag lovar inget, min dator tillhör nu mera historian och jobbar inte alltför snabbt.

nu tänkte jag sova och sova och sova...ganska länge.
PUSS

silf

lillebrors kompisar addar mig på msn..hahaha. kan bara finnas två anledningar. 1. dom försöker få tag på dricka eller 2. dom raggar. vet inte vilken jag ska tro på. inget av det kan ju vara hälsosamt för de små liven. hahahah men roligt är det! hahahha


i sängen innan sömnen

efter jobbet gick jag till min syster som behövde lite trollvakt ikväll. lagom till jag kom hade nene på sig pyjamas och var lika koko som vanligt. man brås på sina föräldrar har jag hört? efter lite flygande-pomme-spel var det bedtajm och tillmin stora förvåning och lycka vart jag den utvalde att natta henne. jag ser det lite som dagens vinst. (även att jag fick rätt i kockens och mitt tjafs om vad jag hade bestält och inte, räknas också in där).

nu tänkte jag sova gott för att vara ledig i tre dagar är inte alltid man är. och imorn ska vi på gokart, jag, mina bröder, eddi och hans kusiner. jag som ensam tjej tänkte att jag skulle ta hem segern!

sovtajm
PUSS

mycket roliga saker händer @ paus

här om dagen drack emy ur en kunds glas.
HAHAHAHAHAH! jag kan verkligen inte sluta skratta åt det!!


love


älskardig älskardig älskardig älskardig älskardig älskardig älskardig


snark

nu är det jag som bara vill lägga mig ner och snarka. troll går inte att dela säng med, tyvärr. inatt, sömnlös. nu, supermegatrött.

sov sött

nu tänker jag krypa ner hos mitt söta nattliga sällskap som troligtvis drömmer om vingmuttrar eller kanske väderkvarnar...



<3


snark


är dom inte söta, mina troll? sover och har gjort sen halv 9. vi arrangerade bio i min lägenhet, vilket nu har resulterat i möbler som står huller om buller, popcorn i sängen och kuddar på hög. men vad gör det...dom sover ju! vilket var mitt mål. snarkar gör dom också, funderar på att dejta soffan inatt. fast dom är ju söta snarkare och sånna kan man leva med.

@ paus vart det lugnt som satan idag och ingen av oss var på prathumör så det var en ganska tyst och jobbig dag. jag ville bara vara hemma och leka. inte tänka. leka med mina troll som är i kiss och bajs åldern. olle sprang mot mig när jag kom hem och krama mig så hårt att jag ramla, "sakat dej". tack sötnos, det värmer. imorn är jag ledig och tänker ta dom på äventyr! På kvällen ska jag även träffa mitt lilla flicktroll och bli bästa kompisar igen. jag står i, i ett, hela tiden. det är bra.

pusspusspuss<3

bilbälte

utan bilbältet kan man gå sönder, i tusen delar. utan det förlorar man en trygghet. ta vara på bilbältet!

foto a la karin


Fröken lundin och jag hade väldigt roligt igår med hennes nya objektiv och jag bara måste köpa. pengarpengarpengarpengar.

plopp

det va den telefonen....nästan som om någon gjordet med flit

pessi

nu sitter jag hos min syster. fast ingen är riktigt hemma. alla är faktiskt på Legoland. jag är här för att ta hand om tvätten min, för sån får man ju tyvärr. tog mig friheten att äta en (tre) nutellamackor och ett par jordnötsringar. har man goda saker i skåpen får man skylla sig själv om man bjudit in mig (eller om jag bjuder in mig själv). Jag har veeeerkligen inget att säga idag, ville bara "släppa ett inlägg". I morgon är jag ledig och tänker somna i poolen tills jag vaknar, för det gör man. om det spöregnar lägger jag mig nog under täcket hela dagen. nej för jag ska gå till banken och fixa så att jag ska betala mina egna räkningar och öppna ett sparkonto. uuuuuuuusch vad jag har blivit vuxen...tvättar och ska betala räkningar, snart ska jag betala för att bo någonstans också. jag har blivit värsta pessi, dags att rycka upp sig och vara lite barnslig. vet ni vad som skulle sitta bäst just nu...? en moppe! bil är överskattat.
PUSS


livet

jag tror och kommer alltid tro på ödet. att allt som sker, sker pga att något styr det. jag tror inte på någon gud eller högre makt, men jag tror vi är tittade på. Vi är som ett the sims high quality och ödet spelar. jag har alltid tänkt mig ödet som något gott men när någon dör så blir jag lite splittrad. jag tror men inte tror på att ödet hade med det att göra. jag blir som en enda stor dubbelmoral.

i natt dog en nära väns bror. han bröt nacken. jag kan inte föreställa mig hur hans familj mår nu. jag känner för dem och undrar vad han hade gjort för att tvingas lämna dem. hade han ens gjort något fel? hans brottspapper kanske var helt blanka? men ändå drogs han här ifrån. han kanske var för god för att beblandas med andras smutsiga sinnen. ödet kanske är gott ändå eller i alla fall har goda avsikter. Det handlar kanske inte om alla omkring, utan personen i fråga. jag kanske bara är trångsint som vägrar se att onska kan bestämma.

jag tänker på familjen, vännerna och alla som drabbats av sorgen. Vila i frid.

wieners

dagens @ paus

kund: vad är det där för korv?
jag: en turkisk korv, du kan få smaka.
kund: *tugga, tugga* M! ja den var god.
jag: ja, turkarna har goda korvar dom!

resten av eftermiddagen skrattade jag


workin' pigg

imorgon intar jag position i arbetets värld för sjätte dagen i rad. i'm not made for this. jag vill gå i skolan! men ett litet tack till gudarna för att jag ens har jobb.
jag bloggar inte alldeles för mycket heller, jag tänker varje dag, flera gånger om dan "det här ska jag skriva" och många gånger kommer jag även på en passande rubrik. men när jag kommer hem har jag annat att tänka på. som att till exempel äta. nu är jag hungrig som en gris men för trött för att lunka ner i sommarstugan (som är vår matplats i nuläget) för att steka ägg eller värma lite rester. jag är helt enkelt inte gjord för att jobba. tyvärr. tror jag köper mig en triss imorn. jag behöver även en ny dator, hitta min photoshopskiva (eftersom min dator vägrar öppna programmet)(det är därför inga bilder kommer upp på allt kul jag gör hela tiden(ironi)). eller nja, jag gör ganska roliga saker så fort jag får luckor. Så ni kan vänta er bilder från bland annat balen, studenten, mys, baddagar, midsommar och en väldigt trevlig 20års fest jag va på i lördags. DEN TACKAR VI FÖR! så det är bara att lusläsa dag ut och dag in flera gånger om dagen så kanske ni plötsligt får se lite bilder.
nu är det pyssel och planer som väntar...för det är någon som fyller år imorgon. hi hi.

Hard work work...not!

Skulle jobba idag men det vart inte så. Ganska skönt, min rygg skriker efter högre makter. Oj så ont jag har. Igår tjöt jag för att jag trodde att jag aldrig mer skulle kunna leka med mina troll. Men det var ju överdrivet, förstås. Det är säkert bara någon supermegabad sträckning.

nu nös jag över hela tangentbordet, fräsht! pollenhatare

RSS 2.0