night

jag var på Dolphinsmatchen och såg dom vinna. härlig känsla, vinsten. önskar att jag var på plan. det var länge sen. men om dom håller i så kanske jag kommer och kollar varje gång.
nu däremot ska jag raka mina ben...skulle ni se dom skulle ni troligtvis avbryta all form av kontakt som ni har med mig. ni skulle nog till och med sluta läsa bloggen. mamma kalla mig nyss apa, dock med ironi i rösten, men tack! gud, varför ?

PUSS


inringd

nu jumpar jag upp på cykeln - sviker karin och aja för att jobba - livet är hårt - jag tar ikapp - det har jag alltid gjort

LOVE F

kärlek

jag vill bara säga några ord. JAG ÄLSKAR MINA TROLL!


ni är det bästa jag har ungar! ni betyder allt och lite till. det förstår ni säkert inte nu men det är något som kommer finnas föralltid! moster är stolt och kommer alltid, forever and always försöka vara er bästa moster frida!
PS. klutten i tessans mage. jag älskar dig också! DS


kan inte sitta still

NU DRAAAAR VI UT PÅ NYA ÄVENTYR

PUSS

hahah guuuuuuuud

Jag: aja jag vill göra nått crazy!!!
Aja: JA! vi åker till citygross och äter korv!!
Jag: AJA?!?
Aja: men seriöst, dom har faktiskt ganska...ganska billiga korvar där!

HUR KUL HAR VI?!

jag älskar att vakna såhär


vuxen

stopp. jag vill inte mer. vill inte bli äldre. vill inte känna allt ansvar. vill inte tänka på hur framtiden ska se ut. vill inte bestämma mig. vill inte betala egna räkningar. vill inte flytta hemifrån. vill inte jobba. vill inte känna att allt går utför. vil inte göra folk besvikna. vill inte stressa. vill inte växa upp. vill inte bli vuxen.

så enkelt äre!

bangbang


helvete

(förlåt morfar, om du inte börjat läsa så bör du nog inte läsa mer. för jag lovar, det kommer mer av svordommar i detta inlägg - dålig dag)


imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen, vilket jag av dagen att läsa inte skulle gjort heller. jobbet var ändå ganska lugnt. disa och sara kom och skratta åt skorna...så jag gick in och bytte. jag börjar inse att det kanske inte är så okej med sköna skor som jag trodde. fan. påväg från jobbet till bilen blåste det och det satt en lapp på min ruta. "det är ett löv,det är ett löv,det är ett löv" tänkte jag när jag såg den där jävla p-bötern på 800 jävla kronor pga parkering för nära korsning. jävlahelvetebajsapagrisnyllearsel. VEM kom på p-böter? den ska jag döda!! vem vill ens bli en lapp-lisa?! kan bara vara gamla bitterfittor som inte har några vänner, spelar fia med knuff morgon-middag-kväll och inte fått ut tillräckligt av sin ilska på låtsaskompisen den spelat emot. idioter!! INGEN tycker om er!

god jävla natt


hjärta


once - always

@ paus

denhär veckan kommer bli pest. jobbjobbjobb! + jobbjobb. jag kommer inte kunna tänka på annat än att sova och jobba. men de ger pengar, och det behövs!
önskar att jag kunde säga att jag verkligen älskade mitt jobb. att jag inte gjorde det för pengarna, men jag säger det rakt ut. jag älskar inte mitt jobb. det har sitt pissgöra och man tröttnar. men jag vill inte säga att det är förjävligt, för jag tycker ibland det är rätt kul att lalla runt i lindas fula fula skor och vara trevlig. för det är jag! (förutsatt att kunden är trevlig mot mig) och det är kanske det enda jag tillför paus, men det är värt! annars så har jag mest sönder tallrikar och räknar fel. påtal om de fula skorna, jag har tänkt på en annan sak också. det måste vara väldigt många människor som äter på paus och som går förbi paus som ser mig i dessa fula babyrosa ballerinafoppa (som jag även har strumpor i, enbart för att förhindra skoskav. inte pga snyggrisk!!) och tänker "vad fan har hon på sig?" "tycker hon att hon är snygg i det där?!". på så sätt gör ju jag lite smygreklam för paus, om det pratas om puckobruden med strumpor i ett par rosa ballerinafoppa och stuprörsjeans. till alla er som tänkt tankarna "tycker hon att hon är snygg i det där?!" eller "vad tänker hon med?!". NEJ, jag tycker inte det är snyggt men det är skönt! och det är det enda jag tänker på. jag tänker "faaaaaan" varje gång chefen ber mig torka borden eller diskaren ber mig hämta en vagn, för jag vet att jag måste visa upp mina rosa skönheter. lika pinsamt varje gång. men jag tänker inte sluta användarom, för då slutar mina fötter fungera. så tråkigt för er modetokar att jag kommer krascha era trenddektektorer och modekontor. gilla läget!

