MORFARN PÅ LANDET

Ska åka en sväng till min morfar. Har inte vart där på hela sommaren och det skäms jag så in i norden för. Tar med mig hunden också, hon älskar att vara hos morfar, hon älskar morfar! Jag med!

Det är ändå inget bloggväder ju.

PUSS

GUYS???????

Jag hade ju mer att påpeka om H&M katalogen kom jag på! Vart är deras hunkar till modeller???? Det brukar väl vara det största nöjet med att bläddra? Seriöst så kollar man ju nästan inte på kläderna och bläddrar dirr fram ett par sidor...Nej jag är fruktansvärt besviken! De ser ut som jesus eller pluttar! Skäms H&M!


ÅTERVINNING


Ikväll har jag bläddrat igenom H&M katalogen. Mindre imopnerad om jag ska vara ärlig. Varenda brud kommer vara klädd i jeans från topp till tå i höst. Inget emot jeans, jag tycker om jeans! Snyggt som fan. Men resten var inte ens lite okej. Ni killar måste tycka att det är fruktansvärt tråkigt när vi tjejer slänger på oss en billion tröjor till hösten. Själva är ni så fina i stickade stora tröjor! Skorna var dock nice! La ögonen på de ögongodisarna till vänster ovan. Men när jag sitter där och dreglar slår det mig att jag har ju ett par gamla Vagabond kängor sen typ fyra säsonger tillbaka. Letade upp, putsade upp och polerade. Swisch och där sparade jag 299 kronor och glider runt i läder istället för imitation. Resultatet till höger. Så länge man har en schyst skokräm och en bra skoborste så är allt möjligt.

"LUFTEN ÄR FRI"

Tänker så mycket på vad jag vill skriva här, vad jag vill dela med mig av. Det handlar ibland om ett seriöst problem eller dilema jag vart med om under dagen eller den finska tanten som går förbi butiken sjuttioelva gånger om dagen, varje dag och pratar med sig själv. Det är seriösa och oseriösa saker som rör och berör mig. Som här om dagen när jag startade en konversation på spanska med ett par som kom in i butiken. Det gjorde mig till en tjej som tog ett litet steg mot ett mål. Och en ganska stolt tjej som överraskade sig själv! Eller så skulle det kunna handla om filmen jag såg ikväll, The bucket list. Berörd, bestämd och en gnutta svullen i ögonen. Men ganska ofta är det ju så att det handlar om mig. Typ alltid. Därför blir jag alltid tom på ord när jag har den vita ytan som ska fyllas med ord framför mig. Lite oförmögen att skriva om mig själv om det verkligen inte är intressant. Tänker alltså alldeles för mycket på er! På hur ni spenderar Er tid. Jag är ingen outfit tjej som ni kan inspireras av, allätare i musikväg och för lite dötid att skriva långa texter fulla med ord som ni har nytta av. Inte heller visar jag er bilder från "årets galnaste fest". Ni vet allt det där smaskiga.
Jag är en ganska vanlig tjej som ändå är ganska ovanlig. Skrattar alltid åt mig själv, dansar med dammsugaren (när jag väl dammsuger), slarvar bort saker (ofta viktiga saker), jag bakar när jag är glad...eller arg, älskar regniga nätter, önskar min familj all lycka, försöker dansa "coolt" framför spegeln när jag är själv, sveper en öl snabbare än en och en annan kille, försöker alltid infinna mig i en film - på gott och ont. Jag är ganska mycket och lite till - som vissa andra. Men jag gillar att vara som bara vissa andra...varför vara en i mängden när man kan vara mer än så?
Tänkte försöka hålla er, som är intresserade, uppdaterade med massa smaskigt. Tänkte försöka mig på en ny stil. Lite roligare och lite bättre och smaskigare. Notera försöka! Don't be to harsh.

Med vänliga hälsningar, kramar och några väl valda pussar
/Frida


REAREAREA REAGERA!

Om ni inte kommer till Vagabond idag alltså....OJ vad ni missar!!! Vi har upp till 50 % på tjej och upp till 40% på kille!! Det är osmart att missa! Välkomna!


AJA SVENSSON?


Bild: Kenzas

Förnekat om du vågar.....

LOVE IS MOONLIGHT IN THE DARKNESS

Hemma, trött, mätt, belåten.

