Lucia kan inte ha lila naglar

Be prepared..detta handlar typ bara om mina naglar...valfri läsning.
"Lucia kan inte ha lila naglar..."
Jo just det! Jag har inte nämnt min nyaste nominering här i bloggen, Norrköpings lucia! Låter flådigt, är inte så värst flådigt. Men det är en jättefin nominering som jag tackar alla som röstat på mig för! Tack.
Imorgon börjar spektaklen klockan 12 i Knäppingborg. Fortsätter sedan i Domino 13.30 och där efter i Linden 14.30.
Min syster tittade på mina nymålade, fina naglar och sa "Lucia kan inte ha lila naglar". Jag svalde och tänkte "nej det vore ju hemskt" (varför jag tänkte så måste berott på min systers asbestämda ton i rösten eller så hade min hjärna förfrusit i vinterkylan, för SÅ konstigt kan det inte vara??). Hur som, det första jag gör när jag kommer hem - tar bort det lila och letar fram mammas bästa manikyrset. Börjar måla vita linier som inte alls blir raka eller fina eller perfekta. Förbannade nagellacket, min sugande vänsterhänta förmåga, mitt dåliga tålamod när det gäller allt som har med nagellack att göra. Önskade att Jos bara kunde komma och göra dom perfekta! Nu sitter jag här med sju målade naglar i något som ska likna fransk manikyr. Lucia kommer inte ha fransk manikyr imorn! Om inte Gudarna ger mig styrka vill säga.


YOUTUBE LEKTION

Har ni någonsin försökt sångträna till youtube??
Försöker och försöker men min bitterljuva stämma kroknar när jag frustrerat försöker hänga med i alla fina lucia-melodier. Känner mig typ såhär


ASS

Ibland blir jag bara sååååå fotosugen och önskar att jag hade all utrustning för att göra det snygga snygga, dundersnygga bilderna i mitt huvud. Tror jag ska börja omprioritera lite så jag har tid för det jag vill och inte det jag måste. Fast i en schysst kombo för annars lär jag ju inte överleva. Skulle skaffa mig lite rutin!
Älskar när jag tänker - undrar när jag får arslet ur vagnen???

DRINKYDRUNKY

Är bjuden till en vän på drink kväll! Det ska bli MYCKET roligt och jag ska slappna av i gott sällskap! Önskar SÅ att det står hugo i pannan på mig ikväll, men icke. Förnuftet talar så vi kör på "efterfest" på Trozelli istället!! ALLA är varmt välkomna! OSA till mig! ;)
(what about my nice smile??? nice!)
TREVLIG KVÄLL

BÄSTA ADAM

Bästa Adam är här! Han sover här intill och jag täcker krypa till kojs jag med. Vi ska ha en moster-Adam dag imorn. Längtar!!

SURROGATES


Jätte faschinerande och ascoolt men jag blir rädd för framtiden. Har ni sett filmen Surrogates? Se den så tror jag ni förstår vad jag menar.. 

TACK OCH LOV, DEN ÄR RAK!


Kolla!! Den är rak!! Den är fin!! Blir glad varje gång jag ser min högerfot. Lycklig varje gång jag tänker på den!
KICK ASS NICE!! :D

RSS 2.0