MAAAAAAAAAT TAAAACK

Jag inbillar mig att det luktar mat. För jag är så hungrig. Men mamma har "finbesök". Vilket i självaste verket är en bunt kvinnor som skrattar som kanadagäss och dricker vin tills de inte kan forma ord. Sånna som man konstigt nog känner att måste ställa sig in hos. För att komma till saken så väntar jag och mina bröder på resterna. Dessa damer tycks inte fatta att det är stackars barn en våning upp som svälter ihjäl. De kanske är upptagna med att dricka fint vin och skvallra om "hur full vaktmästaren var" eller "vem som faktiskt inte hälsade på någon av dem när den gick längs kanalen idag". Herre min gud jag bryr mig inte bara ni slänger upp lite mat till mig nu innan jag storknar! Trodde man vart omtänksammare med åren!
JA, jag är bitter! Blir så när hungern tar över..
men för all del, ät. Jag kan titta på. Häll gärna halva saltkaret i ögonen på mig också.
gah.

VITA UNDERBARA


Vi har fått in en ny stövel i butiken och jag är kär! Eller den har funnits i svart och blå innan men den här är ju så fin! Passar bra till den svenska sommaren. Jag kanske inte är jätteför stövlar till vardags i city men på landet är det fullt OK att leva i ett pår stövlar för mig! Dessa till en sommarklänning. En vit stövel till studenterna som kanske springer ut i åskoväder? :D

Hur som hellst den är underbar och superfin! Finns på Vagabond och på vagabond.com. Och hopefully i min ägo snart!

ETT ÅR HAR GÅTT




Bilder från för exakt ett år sedan. Lyckligaste dagen i mitt liv. Jag vill igen!!! Studenten. Men jag antar att man bara ska ta den en gång i sitt liv för att hålla kvar känslan av perfekt. För det blir perfekt oavsett om det regnar, oavsett om du missat större delen av studentveckan och hur fan man än försöker så kan inte utspringet inte kännas perfekt! Så alla fina studenter : även om ni får en pissig studentvecka med sjukdom och regn. Bry er inte! Allt kommer bli perfekt! Och fan vad jag är avundsjuk!!!!!! NJUT!

ÄLSKADE UNDERBARA MAMMA


Min mamma. Mamma Ewa. Bästa mamma Ewa! Du är värd alla liljekonvaljer i värden och varenda en av dem står för "jag älskar dig". For what it's worth - I love you mom<3

EN TID FÖR LÄNGE SEDAN


När jag gick i tvåan till feman hade jag glasögon. Sen skrotade jag dem för jag var trött på "glasögonormandet". Vet inte om jag egentligen var i behov av dem, det var nog bara så att jag var lite slow på läsningen och det var skönt att skylla på synfel. Men nu har det kommit "tillbaka". Vissa dagar ser jag skitdåligt, rent ut sagt. Så idag lånade jag min systers glasögon (utan hennes vetskap:). Det funkade bra! Min lillebror tyckte jag såg tråkig ut och någon annan sa att jag liknade en sexig lärare. Jag vet inte om någon av kommentarerna kändes jättebra. Tänkte fånga den sexiga läraren i mig på bild...det slutade i hundra blinkbilder och resten när jag utbrister i långvariga skratt. Nae...lärargrejen är nog inte mig grej. Kanske inte glasögonen heller? Har lite halvont i huvudet just nu. Det kan lika gärna vara pollen. Jag ska tänka på hela den där glasögongrejen.

Nu ska jag se på film med ajs svensson. Urmysigt!
PUSS

GIRLS NIGHT OUT


Tjejkväll på Otten ikväll!! Ni som inte kommer är tokdumma. Men det är OK. Mer vinster och goodiebags åt moi! Gud jag kan inte vänta. Är så förväntansfull!!!!!!!!!!! DISCODISCODISCO

COLORICED


Såhär syns nästan ingen skillnad. Men nu är utväxten utrotad och jag vågar se mig i spegeln. Nu ska jag åka med mat till mormor! Sen är jag grymt taggad för tjejkvällen på Otten ikväll!!! 
PUSS

MEXICO LOVE


Ni vet, man saknar så det gör ont.

