stå

Ibland undrar jag hur folk bär sig åt när de står för något de egentligen inte står för. Hur man med rak rygg kan säga något som man inte menar. Hur man kan förändras från att ha varit något att vetkligen stå för. När slår det om? Varför slår det om? Vaknar man en dag och bara är "ny"? Känner man att man inte duger och bara ändrar sig, som att vända på en hand? Jag tror att alla är lite halvschitzo...att alla har minst två viljor inom sig. Jag säger inte att alla är galna nu..mer psykologer för sig själva. I sitt huvud. Har ni inte kommit på er själva när ni tex drog ett "asroligt" skämt och ingen förutom du fattar och skrattar medans något i huvudet skriker IDIOT? Just då känns det ju som personligheten delar sig eller när man tjurar över något så säger rösten "jävla tönt, det här hjälper väl inte".

Men en människa som bara lägger allt som den var åt sidan och sattsar helt på det nya, var den missnöjd med allt den hade? Trivdes den inte i den livssituationen som den befann sig i? Eller var det någon som påverkade?

Just nu har jag ingen slutsats av det här. Det börjar bli sent.. 
God natt<3

luck

Ibland undrar man vad tur kommer ifrån. en del bara har det och andra inte. ibland försvinner den och ibland kommer den tillbaka. Men kan man veta när man har den? Skulle inte det vara jävligt bra? Att typ.."jag har tur den 29:de så då kan jag göra det för jag vet att hur som hellst kommer jag ha tur". Tur är den sista vägen i en karriärsstege. Jag vet att jag har sagt det någon gång innan att för att göra karriär så måste man plugga. Gör man inte det så måste man ha kontakter. Har man inga kontakter så måste man ha tur. Jag vet egentligen inte vart jag vill komma..jag vill bara ha lite jävla tur.

v.13

Håll fast drömmarna, för om drömmarna dör är livet som en skadad, vingskjuten fågel som inte kan flyga.
Langston Hughes

FOUND IT!

Min kameraladdare!! Min älskade kameraladdare är hittad!

...i en av mina halmlådor..
nu undrar jag bara vart kameran är...jag höll i den i förrgår. OH!

fuckin' snow.

kom nyss ut ur duschen efter ett ordentligt krattar-pass i trädgården. Det första jag gör är att jag slinker in på en tjejs blogg. Denhär tjejen är så sjukt motiverad till att träna och det smittade av sig. Jag ville ut  o springa! Så jag tänkte skit samma att jag nyss duscha, jag kan duscha sen igen. Motiverat tittar jag ut genom fönstret för att bestämma vart jag ska springa och ser blask snö vräka ner utanför mitt fönster.....Jävla skit.

Green Brown Black White

Sitter hemma hos E i Linköping. Själv igen, han är och träffar sin andra kärlek. Men det stör mig faktist inte. Jag har fått någon slags förkärlek för tystnad och ensamhet. Ensamhet är ett svårt ord men jag har på nått sätt börjat hantera't. Tycker nästan det är skönt att bara sitta och titta in i väggen...

...det är bara för att jag har så mycket på mina axlar. Plugg som en jävla myrinvation! Och stress hit och dit. Önskar nästan att jag var som de som får panik när de inte pluggar, de med huvudvärk och magont. Och de som inte kan sova. Då skulle jag nog tycka synd om mig själv och på så sätt plugga livet ur mig. Men jag har en gräns och när den gränsen är nådd så släpper jag allt och hoppas på att jag kan bli rik på att bygga världens största berg med läxor, hamnar i guinnies och blir världskänd. NOT. Har nästan panik för att jag inte har panik. Men gränsen är nådd i alla fall och jag preoriterar dumt nog typ bloggen (som jag inte heller är särskillt aktiv med) eller att titta in i väggen. Fast ska man tänka positivt så är det en väldans snygg vägg jag stirrar in i nu. För jag har inrett lite här och fick till o med bestämma. E kan väll få en puss för att han hitta en fin lampa och för att han var väldigt rolig att handla med idag. I'm NÖJD. Och OM ni någonsin blir bjuden på middag av oss så tacka för fan ja, för vi kan va de som gör den godaste maten i åtminstonne hela Ryd!

By the way..idag var jag och hälsade på alla små busungar på Marängen. Och det första jag möter "jag hade saknat dig!" och nummer två "FRIDA ÄR HÄÄÄÄÄÄR!!!!" Och sen var det som att jag aldrig hade varit borta. Eller jo fan...de små killarna kramade mig, jagade mig och kramade mig igen. Alla på en gång. Jag fick inte gå ett steg utan att jag hade 5 föredetta gapapor runt min midja som nu var snälla som lam. Vad har jag gjort för att få så många myskramar av minigalningar? Senare frågar en fröken barnen "tycker ni om frida så mycket?" och Hamza svarar "Ne, ne, ne, ne vi,vi älskar" och så ler han och kollar på mig med sina valpögon. Jag har aldrig kännt mig så omtyckt. Men tillslut kan allt bli förmycket och det slutade med att jag fick bända dän barn för barn för att de inte lyssnade.  Men Hamza värmde mitt hjärta idag.