sov sött
PUSS

stor säng <3

hemma. GBG var riktigt riktigt riktigt RIKTIGT kul!
att lägga sig ska bli kul också, inte lika, men det duger. aa.

sooooov gött!!
PUSS


GBG

imorn ska jag upp tidigt, huuur ska de gå! jävla snooz (bästa snooz!!!) jag ska först till frissan, sen till banken...eller jag skiter i banken. sen raka vägen mot göteborg. partytorsdag och shoppingfredag och bäst av allt!!! HÅKANFREDAG!!!! YEAH!

puss puss och puss!

jobb

vad är det för härliga mornar jag skämms bort med? vaknar av att solen lyser mig i ögonen. andra kanske tänker "fan" och vänder sig om för att somna om, men jag gillar det och somnar om! yepp...jag tog liite sovmorgon. vilket betyder att jag har liite bråttom. men bara liite.

nu: KAFFE
PUSS

fox

jag har varit med om den läskigaste grejen. jag fikade och planerade inför gbg. klockan vart nio och solen lyste verkligen inte när jag skulle cykla hem. med mentalt stöd från aja lyckas jag ta mig förbi den långa svarta backen till mig, trots att jag skrämde upp mig själv med att "i am ledgend-psyko-människor" skulle hoppa fram framför mig i mörkret och göra något läskigt på mig. det betydde att jag bara hade 18 lycktstolpar kvar tills jag var hemma i min trygghet. men efter ca 7 stolpar springer en stor, yvig, blodtörstig räv upp ur diket, rakt emot mig. ja, jag överdriver. men det känns sjukt töntigt att söga att jag tjöt för att en liten, spinkig räv sprang emot mig. men jag lovar den ville äta mig! men när jag skrek och sprattla med benet mot den satte den sig ner och kolla på mig. jag såg hur den tänkte "vad fan håller idioten på med?!". jag cyklade hem som en dåre och kollade bakåt hela tiden, trodde den skulle springa efter......så kul var jag!!


halv

jag gick verkligen upp halv 12 idag. det är fan för sent. jag missade halva dagen som faktiskt var ganska fullspeckad. får ta det på torsdag - min nästa lediga dag. då händer det också lite med mitt hår, inte mycket troligtvis, bara lite uppfräshning till bröllopsmässan. smyglängtar lite faktist. lilltjejen maja som jag gick med förra året längtar efter att träffa mig och gå med mig igen fick jag veta igår. jag kan inte längta mindre efter sötanosen! annars kanskekanskekanske vi släpper ett göteborgbesök torsdag-fredag och ballar lite till håkan på liseberg. guuud vad jag vill! men först måste jag vinna på triss eller hitta pengar på gatan. frågan är vad som är lönsammast?
skrev precis klart en presentation till folkbladet också. så på fredag slår ni upp ungdomssidorna folk! där finns jag och mitt nya crew!!

puss och ledsen att jag suger på att uppdatera

played you like a toy


Ciara - Like A Boy

suck

vad i helvete händer?!

läget

min lägenhet är nästan fit for fight, färdig, klar, superfin. liite smågrejer...ganska många men är på g. var med jos på ikea och samla lite saker och inspiration idag. mest inspiration.
varit på folkbladet också, träffat ungdomsredaktionen. vi kommer få det kul, askul!skönt gäng! jag längtar och inväntar min efterlängtade brainstorm. mina idéer har fastnat eftersom bron mellan mina två hjärnhalvor uppenbarligen gått sönder.

jag har fått smak för att vara ledig och har absolut ingen lust att gå till jobbet imorn. ingen lust....ingen. vill fixa, umgås och tänka ut min framtid. gå in i framtiden, inte gå i mina (som egentligen är lindas) fula grisrosa foppa och servera sallad. trött påt.

nu säger mary och jag god natt!
puss

jag

ja ja ja under mitt paraply ply ply


my love

soft sniCkare vi har! går och visslar timberlakes my love nere i hallen!

kanske kör han hela grejen, när ingen tittar

god god god morgon

uppe så tidigt dom 7.20 för att powerwalka med sara. tror jag sinka henne lite när jag saktade ner i smyg. filåt! 6km gick vi på 45 min i vilket fall. lite bättre än mina 1.5km som jag annars brukar springa igenom på 5 min...gav nog lite mera. tack säär!

igår hann jag verkligen inte igenom min saftiga to-do lista så idag fortsätter jag väl på den. ska göra lite mys här till i eftermiddag (om jag hinner) för då kommer det ett litet besök. ajbaj svensson kommer och vi ska se på film och idol bestämde jag lite odemokratiskt. män som hatar kvinnor vart det tydligen. riktigt bra har jag hört? ingen man njuter av har jag också hört.
idol skadar ju inte heller, lite falska toner och fula idioter. jag känner hur bra det kommer bli, hur mycket jag kommer skratta!