COLORICE

Jag blir arg så fort jag ser mig själv och mitt hår i spegeln. Jag måste ha den groteskaste utväxten i södra Sverige. Så jag gick med bestämda steg mot mammas badrum, fiskade upp en hårfärg i samlingen av hårfärger och nu ska jag göra något radikalt, som jag egentligen inte vill. Bli mörk. Det är enda utvägen för att jag ska kunna älska mig själv och känna inre harmoni. Haha! not. Men jag måste göra något och nu! Kan hända att ett resultat vill dyka upp här så småning om! :)

NÖJD NÖJD NÖJD

Gud, nu har jag kärringhetta. Men ganska nöjd ändå över en städning utöver det vanliga. Nu åker jag med mamma och min stora lillebror för att äta glass i Söderköping. Jag har dock extremt fettigt hår, men jag är nöjd ändå! GLASS

I <3 SCONES


Jag har blivit lite hemmafruig. Jag bakar världens godaste scones minst två gånger i veckan och nu håller jag på att städa mam&paps lägenhet här under. Igår bestämde jag och Klaras mamma vilka tårtor jag skulle baka till Klaras student också. Där känner jag att jag hör lite hemma, i bakvärlden, men ändå är jag verkligen ingen hemmafru!!

IHÄRDIGA

Härligt att ni hänger kvar. Hade nästan tappat hoppet. Men jag har lite utav gått in i en bloggöken. Om ni vill kan jag lägga upp en bild varje dag på en tumbleweed som rullar förbi. För det känns lite så att gå in på min blogg.
Nu kan ni ta upp papper och penna och anteckna. Jag åker till FB och hjälper till med fredagsuppslaget! Alla som är sugna på att läsa lite om årets studentplaner har ett schema färdigt att följa!


FRUKOST MAÑANA

Just hemkommen från trädgår'n. Det var mysigt men nu längtar jag bara efter mina scones som jag ska göra till frukost. Kan det finnas något godare till frukost????

Och nu blev jag avbruten av ett dussin flugor som jag tänker tysta innan jag somnar. Sommarens enda minus. japp...där fick man flugblog på skärmen...
PUSS

EN PROMENAD TILL MINNET AV MEXICO

Ledig hela veckan. Nyss bestämde jag mig att den veckan ska gå åt till träning. Börjar närma sig bal, vårruset och allt det andra. Kanske dags att börja! :) Cyklar in till stan tror jag och tar en härlig promenad runt strömmen. Önskar min telefon var full med massa Klara/Frida musik. Det får en att flyga genom spåret.

Snart ska jag hämta ut mina undervattensbilder också från Mexicooooooooo!! Spännandeee!!!

HISTORIA OM EN CYKEL

Igår fixade pappa en tillfällig cykel åt mig, eftersom han inte "hade tid" att laga min punktering. Han fixade en killcykel. Grannens sons gamla från typ -93. Men jag är inte otacksam, trotts att jag står iförd tajt kjol och en stor väska. Hoppat upp på sadeln som ser ut som en snipig tax och lutar mig fram för att nå styret. Hade någon stått framför mig kan jag gissa att den skulle lägga sig ner på marken och dö av garv. Kände mig urlöjlig. Mina trosor syntes, jag kunde inte cykla normalt för kjolen var snävare än snävast, väskan balanserade jag på styret och håret hängde i ögonen. 500 meter senare fastnar jag i en skruv på cykeln och river upp mina strumpbyxor...
Kände att kvällen skulle bli underbar direkt. Jag var så arg och svor över mig själv och varför jag inte kunde vara liiiiite otacksam och ha stake nog att säga "nej pappa, kolla på min kjol" eller "nej pappa, jag sätter mig inte på den cykeln". Dock är jag så väluppfostrad och skulle aldrig säga något som förnedrade mina föräldrar. Så där var jag, nån dum brud med för liten kjol och trasiga strumpbyxor påväg till Trädgårn på en killcykel. Tessans damcykel stod tack och lov som avbytare i kneippen. Där har vi grejer - damcyklar. Guds gåva.
Plötsligt såg jag ut som en kvinna som gjort sig iordning för en middag på Trädgår'n med en fin vännina.
Vad har jag lärt mig? Släng alla tajta kjolar jag äger!

ALIKE...

Alltsååååååååååååååååå....det här är jag


det här är mina "look-alike's"......

Jag har suttit i en kvart och prövat med olika bilder. Än dock är det japanesare/kineser som har ett kraftigt övertag i top sex i ett look-alike test. Jag blir så frustrerad!!! SÅ frustrerad.
Hädan efter kan ni kalla mig Takashi, BoA är också okej.