Njaee...om jag skulle sova så att jag kan studera flitigt imorn. Lika bra att göra ett försök. 

Love F 

krossat hjärta

Människor är hemska, taskiga och jävla svin. Vi hånar, pekar på, snackar skit och skrattar åt. Jag undrar vart fan gränsen går? När någon ska inse att vissa handlingar är hemska och rent ut sagt djävulska. Folk gör saker för att få sig ett gott skratt men botten is nådd långt före det att man krossar någons dröm eller önskan. Och att fortsätta skratta, sparka på den som ligger ner, sprida salt i såret är så förbannat onödigt! Som tortyr. Kunde jag se dessa människor i ögonen så skulle jag ge dem den värsta blicken, en blick som skulle få dem att vända utochin på sig själva av självhat. Kolla på killen i klippet, kolla hur lycklig han blir och sen krossad och nertrampad han blir. Jag vill veta vart han bor och hämta honom för jag skulle fan ge honom 100 xbox om det läkte hans sår. Men det viktigaste av allt - Jag skulle aldrig krossa hans hjärta.
 

P.A.N.I

Vraför, VARFÖR kommer träningsvärken 2 dagar efter workout?! Pain. Vill bara ligga raklång som en påle i min säng. Då skulle jag vara jävligt nöjd idag!

GOD MORGON

hemligt meddelande

Akon sjunger låten freedom om att han vill bli fri från problemen han har och om alla andra som vill bli fria från sina problem. MEN! Jag tror att det är ett hemligt meddelande till....en FRIDA. Kanske mig? Jag har tagit denna diskussionen men Eddi flera tusentals gånger att när det är meningen att han ska sjunga "freedom" så sjunger han "so i serch to find my friiidaaaaaaa, friiidaaaaaa, friiiidaaaaa" men Eddi vägrar att accepterat. Lite svartsjuk för att Akon har en crush på din tjej? Mhmmmmmmmmm!

Rätta mig om jag har fel, men jag har inte fel. PUSS

 

no, i didn't run

Jag sprang inte igår...MEN inte för att jag var lat. Jag fysade istället med Sara! Hallelujah! Men Mouhammedfysen var snäppet bättre, om jag ska jämföra. Men helt okey ändå! Och en applåd för Sara som är pepp som fan! Fler pass för oss babe!

Och Sara...en sak till som jag vill säga som kommer ge dig svaret på alla dina problem. Omelettstekpanna.

















Hittade inte någon bild på internet så jag ritade så som jag tror att den ser ut. Jag kan varmt rekommendera denna panna. Dina omeletter till de bäst formade omeletterna ever. Good lycka!

Fit for balklänning.

Så nu ska man leta, leta, leta efter en balklänning som ska göra en snyggast på hela balen. Jag tycker det är jobbigt, fast kul. Men mest jobbigt. För jag känner inte att min kropp tillåter en tajt maginhållare som får klänningen att sitta like a glove, just nu. Min kropp kräver fett, godis, kakor, fika, MAT! Men nu ska jag ta årets första springtur. Sååå Jossa, Lina, Klara och alla andra som tycker att jag är lat som vill ta spårvagnen ner till stan -  jag ska faktist ut och springa idag, vad ska ni göra era gamla soffpotatisar!!?

n' of we go



update. 18.40
Okej....jag kom inte iväg. men jag var påväg! men mamma stoppade mig för hon hade lagat underbar mat! Och alla vet att man får håll om man springer efter maten. plus att det är jättemörkt ute. men jag gör det imorn.

Men vi får ju inte glömma att det finns två födelsedags"barn" idag. GRATTIS PAPPA & KLARIIIITA!! ♥

<3

And I never thought I'd feel this way
And as far as I'm concerned
I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you

And if I should ever go away
Well, then close your eyes and try to feel
The way we do today
And then if you can remember


- - - - - - - - -

Well, you came and opened me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you

Whoa, and then for the times when we're apart
Well, then close your eyes and know
These words are comin' from my heart
And then if you can remember, oh


Keep smiling
, keep shining. Knowing you can always count on me, for sure.

i love you

Chokladmässan i Linköping

Vart fan var jag?! Heeeeeeeelt otroligt att JAG missar det där. Förstå hur gott.....jag kvävs av mit eget dregel. Alltså okej om man missar en bröllopsmässa, en båtmässa eller en bilmässa men en chokladmässa full med choklad och smarrismarr är inte okej att missa! Jag dör.

RSS 2.0