not ok?

Nu har jag gott för långt. Kollar på en mexikansk serie på TV7. Det är inte okej. Inte någonstans. Men jag gillar liksom ljuden, stämningen. Trots att det är fejk så är det okej. Roande.
inte ok.

Om Sverige hade turkost vatten och vit sand


så skulle vi troligtvis ha massa sol också.

jetlag

Trött fast inte trött. Hungrig fast inte hungrig. Varm fast inte varm. Tjock fast inte tjock. Kissnödig fast inte kissnödig. Taggad fast inte taggad. Glad fast inte glad.

Det här med jetlag fuckar hela mig....frida fast inte frida.


sova

det är jobbigt att sova när man egentligen ska vara vaken...mina gigantiska påsar under ögonen förklarar hur trött jag är. Men är man hemma så är man, bara att ta tjuren i hornen och leva me't. Det är tur att jag har en lillebror som ger mig frukost på sängen och en uppiggande smootie såhär på morronkvisten. Han blandar för fullt nere i köket. Kanske ska springa ner och se om jag kan få en skvätt till!
Eller så kanske jag ska skynda att göra iordning mig eftersom jag ska träffa aja om 40 minuter. .....eller båda.

PUSS

hemma. home. estoy en la casa.

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffruktansvärt väder ni har här i Sverige. Trodde ni jobbat ihop ett superteam som skulle kirra snöproblemet!? Nene. Nu är jag i vart fall hemma och på många sätt känns det bra! Har saknat så många! Och min syster har gjort det så fint i min lägenhet! Tusen tack. På bordet låg också en alla hjärtans dag-present från mina två pojktroll. Tacktacktack. Moster vart sååå glad! Sen har jag fått en inneboende, min katt. Hon fryser så mycket att hon odlat rikligt med päls. Nu är det så att hon är en norsk skogskat så hon ser ut som en söt vandrande hårboll.
Men.....livet här går inte att jämföra med det jag levt den närmaste månaden. Underbara människor överallt, natur som inte går att beskriva och kultur som jag lärde mig att förstå. Och det kanske viktigaste, värmen, solen. Finns inget som kan få mig att må så bra som det.
Längtar till nästa resa!

Btw. Nu är det såhär att jag såg att senaste dagboken jag la ut handlade om den 13 februari. Är det någon som är intresserad av att läsa resten (ca 10 dagar till)eller ska jag strunta i't? Det är ju en liten process men om ni hemskt gärna vill så kirrar jag biffen!
SÅ?!

PUSS

Hej då

Om mindre än tjugofyra timmar sitter jag på planet hem till Sverige

Solen lyser som aldrig förr i PV. Vi gillar läget, softar, njuter, badar, spelar kort, fotar, längtar inte hem. Alldeles strax ska vi till casa de isabell och äta hejdåmat. Hela dagen känns så hejdå...och det suger ganska mycket.

Back in PV

Jag är hemskt ledsen att jag inte uppdaterat för er tappra själar som flitigt går in för att se hur vi har det, om vi lever etc. Vi har de senaste dagarna spenderat vår semester på underbara Isla Mujeres. GAAAAD vad jag inte ville lämna det stället! Det är sån jobbig känsla att känna att man är tvungen. Vi bodde på ett hostel som heter Pucna (we'll be back!!!!!!). Härliga människor, en hel del skandinavier, häng i strandbaren varje kväll, volleybollturneringar, god mat, HELT UNDERBART!! Fattar inte att jag lämnade stället, fattar inte att jag lämnar Mexico om 2 dagar. Fattar inte hur jag kan välja snön framfor solen. Fattar hur deprimerad jag kommer bli.
De senaste dagarna har vi glassat omkring i en golfbil (gotta get me one of thoose). Vi hyrde i 24 timmar, kostnad:750 peso delat på fyra. En kille från Argentina som sov i vårt rum bjöd in sig själv. Tur för honom att han var shysst.
Vi såg när NASA dumpade skräp i himlen och vi såg massa sand. Jag är så jävla trött på att sanden följer med vart man än går. Man badar - blir sandig, man spelar volleyboll - blir sandig, man sitter och äter - blir sandig. Värst av allt : man duschar och är fortfarande sandig. Lagom jobbigt och det är väl kanske det enda jag inte kommer sakna från Mexico.
Nu sitter vi ännu en gång på altanen i Puerto Vallarta en sen kväll. Det är ovanligt tyst och må hända att dom hatt ihjäl den förbannade tuppen som golar 24/7. För inga tuppar gal nu (pepparpeppar). Saknar redan Isla Mujeres! Självklart har jag skrivit dagbok och tagit bilder som jag ska lägga in här. Men inte nu. Nu ska jag äta lite lasagne och fälla några tårar för jag vill faktiskt inte komma hem med skinjacka och tights...det är det varmaste jag har.
buhu

någon som vill till isla mujeres i typ september?!
jag är villig!

