Deal med mig själv.

Sista inlägget på ett tag, om jag inte tar mig tid i skolan på något tråkigt som texten eller nått, men annars, Auf vieder sehen! (stavning enligt mammas knackiga tyska). Deal:en är ett projekt jag startat med mig själv för att jag ska göra mina läxor ordentligt och sluta sitta klistrad på nätet (istället för att gör mina läxor). Min plan är att slita ur min adapter, ge den till mamma som får gömma den, säga till mamma att jag inte får den förns jag varit duktig. Jag vet att jag sätter mig själv i träskmark men ändå....fan va skönt det ska bli! Jag menar om jag inte viste att det fanns så skulle jag ju inte sakna det och skulle jag inte sakna det så skulle det inte finnas. Så alltså kommer jag ungefär inte sakna något som finns eftersom det inte funkar-alltså finns det inte. EXAKT. (Den meningen var bara till för att övertyga mig själv om att det här är en bra idé). 

så HEJ DÅ internet. HEJ svenskarapport. HEJ naturkunskapsrapport. HEJ analys. HEJ religionsprov. HEJ naturkunskapsprov. HEJ projektarbete. HEJ psykologiinlämning. HEJ 3 styck fotorepotage. HEJ Mediakunskapsinlämning. HEJ folder. TACK för mig! 

Kommentarer
Postat av: mary

Du kommer ångra dig om 2 dagar. Men ändå imponerande!

2008-10-06 @ 20:38:37
Postat av: Frida

ge mig en halv dag....

2008-10-06 @ 20:51:26
URL: http://fridaand.blogg.se/
Postat av: sara

Hej då allt roligt i din vardag! HEJ allt som får mig på dåligt humööööör... Jippieeee braaa frida!

2008-10-06 @ 21:40:38
URL: http://bananens.blogg.se/
Postat av: Frida

Okej jag säg att jag kommer bli nörd men då kan jag väl lika gärna nörda på gymet också?! Det är ju inte så att jag dör typ!

2008-10-06 @ 22:31:49
URL: http://fridaand.blogg.se/
Postat av: sara

DU koooommer inte öööööööverleeeevaa.. noooooo

2008-10-07 @ 09:29:33
URL: http://bananens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0