PUSSPUSS


plugg

maria fick mig att läsa om kameror och objektiv. jag vart helt uppslukad och tog fram min gamla fotobok från skolan och började plugga. skrev ner det viktiga och fortsatte läsa. jag saknar skolan och allt som hade med det att göra. damn, det gör jag verkligen.

MMM...


vissa vill ha 2, 4 eller 5. 24 duger åt mig. mmm...marabou<3

the list


jag gör också listor. det är inte alltid jag följer dom men idag tänkte jag ge't ett försök. hade velat åka till IKEA också...det får jag väl göra nästa lediga dag! idag är fullspeckad, vilket är bra. hade jordens jävligast HD-dröm inatt som bara inte får klistra sig fast. du vet en sån man har ångest av när man vaknar. och nu snackar jag ingen mini-fjutte-ångest. det är ånges a la biggie. fan! jag som brukar skratta åt mina störda drömmar. bortbortbort äckliga!

beslut

något som ofta hindrar mig är min beslutsamhet. inte nog med att jag har världens beslutsångest i allt och mer, så har jag inga raketer fastbundna på ryggen. inget som för mig framåt, vidare. jag har mycket på gång i mitt huvud, massa projekt, tankar, konversationer. nu låter jag som ett pucko som diskuterar saker med mig själv. men då kanske jag är det, för jag gört. det är viktigt för att jag ska komma fram till vad jag tycker är rätt och fel. det kanske är en vardaglig rutin för alla men just när man gört så känns det som att det är bara jag. men många gånger kommer jag inte fram till något, mina två hjärnhalvor leker med mig. helt plötsligt i en jävligt viktig diskussion mellan mina halvor kan jag börja nynna på "ABC du e mina tankar", typ. och det, det kan göra mig så sur. jag försöker sammarbeta men inte dom. därav min sugande beslutsamhet. det finns många fina projekt som tejpas upp på att-göra-listan där inne. typ som

  • sticka världens största halsduk till sara för att hon jämt är sjuk
  • köpa take away hallonpaj på kuriosa och köra hem dom till klara för att vi aldrig lyckas tajma
  • ta med maria på något askul så att hon släpper loss lite
  • vinna ett par miljoner på triss och ge lite till mam o pap till renoveringen av huset
  • hjälpa mina systrar genom att ha alla barn samtidigt
  • lära mig spanska
  • göra lägenheten supermysig
  • tagga jos till äventyr
  • ge aja ett sånt jävla självförtroende att hon skulle kunna spöa upp hela milano, paris, NY och allt vad det nu är
  • sluta skjuta upp saker

...osv osv osv.
men jag tar inte tag i dom. damn, ska jag börja någon stans så är det väl hos beslutsamheten. jag ska ta tag i mitt liv. jag börjar nu. eller, imorn. nej, nu. 


sweet dreams


så var dom här igen, mina trollungar. vi har haft bio at frida´s och myst. tar upp min säng gör dom också... hm! men vem kan sura åt sötbollarna i lika pyjamasar. inte jag i alla fall. nu ska jag pussa dom god natt och lägga mig på soffan. det finns liksom inget att välja på, typ.

god natt och puss

happy birthday


ja, det är min syster. ja, hon är ursnygg. ja, hon är lika vacker på insidan som utanpå. nej, hon är inte singel. ja, hon är en milf. JA!! hon är 29!!!!?! pretty nice huu?!

lav ya sis

god god god natt natt natt


what about the lugg...? maybe.

plommon

jag pallade värdens godaste plommon hos grannen. det är faktiskt helt okej, tror inte ens han vet att han har dom! men mitt i allt njutande svalde jag kärnan...undra hur det kommer kännas att få ut den....?
aj......

PUSS!

"jag vet vad du gjorde förra sommaren"

damdamdamdaaaam damdamdamdaaam


tillräckligt snygg för akleja?


nå sis, duger det? det kostade mig två timmars sömn! bara så du vet!!
(1 och en halv, jag snooza)

RSS 2.0