SÖNDAGSMÄNNISKOR

Jag jobbade 12-16 igår. Söndagar är liksom okey, shjysst OB och tid för att fixa iordning butiken. Men så finns det sånna söndagsmänniskor som förstör njutningen i att jobba en söndag. Söndagsmänniskor. De är dom som är trötta, sura, irriterade eller bakis. De går på stan för att de måste, lovat någon eller inte har något bättre för sig. Vissa jobbar också och slösar en fjuttig rast till att vandra genom centrat som en zoombie och andas ut "jag är trött, sur, irriterad och bakis".
Ofta ser man vilket tillstånd de är. Männen är oftast trötta och sura för att de måste följa med sin kvinna som smaktåd eller rent utav offer för alla pmsutbrott kvinnan behöver lägga på någon. De säger att allt deras kvinnor provar är fint i hopp om att de ska få åka hem och avnjuta söndagen på hemmaplan eller få sin "belöning"...
 Män är dock sällan irriterade! Det priset tar kvinnorna hem. Ofta de som skaffade sig en attityd imorse för att våga reklamera varor som igentligen inte är så mycket fel på. Irritationen kommer när de inser att jobbat upp en attityd helt i onödan. Oavsett om butiken tar emot reklamationen eller avslår den så hänger många gånger mungiporna i knäväcken. Jag förstår, skulle också tycka att det var jättejobbigt!
Surhet, är något båda könen visar på en söndag. Minsta lilla och bekymmersrynkan sitter som ett plåster i pannan. Varför stannar man bara inte i sängen hela dagen då?
Bakis...haha. Snälla ni vad gööööör ni på stan dagen efter? Är det ångest eller bara ren vila som får er att vilja visa er, att ni hade "askul" igår? För, oh lord, det syns! Är det inte på klädvalet så är der på sminket som fortfarande sitter från gårdagen. Frisyren...den går inget att göra åt. Ni skulle se bakis ut hur ni än gör. Och andedräckten...never mind. Kan ni inte bara vänta med fikan/ärendet till måndagen? För er egen skull.

Söndagsmänniskor. haha, jag gillarer. Ni är för roliga och underhållande, som ni märker. en helt vanlig söndag mitt i veckan.
Idag-LEDIG!
PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

Frida du är kul du. Skönt att man aldrig är bakis eller på stan en söndag.

2010-09-13 @ 23:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0