Full rulle på jobbet idag. Helt slut när jag kom hem. Nu ska det skyltas om och ändras för snart är det höst! Jag viiill inte!!!! Sommaren kan stanna länge i år! Dock kommer vi ju få in så sjukt mycket snygga skor på Vagabond så jag längtar på sätt och vis! Och innan hösten får plats måste sommaren ut - rearearea. Vi har massa rea så kom och fynda för bövulen! :)
Det enda negativa med att jobba är tiden jag "förlorar". Tid som jag skulle umgåtts med mina kära - min familj. Jag bor en våning över mamma och pappa plus bröder men träffar dom alldeles för sällan för att bara vara med varandra. Prata om dagen, framtiden och förut. Mina systrar bor på olika sidor av stan och vi pratar bara på telefon. Om de inte kommer ut till Karstorp, vill säga. Mina syskonbarn, mina änglar. Hatar när jag inte är tillräcklig för dom! Det är allra, allra värst. Saknar dom jämt. Nä, nu sitter jag och bölar. Dags att sova tror jag.
Det är en ny dag imorn och visst ska vi göra den till något speciellt!

PUSS

VARDAG

Gissa vad jag ska göra idag...jobba! Inte lika tråkigt som det låter. Det är faktiskt kul att stå där på Vagabond trots att man kanske får knyta samma sko 15 gånger för att ha något att göra emellanåt. Pluss att idag får vi MASSA nya varor. Det kan vara roligast! :) Så kom och kika någon gåpng efter 12 sådär, då ska det nog vara uppe.

PUSS

I WROTE U A PINK NOTE

Jättelång dag. Jag var riktigt tidig till jobbet för att öppna i min egen takt. Kvart i tolv stod jag och väntade på att få öppna. Det skulle mina syskon sett! För idag var jag minsann ingen tidsoptimist! Göken börjar gola med sin saxofon prick 12 vilket ganska snart resulterar till en kronisk huvudvärk som gick över när han, 15.50, packar ihop och går hem. Jag som planerat att gå förbi och lägga en liten rosa lapp, med väl utvalda och smått irriterade ord, i hans saxofonfodral. Jag fick riva den rosa lappen. Packade ihop och stängde för dagen. Jag tog mig hem för att sitta på en stol i några välanvända timmar, tröttnade och hälsade på Lina och Axel istället. Man kan säga att vi överbelastade våra hjärnor med lama skämt...
Dagen är fulländad. Ska bara ta mitt täcke ner till mamma och pappa, ta upp lagom mycke plats i soffan, sappa fram en film och tacka för mig. Längtar tills imorn!

THE GUY NEXT DOOR

Det står en kille som spelar saxofon utanför Lindens köpcentrum vid vår ingång. Han står där ibland och gör oljud ifrån sig i form av något han kallar musik. Alltid iklädd samma rutiga skjorta, samma beiga shorts och de där röda skorna som i och för sig skulle kunna vara Vagabond. Om han duger till att titta på i alla fall? Nja, smaksak. Han är väll en medelmåtta som alla oss andra. En sak hade varit om han spelade bra. Då kunde han kanske vart charmig men nu får han mig att vilja slita av mig håret. Antar att han kommer stå där ett tag också..
Med andra ord, kom till Vagabond och titta till mig! Alldeles för lite rörelse på stan idag!

VAGABOND


Visste ni att vagabond betyder resande, bohemisk, inte bunden...

JAG VEEEEEEEEEEET

"Tråkigt att läsa, skriver aldrig nått."

Men seriöst...vill ni läsa om att jag har stått på Vagabond hela dagen och sålt skor? Were is fun in that? Och ja, eftersom jag står där dag ut och dag in så borde jag komma på något kul och skriva. Ja, det händer men jag hinner glömma det innan jag kommit hem. För när man jobbar såhär, när jag jobbar såhär mycket, så försvinner stor del av min hjärnkapacitet. Det är ganska slött arbete inuti mitt huvud som får mig att glömma och se ut som en törstig surfinia. Typ. Så idag köpte jag en viktig sak. En kalender. Nu kommer jag inte glömma! Och för att bota den törstiga surfinia looken finns bara ett botemedel - ledighet. Vilket jag har nu i tre dagar och ska njuta av till fullo!

YNGRE

När jag var liten så hade jag, som alla andra små flickor, en kompisbok. Ikväll hittade jag den och jag tänker dra några fina citat som jag bara älskar.

Sofie Maria Johansson
Bästa bok jag läst : Barbapappas nya hus

Pappa
Min idol : Frida, Mamma, Tessan, Linda, Lucas

Mamma
Det bästa jag vet : Mitt hem

Tessan
Det bästa jag vet : Resa och Pojkar
Min idol: Hansom

Linda
Jag spelar : Tipsbingo!!
Övrigt : "Jag tycker du ska lära dig att vara snabb, du är en sån slöfock på mornarna. Annars är du snäll! (ibland)"

Frida (man skrev alltid i sin egen kompisbok!)
Det bästa jag vet : vara hos mormor
Min idol : Robyn och Nordman

George
Detta vill jag bli : föda upp katter

 Jag älskar att jag sparar på allt! 
 

RSS 2.0