Gnällspik, jag?!

Oh yes, I'm afraid so. Jag ska bara komma igång med lite, känna att det är okey, sen ska jag inte klaga ett dugg. men nu....fan vad ont i huvudet jag har! första träningen dödade mig! Jag har ONT och jag tycker synd om mig själv, igen. 

god natt

ooh la la la.

Jag önskar verkligen att jag kunde sjunga! Hur mysigt skulle det inte kännas att sätta sig med en gitarr och sjunga, sjunga fint, typ i en park en sommarkväll! Sätta sig vart som hellst och seriöst sjunga så bra att andra tänker - OJ, WOW?!  Dom gånger man är så glad så man inte kan vara still - höja den extasen genom att sjunga ut det. Eller läka sina sår med lite "jag-tycker-så-jättesynd-om-mig-själv-klink" på ett piano. Rösten skulle göra hela jobbet. Och nu snackar jag inte den rösten som en mormor är stolt över, I meen for real!!  
Men jag håller mig till min oseriösa stämma. Den som jag själv skrattar åt när jag sjunger ensam framför spegeln. Det är nog bäst så, för min och troligtvis eran säkerhet!  

PUSS

Home sweet home

Kort och gott.

  • Jag har spenderat den senaste veckan i ett paradis med allt serverat på silverfat.
  • Jag har ändrat uppfattning om turkar, både till deras sätt och utseende.
  • Jag har fått min bränna.
  •  Jag har "turkbadat", kan inte riktigt svara på om det var en hit eller inte. Beror nog på om man tycker om massage eller turk-massage....så att säga.
  • Jag har fuskat med mina tidiga morgon-springturer längs stranden.
  • Jag har inte blivit lurad (as far as i know)
  • Jag har saknat mina vänner.
  • Jag har jagat barn
  • Jag har badat
  • Jag har drömt sjukt seriösa drömmar. Drömmar med riktigt djupa samtal och händelser så verkliga att jag inte kunde skilja dom från verkligheten.

Jag gilla läget. Men GUD vad underbart att vara hemma.
Det första jag gjorde - kolla kylen. Allt va lugnt, såg bra ut.
Sov gott. Ja, tack.


I'm leavin'

Till Turkey inatt.
Jag är verkligen sämst på att packa!




I'm yours ♥

Min hallonpaj

Du har fan inte förändrats ett dugg! Och jag måste säga hur mycket det glädjer mig. Var nästan rädd för att du skulle blivit någon jag inte längre skulle känna samma band till. Samma gamla spralliga, helgalna, roliga, coola, töntiga, underbara, bästa KLARA. But you are the same! Om inte mer. Innan du kom hem, när jag smög omkring i ditt hus och vänta, fattade jag inte vad det var med mig. jag hade seriöst damp. Jag flamsade och yra runt HELA TIDEN. Det var bättre än julafton. Och när du kom in i rummet.......SJUK KÄNSLA!!! Kan fortfarande inte fatta att du är hemma! Gud vet vad vi tagit oss till här om du stannat!
Jag bara älskar att du är hos oss igen, hos mig igen. 
Love.
 

what's in your head, zombie?

Ni vet när man älskar en person, sen kommer andra och trycker ner den personen och gör den till en hjärntvättad zombie?
Vakna, snälla!

Dagdrömmande

Vädret är konstigt, men jag gillar't. Nu skulle jag kunna tänka mig hela stället för mig själv. Utan familj, utan grannar, utan förbigående och utan den förbaskade hunden. Bara Jag. Jag och solen, ljudet av fåglarna och skvallpandet från poolen. Toppless och fötterna i vattnet. Bara, bara Jag. Känna känslan av att vara riktigt fri. Blå himmel, underbart. 
Jag är  lycklig!





PLUS ATT KLAAAAAAARA KOMMER HEM OM TRE, THREE, TRES, 3  DAGAR!! SHIIIIIIIIIT PAL!!!!!!!!!!!!!!!!
PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! PIRR! <3<3<3

I miss the rugrats, more than I thought I would


okej?

Det händer konstiga saker med min fot, I min fot. Just nu känns det som om någon äter av den....inifrån. Och kryddar med salt och peppar.  Försvinn ! 

You know I'll be there

God knows when they are all over you. Then you're out, you've hit the ground for the last time, you can't stand up and say "I'm okey".

cus' you're not.
IDIOTER


Will you count me in?

Igår åkte jag och Jos ut till Jackes land. Vi välkomnades av underbart väder, varma klippor och fågelbajs. Vi låg och njöt av solen tills resten kom och då var myset igång. Några stycken vart vi men det räckte gott o väl för att reta upp fåglarna vars revir vi inkräcktade på. Alex, Kricka och Lisa hämtade kanoten som stod för stor del av underhållningen under kvällen. Ungefär då när Alex, Eddi och Jacke ramlar i mitt ute i vattnet. Hahahah! 
Vi börja grilla och jag tar upp "flintasteken" jag köpt till mig och Eddi och börjar dela på den med plastbestick. Tillslut gav jag upp för det var en del som verkligen inte ville släppa och jag tänkte "äh, lägger på den som den är". När jag lyfter på den inser jag att den är dubbelvikt och ser inte alls ut som flinta..."Fan, är det här?"
 Jag hade inte köpt flinta...det var revbenspjäll som hade räckt nästan laget runt. Den var stor som min Olle! 
Jaja, lilla tabben, men det var gott i alla fall. Senare åkte nåra hem och nåra stanna. Den sena natten bjöd på bluffstopp och en massa skratt. Tacktack. 
                                                
                               

Och för att dagen idag inte skulle bli allt för perfekt så lossnar hela min stårtånagel på väsnter fot. inte helahela, en liiiiten bit sitter så hela min nagel vilar i denna lilla bits händer. OH GOD! Jag grät som ett barn, jag har inte gråtit såhär sens jag gjorde mig jättejätte illa som liten flicka på kanske 10 år. Och när jag fick se att nageln verkligen var lös, när jag lyfte på den och det blödde ännu mer så grät jag ännu mer, verkligen som ett barn. Jag kunde inte hjälpat och konstigt nog kändes det så bra. Det kändes som att jag var barn och det som var värre än denna smärta va att jag inte hittade skorna till min barbie, EXAKT den känslan. Och mitt i all gråt börjar jag garva och säger "oooh, vad töntig jag är" sen börjar jag gråta igen. Jag har tyckt sjukt synd om mig själv hela kvällen, patetiskt synd. Jag har gråtit när jag tänkt tanken på att någon kan råka trampa på tån och de ytliga tankarna "tänk om jag inte får en ny nagel?" 
HERREGUD! Ikväll har jag varit riktigt patetisk!
Jag behövde't!


Not-to-be-day

Det är min "att inte vara dag". Jag är ingenting förutom hemskt trött. Så trött att jag somnade mitt i tv-spelandet med min systerson och så trött att jag faktist knappt vet vad jag heter. Det slog mig som om en fågel flög in i ett fönster, BONK! Som ett uttorkad hund i öknen, min humor blir också grymt uttorkad när jag blir trött. WEEEIHU!! 

Nu ringer mormor och pratar om lavemang och förstoppade tarmar.....MMMMM!

TACK!

RSS 2.0