I BRIST


I brist på annat - en outfit. Tema varmt!
I'm off

HEJ

Kan nog inte finnas en mänsklig själ som är sämre på att måla naglarna en mig. Till och med en giraff skulle grejat bättre. Sitter och väntar på Svensson som ska "stressstäda" innan vi åker ut till getå för att grilla lite. Håller på att dö av hunger kan jag meddela för er med papper och penna. Stirrar på mig själv i spegeln som sitter så smidigt och nästan för planerat intill datorn och känner att jag ser ut lite som en fjortis när jag ler sådär "gulligt". Allt som saknas är brunkräm på läpparna..
Kul inlägg. not. Ordbajs, eller munbajs. whatevaaaah. GUD JAG ÄR SÅ TRÖTT. bye.
Fast dan på jobbet var toppen. GUD vad jag trivs!!
bye igen.

HANGOVER HAIR

Så himla sjukt tråkigt att man är så dålig på att föra en regelbundet uppdaterad blogg då. Jag som skulle hänga högt på listan med Kenza..

Jag skulle mest bara säga tja. Har vart hos Lina på tjejkväll som var toppenmys. Hah! Jag chockade alla, inklusive mig själv, med lite grymma limbo skills ikväll. Hur ryggen överlever detta mordhot märker vi imorgon. Jag lovade min trollflicka att hon skulle få välja kläder. Lite risky men vad gör man inte för att se henne nöjd? Det vart självklart paljettröjan "för vi har ju likadana moster". Hon föreslog att jag skulle plattahåret men istället vart det en knut. Emilia den rara släppte kommentaren "nej du ser inte bakis ut, men håret..." Gracías! :)

Dags för en skönhetssömn. Funderar på att vara med i mustaschkampen, jag och syrran. Herre gud...
PUSS

SOM ETT BEGÄR

Finns det något bättre och mer avslappnande att köra så fort man vill, till hur hög musik man vill?
nej.

FÖRSTA DAGEN PÅ VAGA

Sitter och lyssnar på Aja som vislar med näsan i sömnen. Har försökt väcka henne x antal gånger men får samma svar varje gång - alltså Frida....seriöööööst jag ger dig en lavett snart. Hahah! Lika kul varje gång.
Sitter också och tänker på vad jag ska ha på mig såhär första dagen på min nya arbetsplats. Jag tittar i min garderob och önskar som vanligt att jag hade en ny garderob. Eller någon annans. Sen inser jag att jag måste tvätta också. Buhä! Sen tänker jag också "hur ska jag överleva" för jag antar (eftersom jag känner mina fötter ganska bra) att mina fötter kommer krampa minst 103, 5 gånger under mina fem arbetstimmar. Men jag är sjukt taggad!! Idag skriver jag på kontrakt och sen är jag en rensaris Vagabond. YES!!!

gästbloggande!

hellu bloggvärlden! Jag (Aja baja) bestämmde mig för att gästblogga. Men var är glöden?! en riktigt skrivtorka. har suttit med 20 min mellan rum och försökt hitta på nått att skriva om men nej. så blir det inte. istället slänger jag in några av de groteska bilder jag har. En oskriven regel lyder väll att man lägger ej ut fula bilder på nära vänner och eftersom frida sitter brevid mig och kollar på en youtube video om ett päron och en bajskorv så vågar jag nog inte trotsa henne.



ae.. as tråkigt inlägg blev inte ens några bilder bara en riktigt gammal..

kiss with a fist! /Aja



GÖKBOET

Jahopp, här hamnade jag. Ser just nu ut som en uteliggare med trasiga kläder och med ett gökbo på huvudet. Men det är ju "inne" så vem bryr sig. Typ jag. Jag som hade en bra hårdag innan idag när jag absolut inte gjorde något. När jag gick hemma och sura för att jag inte gjorde något. Underbart och spännande det där med hår... tycker vi inte?

By the way, för er som vill få fler läsare, men som varken skriver om mode, lägger upp dagens outfit eller ni som bara skriver om vardagliga tråkiga saker (som undertecknad) och kommentarer så kan jag ju hälsa att det är mycket smidigt att droppa en kommentar hos modegrabben, oj vilken kille. Simsallabim så hade jag en hel bunt med främlingar som tyckte synd om mig för mitt tandläkarbesök. Sen var det många trevliga människor som undrade hur min dag hade varit. Gud, så smickrande! Haha, ta mig inte fel om någon av er trevliga människor som faktiskt stannade här. DU är säkert jättetrevlig!

Nu vart det ett onödigt långt inlägg och inte hade jag förberett med någon bild heller. För att komma till vad jag ska göra ikväll så fattar jag mig kort. Avskedsmiddag för Nathalie som åker till Greken på fredag. Gott och lite sorgligt. Men hemskt trevligt!

Nu ska jag frisera gökboet och ta på mig hela kläder. Tjugo.nollnoll befinner jag mig på Asti.

PUSS

OM MAN HAR TRÅKIGT


så är en kamera skitbra att ha. det här är vad jag gjort hela dagen. vilken jävla prestation!

