SVENNERUMPA

HUUUUUUUR underbart väder är inte Norrpan bortskämt med idag? Ojojoj, säger jag! Frisk luft, blå himmel med följd av stråland sol, fågelkvitter (intalar mig själv att jag hörde det i Karstorp imorse. För här på Trozelli sover nog dessa lata, övergödda stadsfåglar (duvor) fortfarande). Kunde inte låta bli att göra ett svennestop vid närmaste vägg för att lapa sol. Kände dirr hur jag gick från stearin vit till vanillj. Fint!
Ändå kan jag inte sluta avundas alla solslukare i Thailandet. Malin Dott hade fina bilder på brunbrännor, baccardi, buckets, svennerumpor som kompensation för alla brunbrännor, mer baccardi och solblekta hår. Uppskattade svennerumporna! Mycket! Som att de ville erkänna att de fortfarande tillhörde och älskar sverige och dess nationalfärg samt för att visa att de remain OK efter alla baccardi. Hade era rumpor haft samma färg hade jag nästan börjat undra hur livin' the dream spårat. Hur som, jag tackar!
Nu ska jag ut i vårsolen. För någon var visst ledig hela dagen. Lyx. Tror det blir årets hittills längsta promenad. Önskar jag hade lite gamla håkan på mobilen. Gillarn såhär års.
Hasta luego

Kommentarer
Postat av: mamma

Mycket snack om "svennerumpor", kan inte låta bli att tänka på brorsan. Vad menar du?

2011-03-13 @ 08:16:22
Postat av: Anonym

Hihi! Älskade mamma! vita svenska rumpor förstås!!

2011-03-13 @ 20:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0