MEXICO LOVE

äventyr pa canopyn


Yelapa

Party outfits (hahaha)


mit ragg, tobbe

Our sweet life at gran caribe real


till mina trollisar!


och jag hoppas pa den storsta bamsekramen nagonsin nar jag kommer hem!

BILDBOMB

Cancun



Tulum

mer kommer. men nu orkar vi fan inte ladda upp mer. vi har suttit har i 1 timma och 36 minuter. hall tillgodo!


tulum.

Jag veeeeeeeeeeet att ni vill ha bilder hellre an text! Sa jag ska gora en insatts senare idag! Nu ar vi i tulum iaf. soft stalle! har traffat nagra stockholmare och gbgare som vi ska pa utflykt med sen, tror jag. solen gommer sig, skit! ska pussa lite pa armbandet och le mot solguden! NU: aventyr.
PUSS

alla <3 dag hälsning fran cancun

Vi stannar har i cancun till pa mandag! Tror nog jag hinner flika in med lite dagbok imorn. Tanker pa min bästaste familj imorn pa alla hjärtans dag! Jag älskar er!!!!


resedagbok 13 februari



resedagbok 12 februari




Caribbien

Nu är klockan 23 här. Dags att lägga sig! Vi har packat ihop oss för att imorgon ta oss till paradiset - Caribbien. Jag kan inte sluta längta. God natt

cheeky monkey

Hos vår favoritapa cheeky monkey.

resedagbok 6 februari





resedagbok 5 februari



vad hände?


resedagbok 4 februari


eres latina?

Sitter här i mörkret, mitt ibland ljudet av syrssor och ödlor. Ganska mysigt. Tjejerna har gått till sängs men jag kände inte att jag var riktigt lika trött som dom. imorn har vi varit här i exakt två veckor. Känns som mer. Samtidigt som tiden bara flyter på så har vi enligt mitt huvud varit här i en månad redan. Jag älskar det här! Jag älskar mexico! Trevliga människor vart man än går, alla slappnar av här, tar en för en trevlig prick. Vi pratade om alla bitchar hemma i Sverige förut. OH, vad jag inte saknar dom. Alla som tror att dom är bättre än alla andra och bara bryr sig om vad som gör dom nytta. Alla dom som kollar snett innan dom ens hälsat och vet vem man är. Jag saknar verkligen inte dom! Jag kan inte säga att jag är en sån. Dock är jag mycke mera avspänd och trevligare här och älskar varenda människa som bara säger hej (ja, alla som verkar mindre trevliga också), folk här gör det av uppfostran. Artighet. Idag, ett exempel. Vi sitter och äter på en av PV:s mysigaste ställen på Malicon och en amerikansk man vänder sig om och frågar oss vart vi är ifrån. Han var en hockeytok och sken som en sol när vi sa Sverige. Trotts att vi inte är hockeytokar fortsätter han och hans fru pladdra på om allt möjligt. Sen kommer alla glada servitörer och servitriser, frågar om allt är bra och stannar gärna för att prata. Men, jag är inte dum. Vi är tre unga, söta tjejer by our one i ett land som snackas massa skit om. Vi är uppfostrade att inte prata med vem som hellst, inte lita på någon och alltid vara beredd att springa/ringa/skrika om någon/t verkar konstigt. Det är bra...men ganska tråkigt. Troligtvis kan vi lita på fler än vi tror och mest troligt prata med många fler än vad vi gör. Det känns bra att vara på den säkra sidan. Ibland önskar man bara att det fanns ett mellanting. Att dom som inte var OK hade NOT OK tatuerat i pannan. Det skulle göra saker och ting lite mer komfortabelt för en svensk tjej med oskyldiga blåa ögon. Så idag tog jag saken i egna händer. Köpte ett par bruna linser. Första kommentaren jag fick : är du latina? Kändes på ett sätt att jag uppnått ett visst mål. Blend in. MEXICO LOVE

resedagbok 4 februari


resedagbok 3 februari


SAN BLAS

nu är vi i san blas, ligger typ 2 timmar utanför puerto vallarta. ska ge er bättre update när vi är lite mer hemma här, typ imorn! Men nu ska vi aka tillbaka till var träkojja pa stranden och sova gott. imorn väntar surfing!!!YEAH BABY, YEAH!


ps. tänker pa er hemma. era kalla stackare. önskar jag kunde skicka lite värme och finkornig sand till er!!

resedagbok 31 januari



sista vart fel hall jag vet!! ni far hel enkelt ställa datan pa högkant!!

guadlajara

halla!!! vi sitter nu pa ett kasst internetcafe som suger. det gar inte att ringa eller ladda in foton so ni for holla er! hoppas allt ar bra i Sverige. Och mamma, jag har last om massakern och det var langt ifran oss! no need to worry!

nu vet ni att jg lever och nar jag hittar en schysst dator ska ni fa lite bilder och dagbok! pusspusspuss


resedagbok 30 januari


resedagbok 30 januari


RSS 2.0