DET FINNS BARA TVÅ AV OSS


det finns bara en av mig och det är jag det finns bara en av dig och det är du det finns bara två av oss och det är vi

GOKART


Körde gokart med Folkbladet idag. Wow...Det är min grej! Gissa, snälla bara gissa vem som vann?! (Ledtråd hittars på bilden ovan) :D
Lånad bild av cookie

JAG BOTAR INTE CANCER

Dr. Ali gjorde ett bra jobb med min tand och jag överlevde utan bedövning. Fast jag gav ifrån mig lite ljud då det gjorde ont. Då skrattade Dr. Ali, frågade om jag ville ha sprutan, jag skrek NEJ med tre olika verktyg i munnen plus Dr. Alis fingrar och sen fortsatte han, han skrattade fortfarande.
Läste ELLE när jag satt och väntade. Där var ett reportage med Jennifer Aniston och hon sa en flum men fin sak :
Jag botar inte cancer men jag tror att det händer något bra i kroppen efter man fått sig ett gått skratt. Jag hoppas jag bjöd Dr. Ali på en bra känsla när han borrat i min mun.

TANDLÄKAREN

Har tid hos Dr. Ali om en halvtimma. Det ska borras lite. Får man bedövning för sånt? För jag vet inte om sprutor i munnen är min grej.....

LATER

HUR KUNDE JAG GLÖMMA

Men än dock...vilka kan ha missat att Dolphins tog hem SM-guldet i lördags?!?

WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIEEEEEEEEENDS!
Jag är stolt, riktigt stolt.

I AM VAGABOND

Jag fick det!! Jobbet på Vagabond. En känsla av väldigt mycke glädje sprids inom mig samtidigt som jag känner mig lugn och trygg. Äntligen jobb! Jag är från och med kontraktpåskrivningen en Vagabond i Norrköping city. Lovely!! SÅJA!! Nu kör vi segerdans! Rumpadansen! 


GÅTA?!

Heter det en rak kurva eller ett rak kurva?


HARMONISK TJEJ

Mina kära vänner, läsare och andra, jag är på topp. En promenad på två timmar (plus kaffepaus) gjorde mig till en målinriktad och ganska svettig tjej. Måste investera lite träningskläder tror jag, understället jag nödlöste med vart ganska varmt efter en stund. Mötte upp min syster och tog oss till strömmen. Vädret gjorde nog stegen väldigt mycket enklare. När jag kom hem satte jag mig och strechade i solen på altanen. Stängde av musiken och lyssnade på vinden och alla fåglar. Det är lugnt och tyst här på landet. Jag kände mig faktiskt riktigt harmonisk där jag satt och strechade. Fick för mig att inta meditationsställning...Och mina vänner, läsare och andra, hur kunde jag ens tänka tanken? Hur jag än försökte slå knut på mina ben nådde jag inte. Det slutade med att jag ramlade bakåt i ren frustration och se där, nog hade jag intagit meditationsställning. Dock en liggande variant. Låg där en stund och skrattade åt mig själv och efter antalet försök kom jag ur knuten jag hade slagit på mig själv. Om någon där ute sitter på en dunderkur på hur man blir vig så tar jag med glädje och öppna armar emot. Någon? Ska en dag använda min vighet som ett partytrick. HeeeeeeeeeeHeeeeee :D

Kanske dags att duscha? Mjaaaaa va!!

PUSS

LETS BE NATURAL THIS SUMMER



Fan, solen skiner idag med...jag som måste skriva reportage! Men jag svär inte övre solen. Istället går jag upp lite tidigare och tar en promenad runt strömmen. Gud vad skönt det ska bli. Dock saknar jag sällskap. Men kanske går det snabbare då. Lite ångest för att jag lovade Emilia att springa vårruset. Men nu ska ångesten bort och den målmedvetna Frida fram. Såja!
GOD MORGON.

MUNK

Rapporterar från ett soligt söderköping med fyra munkar i magen. Shit vad jag uppskattade värmen idag. Lite för mycket, så nu sitter jag inne på Akleja, iklädd alldeles för tunna kläder och syrans munkjacka, hackar tänder och blåser i mina händer. Men nu ropar min far, som älskar min förmåga som tidsoptimist, att vi ska äta på kina. Shit jag har ju ätit munkar......

PUSS


IKVÄLL ÄR GULDET VÅRT

3-1 i matcher. Ikväll kan det avgöras och vi följer matchen från O'learys i Norrköping.
IKVÄLL TAR VI SM-GULD!!! GO DOLPHINS!!!


HERMAN



RSS 2.0